SPOR - 07 Şubat 2016 Pazar 19:35

Maç bitti ortalık savaş alanına döndü!

A
A
A
Maç bitti ortalık savaş alanına döndü!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grup 15’inci hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor ile Manisa temsilcisi Horozköy Gençlikspor maçı sonrası saha ve soyunma odası koridorları adeta savaş alanına döndü.

Bilecik İl Özel İdarespor ile Manisa temsilcisi Horozköy Gençlikspor maçı sonrası futbolcular tekme tokat birbirlerine girdi ve yaşanan kavgalarda polisler de nasibini aldı. BAL 9. Grup 15’inci hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor, kendi saha ve seyircisi önünde Manisa temsilcisi Horozköy Gençlikspor’a 1-0 mağlup oldu. Bu mağlubiyet sonrası grupta kendisine en yakın olan takım Horozköy Gençlikspor ile 11 puan farka çıkaran Bilecik İl Özel İdarespor, grupta ligde kalmasını şansa bıraktı. Maç sonunda maçın orta hakemi Direnç Tonusluoğlu’nun bitiş düdüğü sonrası iki takım futbolcular arasında arbede yaşandı. Bu yaşanan sözlü atışmalar ve itişmeler kavga dönünce yumruklar tekmeler havalarda uçuştu. Yaşanan kavgada Horozköy Gençlikspor 2 oyuncu çeşitli yerlerinden darbeler alırken, yumruklar 1 polis ile Çevik Kuvvet Şube Müdürü olan 4. Sınıf Emniyet Müdürü nasibini aldı. Aldığı yumruk sonrası soğukkanlılığını koruyan Şube Müdürü iki takım oyuncuları ve teknik heyetini sakinleştirdi. Olayların sakinleşmesinin ardından ekiplere “Biz işimizi yapıyoruz. İki tarafın burnu kanamasın, onlara birşey olmasın ama biz ölelim” diyen Şube Müdürü taktir topladı. Bununla da kalamayan Şube Müdürü Horozköy Gençlikspor kafilesinin bulunduğu otobüsün arkasından el salladı. 45 dakika statta bekleyen Horozköy Gençlikspor’lu oyuncular ve teknik heyet 3 ekip arabasının korteji şeklinde ilden ayrılabildi.

Öte yandan Horozköy Gençlikspor teknik heyeti ve yöneticileri Bilecik İl Özel İdarespor Başkanı Fazıl Özmen’e “Biz sizi böyle mi karşıladık. Durumumuz yok dediniz yemek bile söyledik. Ayıp size” diyerek sitemde bulundular. 

CEM KAAN TOKA
BİLECİK

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Komşusunu öldüren sanığa müebbet hapis talebi Kocaeli’nin İzmit ilçesinde beraber alkol içtiği komşusunu nişanlısına küfür ettiği iddiasıyla tüfekle vurarak öldüren sanık hakkında müebbet hapis cezası talep edildi. Olay, 21 Haziran 2023’de Durhasan Mahallesi’ndeki ağaçlık alanda meydana geldi. İddiaya göre, İsmail Kütük (54) ile Erdem D. (35) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Erdem D., pompalı tüfekle İsmail Kütük’e ateş etti. Kurşunlar vücuduna isabet eden Kütük, olay yerinde yaşamını yitirdi. İlçe Jandarma Komutanlığına giderek teslim olan Erdem D. ise tutuklandı. Olaya ilişkin açılan davanın duruşması Kocaeli 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Duruşmaya tutuklu sanık Erdem D., maktulün ailesi ve taraf avukatları katıldı. Cumhuriyet savcısı mütalaasında, sanığın jandarmaya verdiği ilk ifadesinde maktulün annesine yönelik küfür ettiğini söylediği, ancak mahkeme huzurunda ise nişanlısına yönelik küfür ettiğini beyan ettiğini belirtti. Sanığın suçtan kurtulmaya ve tahrik hükümlerinin uygulanmasına yönelik çelişkili ifade verdiği göz önüne alındı. Bu sebeple sanık hakkında kasten öldürme suçundan müebbet hapis cezası talep edilirken, tahrik indirimi ise uygulanmaması istendi. Mahkeme heyeti, avukatların süre talebi üzerine sanığın tutukluluk halinin devamına ve duruşmanın ertelenmesine karar verdi. Maktulün nişanlısına küfür ettiğini iddia etmişti Sanık ilk celsede verdiği ifadesinde, "Maktul ile beraber alkol içiyorduk. İsmail Kütük müstakbel eşi hakkında çirkin sözler söyledi. Hamile nişanlım hakkında, ’O çocuk senden değildir, çocuğun kimden olduğu belli değil’ diyerek nişanlıma küfür etti. Söyledikleri karşısında İsmail’e karşı çıkınca yüzüme tükürüp küfür etti, tokat attı. Yerde duran tüfeği kendisine doğrultum. İsmail tüfeğin namusunu tutarak ’Beni mi vuracaksın?’ diyerek küfür etti. Aramızda arbede oldu, tüfeği doğrulttuğumda elim tetikteydi ve tüfek patladı. Neresine isabet ettiğini hatırlamıyorum. Yere düşmeyince yine bana saldıracak düşüncesiyle 2 kez daha tetiğe bastım. Sonra olay yerinden uzaklaştım" ifadelerini kullanmıştı.