ASAYİŞ - 05 Ekim 2015 Pazartesi 13:40

Korkunç olayı polis zile basınca öğrendiler

A
A
A
Korkunç olayı polis zile basınca öğrendiler

Adana'da gece yarısı odasının penceresinden atlayarak intihar eden 12 yaşındaki kızın ailesi, çocuklarının intihar ettiğini sabaha karşı zile basan polislerden öğrendi.

Edinilen bilgiye göre olay, Çukurova ilçesine bağlı Belediyeevleri Mahallesi'nde Ata 4 Apartmanı'nda meydana geldi. İddiaya göre, gece yarısı saat 05.00 gibi bir vatandaş polisi arayarak Belediyeevleri Mahallesi'nde bir apartmanın bahçesinde hareketsiz yatan bir kişinin olduğu ihbarında bulundu. Bunun üzerine olay yerine gelen polis, bahçede bir genç kızın kanlar içinde yattığını gördü ve hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kız çocuğunun öldüğü bilgisini polis verdi. Polis bu haber üzerine kız çocuğunun kimliğini belirlemek ve ailesine ulaşmak için apartmandaki bütün zillere tek tek basıp "çocuğunuz evde mi bakar mısın" dedi. 8 katlı apartmandaki 7. kata kadar kimi kız çocuklarının evde olduğunu kimi de kız çocuklarının olmadığını söyledi. Polis en son 8. kattaki Bahri-Tülin Atıcı çiftinin zilini çaldı. Kapıyı açan baba Bahri Atıcı'ya polis "apartmanınızın bahçesinde bir kız çocuğu düşmüş, kızınız evde mi bakar mısınız" dedi.

Bunun üzerine baba Atıcı kızının evde olduğunu odasında uyuduğunu söyledi. Ancak odasına gidip baktığında kızının odasında olmadığını pencere önüne konulan merdivenden pencereyi açıp aşağı atladığını gördü. Baba, hemen aşağı inip düşen kişinin kızı olup olmadığına bakınca şok oldu. Tek çocuklarının ölümüne bir anlam veremeyen anne ve baba, kızlarının odasında "anne, baba sizleri çok seviyorum notu buldu". Polis, olay yerinde inceleme yaptıktan sonra kız çocuğunun cenazesini otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırdı. Baba Atıcı, morg önünde kızının işlemlerinin tamamlanmasını bekledi. Baba otopsinin ardından kızının cenazesini alıp Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verecek. Atıcı'nın arkadaşı öğretmen Hakkı Bağrıyanık ise Alara'nın gece 02.30 gibi mutfağa giderken ses çıkardığı için babasının uyanıp ne yaptığını sorduğunu ardından odasına geçip uyuduktan sonra da ölüm haberini sabaha karşı polislerden aldıklarını söyledi.  

FATİH KEÇE 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir