GÜNDEM - 21 Ekim 2014 Salı 14:33

Kendi arabası diye başkasının arabasına bindi

A
A
A
Kendi arabası diye başkasının arabasına bindi

Düzce Belediyesi eski Başkan Yardımcısı İsmail Tanyel, geçen gün aracının çalındığı yönünde ihbarda bulundu.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Masası ekiplerinin titiz çalışması sonrası olayın hırsızlık olmadığı, Tanyel’in aracını alan şahsın kendi aracının tüm özelliklerini taşıdığı anlaşıldı. Edinilen bilgiye göre, olay şöyle gelişti. Düzce Belediyesi eski Başkan Yardımcısı İsmail Tanyel, bir iş için Kültür Mahallesi Bankalar Sokak üzerine gri renkteki 81 DV 892 plakalı aracını park etti. Bu sırada aynı özelliklere sahip 81 BU 692 plakalı başka bir aracın sahibi T.A aracına binerek gitmek istedi. T.A, araçları karıştırdı ve kendi aracının anahtarı ile İsmail Tanyel’e ait aracı açıp çalıştırdı ve Tanyel’e ait araçla park yerinden ayrıldı. İşini tamamlayan ve aracının yanına gelen Tanyel, aracını olduğu yerde bulamayınca hırsızlık ihbarı yaptı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Masası ekipleri titiz bir inceleme yaptı. Yapılan kamera incelemelerinde aracın bir kişi tarafından alınarak götürüldüğü anlaşıldı. Yapılan çalışmalarda kişinin kimliği tespit edildi ve polis yakalamak için çalışma başlattı.

Yakalanan şahıs polisi karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Yapılan incelemede her iki aracın aynı renk, aynı model ve aynı anahtarla çalıştığı hatta plakalarının son rakamlarının da büyük benzerlik gösterdiği anlaşılınca olayın hırsızlık değil dalgınlık olduğu anlaşıldı. Her iki taraf kendi araçlarını alarak olay yerinden ayrıldı. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Bakan Yerlikaya: “7 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik ‘Bozdoğan-29’ operasyonlarında 23 şüpheli yakalandı” İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik “Bozdoğan-29” operasyonlarında 23 şüphelinin yakalandığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre 7 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik “Bozdoğan-29” operasyonları düzenlendi. Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince Çanakkale, Hatay, Konya, Sakarya, Tekirdağ, Yalova ve Yozgat olmak üzere 7 ilde düzenlenen operasyonlar sonucu DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten, Hatay’da 10, Yalova’da 5, Konya’da 1, Yozgat’ta 3, Çanakkale’de 1, Sakarya’da ise 2 şüpheli yakalandı. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz” ifadelerini kullanırken 1 Haziran 2023 - 22 Nisan 2024 tarihleri arasında 10 aylık süre içinde DEAŞ terör örgütüne yönelik toplam bin 422 operasyon düzenlendiğini açıkladı. Operasyonlarda 2 bin 991 şüpheli yakalanırken bunlardan 718’i tutuklandı. 566’sı hakkında ise adli kontrol kararı verildi.