MAGAZİN - 19 Eylül 2018 Çarşamba 20:25

Kızım dizisi OYUNCULARI KİMDİR? KIZIM oyuncu kadrosu, KONUSU, karakterleri

A
A
A
Kızım dizisi OYUNCULARI KİMDİR? KIZIM oyuncu kadrosu, KONUSU, karakterleri

Kızım dizisi OYUNCULARI KİMDİR? KIZIM oyuncu kadrosu, KONUSU, karakterleri. Yeni dizi Kızım fragmanı, oyuncuları, konusu ile ilgili detaylar belli oldu. Dizinin fragmanı, oyuncuları ve konusu dizi severler tarafından sorgulanıyor. KIZIM dizisiyle ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizin devamında...

Kızım dizisi OYUNCULARI kimdir? KIZIM oyuncu kadrosu, KONUSU, karakterleri. Kızım dizisi tv8’de ekranlara merhaba dedi. Dizinin oyuncuları, fragmanı, konusu ve ayrıntıları dizi severler tarafından araştırılmaya başlandı. Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide Öykü ile babası Demir'in çarpıcı hikayesi anlatılıyor. Yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Gökçen Usta ’nın oturduğu, Kızım dizisinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt ve Irmak Bahçeci kaleme alıyor. Başrollerinde; Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız'ın yer aldığı dizide Serhat Teoman, Tugay Mercan, Sinem Ünsal ve Suna Selen gibi oyuncular da rol alıyor. Oyuncu kadrosunda usta isimlere de yer veren Kızım oyuncuları, oyuncu kadrosu, konusu ve karakterleri büyük merak konusu oldu. İşte, Kızım dizisi konusu, oyuncuları ve karakterleri ile ilgili tüm detaylar...

kızım dizisi, kızım dizisi oyuncuları, kızım dizisi oyuncu kadrosu, kızım dizisi karakterleri, kızım dizisi konusu, kızı dizisi tv8

KIZIM DİZİSİ OYUNCULARI, OYUNCU KADROSU, KONUSU, KARAKTERLERİ

BUĞRA GÜLSOY (DEMİR) KİMDİR?

22 Şubat 1982’de Ankara’da doğdu. Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin mimarlık bölümünden mezun oldu. Güneşi Gördüm filminde Berat karakteriyle beyazperdeye adım attı. Ardından Unutulmaz adlı dizide ve Kuzey Güney dizisinde başrolde yer aldı. Fatmagül’ün Suçu Ne? Dizisi ve en son Aşk Yeniden adlı dizide ve Acı Tatlı Ekşi filminde rol aldı. Ünlü oyuncu son olarak Kızım dizisinin kadrosunda yer alıyor.

kızım dizisi, kızım dizisi oyuncuları, kızım dizisi oyuncu kadrosu, kızım dizisi karakterleri, kızım dizisi konusu, kızı dizisi tv8

DEMİR KARAKTERİ

Kızım'ın Demir karakterine Buğra Gülsoy hayat veriyor. İşte Demir karakteri... Demir hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcıdır. Zekidir ama ters bir yapısı vardır. Öykü’nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak o gün tanıştığı Öykü’yle yaşamayı istememektedir. Hiç beklemediği bir anda Öykü'nün hayatına girmesiyle tüm hayatı altüst olur.

LEYLA LYDİA TUĞUTLU (CANDAN HOŞGÖR) KİMDİR?

29 Ekim 1989 ‘da Berlin’de dünyaya geldi. Türk bir babanın ve Alman bir annenin kızı olan Leyla Lydia Tuğutlu, halen İstanbul Üniversitesi'nde Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisidir. Türkçe, İngilizce ve Almanca bilmektedir. Es-Es, Karadayı, Kiralık Aşk, Tatlı İntikam dizilerinde ve Delibal filminde rol aldı.

kızım dizisi, kızım dizisi oyuncuları, kızım dizisi oyuncu kadrosu, kızım dizisi karakterleri, kızım dizisi konusu, kızı dizisi tv8

BEREN GÖKYILDIZ (ÖYKÜ) KİMDİR?

2009 yılında doğdu. Kocamın Ailesi adlı dizisinde Pelin karakterini canlandıran Beren Gökyıldız, bu karakterle çok sevildi. Anne dizisinde Melek Akçay karakterine hayat verdi ve bu rolüyle kalplere dokundu. Küçük oyuncu son olarak Kızım dizisinin kadrosuna katıldı.

kızım dizisi, kızım dizisi oyuncuları, kızım dizisi oyuncu kadrosu, kızım dizisi karakterleri, kızım dizisi konusu, kızı dizisi tv8

ÖYKÜ KARAKTERİ

Kızım'ın Öykü karakterine Beren Gökyıldız hayat veriyor. İşte Öykü karakteri... Öykü sekiz yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince, daha önce hiç görmediği babası Demir’i bulmak zorunda kalır. Öykü, her türlü zorlukla küçük yaşında baş etmeyi öğrenmiş olsa da herkesten sakladığı büyük bir sırrı vardır.

KIZIM DİZİSİ KONUSU

Kızım dizisi çarpıcı öyküsüyle oldukça merak uyandırdı. Kızım dizisi oyuncuları, oyuncu kadrosu kadar konusu da oldukça merak edildi. İşte ekranların yeni dizisi Kızım dizisinin konusu… Öykü sekiz yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince, daha önce hiç görmediği babası Demir’i bulmak zorunda kalır. Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir, Öykü’nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak o gün tanıştığı Öykü’yle yaşamayı istememektedir.
Demir ve ortağı Uğur bir yandan Öykü’den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler. Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir. Tüm bu tesadüflerle hayatın bir araya getireceği insanların hiçbirinin bilmediği ise Öykü’nün büyük bir sırrı sakladığıdır.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Sultanbeyli’de otomobilin çarptığı kız çocuğu metrelerce savruldu, kaza anı kamerada Sultanbeyli’de annesiyle birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan 5 yaşındaki kız çocuğuna otomobil çarptı. Feci kaza ise bir bir iş yerinin güvenlik kameralarına anbean yansırken, metrelerce havalanan kız çocuğu yere çakıldı. Kaza, akşam saatlerinde Sultanbeyli’de Battalgazi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre cadde üzerinde annesi ve kardeşiyle yolun karşısına geçmeye çalışan 5 yaşındaki A. M. Ş.’ye cadde üzerinde otomobil çarptı. Çarpmanın etkisile minik kız çocuğu metrelerce havalanarak yere çakıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri minik kız çocuğuna ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirerek hastaneye kaldırırken, sürücü kaçtı. Çalışma başlatan polis ekipleri, sürücü G.D.’yi gözaltına aldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. “Yetkililerin önlem alması lazım” Kazayla ilgili konuşan mahalle sakini Muhammed Yavuz, “Biz de bu mahallede yaşıyoruz, kazayı duyar duymaz büyük bir üzüntü duyduk. İşlek cadde, çoluk çocuk annesinden kaçıyor. Böyle kötü bir durumla karşılaşıyoruz. Benim de kız çocuğum var. Çocuğun durumu ağır, inşallah iyileşir. Buna bir ’dur’ demek lazım. Her gün haberlerde görüyoruz. Caddeye bir kasis mi olur, hız engelleyici mi olur ya da trafik lambası mı olur... Yetkililerin buna bir ’dur’ demesi lazım.” diye konuştu.
İzmir İzmir merkezli “Mahzen-13” operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen “Mahzen-13” operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaşım yaparak operasyonlar hakkında bilgi verdi. Bakan Yerlikaya’nın verdiği bilgilere göre, İzmir merkezli olarak Mersin ve Van’da gerçekleştirilen “Mahzen-13” operasyonlarında elebaşılığını Tahsim Aktaş ve Murat Hanaylıoğlu’nun yaptığı 2 ayrı suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda toplam 25 şüpheli yakalanırken 16 adet tabanca, 2 adet tam otomatik uzun namlulu silah, 10 adet tüfek, çok sayıda fişek, tüfek kartuşu ve muhtelif miktarda uyuşturucuya ise el konuldu. Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu İzmir merkezli Mersin ve Van’da düzenlenen operasyonlarda, organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, eğlence mekanlarını cebir ve tehdit kullanarak ele geçirmeye çalıştıkları, esnaflara ait işyerlerini kurşunladıkları, silahlı tehdit ile mağdur şahıslara zorla senet imzalattırdıkları, 3’üncü şahıslar adına para tahsilatı yaptıkları, silah ticareti yaptıkları, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarını işledikleri tespit edildi.