MAGAZİN - 18 Eylül 2014 Perşembe 18:55

Kızından babasına 50. yıl jesti

A
A
A
Kızından babasına 50. yıl jesti

Ünlü şarkıcı Neco sanat hayatının 50’nci yılını kızı Ayşe Özyılmazel’in koordinatörlüğünde BKM organizasyonuyla yıldızların altında kutlayacak.

BKM organizasyonuyla gerçekleşen “Avea ile Yıldızlar Açıkhava’da” etkinlikleri, Eylül ayı programında bir onur gecesi de düzenlenecek. ‘Neco’ olarak bilinen ünlü şarkıcı Tahir Nejat Özyılmazel sanat hayatındaki 50’inci yılını, kızı Ayşe Özyılmazel’in koordinatörlüğünde BKM organizasyonuyla yıldızların altında kutlayacak.

Konserden önce yoğun bir tempoyla stüdyoda hazırlıklarını sürdüren Neco, Atilla Özdemiroğlu ve Garo Mafyan medya mensupları ile bir araya geldi. Ayşe Özyılmazel’in koordine ettiği Neco’nun sanat yılının 50 yılını sahneye taşıyacak geceyi Garo Mafyan, Neco, Atilla Özdemiroğlu ve Ayşe Özyılmazel birlikte anlattı.

50’inci sanat yılını 24 Eylül akşamı Ajda Pekkan’dan, Kenan Doğulu’ya, Nükhet Duru’ya, Yalın’a ve Emre Altuğ’a kadar birçok isimle kutlayacak olan Neco sabah akşam heyecanla konser için çalıştığını dile getirdi.

Müzikallerden dizilere, film müziklerinden kendi şarkılarına, Neco’nun 50 yıla yayılan yerli yabancı eserlerle bezeli hikayesi, 24 Eylül Çarşamba akşamı Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde ünlü konuklarla renklenecek.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir