ASAYİŞ - 25 Kasım 2017 Cumartesi 08:39

Kendisini intihardan vazgeçiren sevgilisine sarılıp ağladı

A
A
A
Kendisini intihardan vazgeçiren sevgilisine sarılıp ağladı

Burdur’da bir genç, sevgilisiyle kavga edince, otoparkın en üst katında intihara teşebbüs etti. Olay yerine çağrılan sevgilinin ikna ettiği genç, aşağıya inince kız arkadaşına sarılıp uzun süre gözyaşı döktü.

Edinilen bilgiye göre, H.K. (19), kız arkadaşı ile kavga etti. Kız arkadaşından ayrılmak istemeyen H.K, sinirlenerek Burdur Belediyesine ait katlı otoparkın en üst katına çıktı. Parmaklıklardan sarkan H.K.’yı görenler, 112’yi arayarak ihbar etti. 

Burdur polisi olay yerini güvenlik çemberine alırken 112 acil servis ekipleri ve Burdur itfaiyesi de hazır bulundu. Parmaklıklardan sarkan H.K.’yı, babası, ağabeyi, polis memurları ve itfaiyeciler ikna etmeye çalıştı. İkna olmayan H.K’nın daha sonra kız arkadaşı çağrıldı. Kız arkadaşıyla konuşturulan H.K., dalgın olduğu bir anda polis ekipleri ve itfaiyeciler tarafından kaldırılarak, parmaklıklardan alındı. Kurtarılan H.K., kız arkadaşına sarılarak, ağladı. Genç aşık, 112 ekipleri tarafından Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı.  

Hayal Girişim
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, “Taşımıyorum bozuk” diyerek tüfek ruhsatı gösterdi Aksaray’da ruhsatsız tabanca ile yakalanmasına rağmen önce “Taşımıyorum” deyip inkar eden, sonra da “Bozuk” diyen sürücü bir de “Ruhsatım var” diyerek tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. Olay Gülağaç Yolu Kireçlik Mevkiinde yaşandı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gece yarısı bekçilerin de katıldığı asayiş ve trafik uygulaması yapan İl Emniyet Müdürlüğü asayiş ile trafik şubesi ekipleri şüphe üzerine Gülağaç ilçesinden Aksaray merkez istikametine seyreden Ali B. (38) idaresindeki 51 ACV 230 plakalı otomobile "dur" ihtarında bulundu. Sürücüsü ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirildikten sonra araçta arama yapan bekçiler araç içerisine gizlenmiş bir adet tabanca buldu. Kullandığı araçta tabancayla birlikte yakalanmasına rağmen “Taşımıyorum” diyen sürücü Ali B. daha sonra tabancanın bozuk olduğunu belirterek işlem yapılmasından kaçmak istedi. 2 ayrı bahanesiyle başarılı olamayan sürücü bu kez de “Ruhsatım var” diyerek yakalattığı tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. 3 ayrı bahanesiyle işlemden kaçamayan sürücü son olarak tabancayı kabullenerek “Benim, tamir için taşıyorum” dedi. Tabancaya bekçiler tarafından dolu boş kontrolü yapıldıktan sonra el konulurken ruhsatsız tabanca taşımaktan gözaltına alınan sürücü adli işlemler için polis merkezine götürüldü.