ASAYİŞ - 03 Şubat 2017 Cuma 14:16

Marketten para ve sigara çalan hırsızları yakalandı

A
A
A
Marketten para ve sigara çalan hırsızları yakalandı

Niğde’de bir marketin camını kırarak içeride bulunan bozuk para ve sigaraları çaldığı iddia edilen 4 kişiden 3’ü yakalandı.

Olay Niğde merkez Esenbey Mahallesinde meydana geldi. Olgay sokakta bulunan bir marketin camını kırarak içeri giren 4 kişi marketin kasasında bulunan bozuk paraları ve sigaraları çaldı. Olay yerinde inceleme yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin hızlı ve titiz çalışmaları sonucu tespit edilen R.B., A.G., F.G.'yi bozuk para ve sigaralarla birlikte yakaladı. Firar olan G.K.’yi arama çalışmalarının devam ettiği, çalınan bozuk para ve sigaraların market sahibine teslim edildiği ve yakalanan zanlılar hakkında işlem başlatıldığı bildirildi. 

Mücahit Bilgi
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Başkan Özer, koltuğunu 4. sınıf öğrencisine devretti Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Nehir Düz’e devretti. Esenyurt’ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri sürüyor. Bu kapsamda Yenikent İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Nehir Düz ve sınıf arkadaşları, Okul Müdürü Şener Yıldırım, Sınıf Öğretmeni Leyla Özgür Onur, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’i ziyaret etti. Başkan Özer ziyarette koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Nehir Düz’e devretti. Başkanlık makamına oturan küçük Nehir yaptığı konuşmada tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarken, okullarda ve Esenyurt’ta yapılması gereken çalışmaları anlattı. Nehir Düz, öncelikle okulunda yapılması gereken çalışmalara dikkat çekerek şunları söyledi: “İlk olarak okulumuzun duvarlarına badana yapılması gerekiyor. Sonrasında ise okulumuzun bahçesinde yapılması gereken düzenlemeler ile çevresinde asfalt yenileme çalışmalarının yapılmasını istiyorum. Bir de ilçemiz genelinde devlet hastanelerinin yaygınlaştırılması, çocuklar için kütüphaneler, ders çalışma kursları ve oyunlar oynayabilmemiz için parklar yapılmasını istiyorum. Yapılacak olan bu çalışmalarla ilçemiz daha güzel bir görünüme kavuşabilir” dedi. “Çalışmaları yaygınlaştırmak önemli” Nehir’in okulu ve ilçeyle ilgili taleplerine katıldığını söyleyen Başkan Özer, “Ben de söylediklerine katılıyorum. Sorunlarımızın başında eğitim ve sağlık geliyor. Çocuklarımız 60 kişilik sınıflarda okuyor. Bu aslında hiç hak etmediğimiz bir durum. Bu durumunun hızlıca değiştirilmesi lazım. Ayrıca Nehir’in sağlıkla ilgili tespitlerine de katılıyorum. Özellikle gençlere, kadınlara yönelik ilçe genelinde sağlık çalışmalarını yaygınlaştırmamız son derece önemli” ifadelerini kullandı. Ziyarete katılan diğer öğrencilerin de taleplerini tek tek dinleyen Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak hepsine başarılar diledi.