EKONOMİ - 06 Haziran 2016 Pazartesi 09:24

M1 Adana’ya 20 milyon euroluk dev yatırım!

A
A
A
M1 Adana’ya 20 milyon euroluk dev yatırım!

2000 yılında Metro Properties ve FİBA Group’un ortak yatırımı ile Adana’da açılan M1 Adana Alışveriş Merkezinin yenileme projesi başlıyor. 20 milyon euroluk yatırımın öngörüldüğü yenileme projesinin 2017 yılında bitirilmesi hedefleniyor. Proje bittiğin de ise alışveriş merkezi 90 bin metrekare alanda 170 mağaza sayısına ulaştırılacak.

Metro Properties ve FİBA Group’un ortak yatırımı ile 2000 yılında Adana ilinde faaliyete açılan M1 Adana Alışveriş Merkezi, üzerine uygulanacak dev yenileme projesi ile bambaşka bir görünüme kavuşacak. 20 milyon euroluk yatırımın öngörüldüğü yenileme projesi kapsamında alışveriş merkezinin kapasitesi 90 bin metrekare alanda 170 mağaza sayısına ulaştırılacak. Projenin 2017 yılının Nisan ayında bitirilip, modern yaşama uygun yeni alanları ile ziyaretçilere sunulması hedefleniyor.

2000 yılında açıldığında 67 bin metrekare kiralanabilir alan ve 65 mağazaya sahip olan M1 Adana Alışveriş Merkezi, 2009 yılına hem şehrin gelişimi hem de ziyaretçilerin talepleriyle 77 bin metrekare alanda 105 mağazaya ulaştırılmıştı.

12 ÜLKEDE 97 ŞİRKET
FİBA Alışveriş Merkezleri ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları CEO’su Yurdaer Kahraman Türkiye Gazetesi’ne yaptığı açıklamada; “FİBA Group olarak,12 ülkede, 97 şirket ve 16.500 çalışanı ile finans ve finans dışı sektörlerde 30 yıla yakın deneyimini 20 yıllık bir gayrimenkul deneyimimiz var. FİBA Alışveriş Merkezleri 4 farklı ülkede 8 alışveriş merkezi, ofis, rezidans, otel ve lüks öğrenci yurtları yatırım ve yönetimlerinin yanı sıra; gayrimenkul geliştirme ve yönetimi, kiralama, pazarlama, mimari ve varlık yönetimi alanlarında hizmet ve danışmanlık veriyoruz. Kuruluşumuzdan beri müşteri bağlılığı yüksek, müşterinin kendini konforlu hissettiği bir tarzımız var. Hedefimiz bu tarzımızı koruyarak daha dinamik, gelişen ihtiyaçlara cevap verebilecek bir yaşam merkezine dönüştürmek.M1 Adana AVM de öncü projelerimiz arasında. Güzel Adana’ya değer üstüne değer katacak bir yatırım” dedi.

 

M1 Adana’ya 20 milyon euroluk dev yatırım!

“TÜKETİCİ İÇİN ALIŞVERİŞ ARTIK BİR İHTİYAÇ DEĞİL, MACERA”
Metro Properties Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Genel Müdürü ve Asya Bölge Müdürü Gündüz Bayer, M1 Adana’ya yapılan dev yatırımla ilgili olarak, “METRO PROPERTIES ve FİBA Group olarak, yaptığımız müşteri araştırmaları bizi yeni açılımlara, yepyeni bir alışveriş merkezi konseptine yönlendirdi. Yeni marka talepleri ve perakendecilerden gelen istekler, bu kararı vermemizde önemli bir etken oldu. Biz de bugünün değil, geleceğin projelerini yaratma hedefi ile hareket ediyoruz; dolayısı ile gelişen şehre, daha geniş çerçevede hizmet verecek bir dönüşüm hedefi ile M1 Adana büyüme ve yenilenme projesini geliştirdik. Biz yeni bir açılış yapmıyoruz, var olan başarının daha fazlasını vaat ediyoruz. Tüketici artık sadece ihtiyaçlarının karşılanması ile yetinmek istemiyor. Kaliteli ve keyifli zaman geçirmek, alışveriş merkezini hayatının bir parçası yapmak istiyor. Tüketici için alışveriş, artık bir ihtiyaç değil, bir macera olacak” diye konuştu.

ŞİFA KAYMAK
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir