POLİTİKA - 04 Mart 2015 Çarşamba 17:48

MHP’li Yeniçeri: 'Öcalan da olsa fark etmez'

A
A
A
MHP’li Yeniçeri: 'Öcalan da olsa fark etmez'

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, ilkyardım yapması gerekirse ayrım yapmayacağını belirterek, “İktidarı, muhalefeti, Makaryos’u, Öcalan da olsa fark etmez. Bu insanlık meselesi, ideolojilerle ilgilenmiyor” dedi.

TBMM Halkla İlişkiler Binası Konferans Salonu’nda ‘Hayata el ver’ projesi kapsamında kalp masajı uygulaması yapıldı. Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu, MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, Ankara Üniversitesi Rektörü Erkan İbiş, ve diğer yetkililer katıldı. TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu, vatandaşların lehine olan her projede yer almaya çalıştıklarını belirterek, farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Neziroğlu, “Deneyimlerimizi kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ile paylaşmaya hazırız. Elimizden gelen desteği de kamu kurumlarımıza, üniversitelerimize,. Sivil toplum kuruluşlarımıza vermeye çalışacağız” diye konuştu.

MHP Ankara milletvekili Özcan Yeniçeri, Genel Kurul’da geriye dönüş olduğunu belirterek, “Hayatta kalmayı bilmiyoruz. Pratikleri arttırmak lazım” ifadelerini kullandı. Yeniçeri, ’Genel Kurul’da yapar mısınız’ sorusuna, “Tıp doktorları var ama benim yanımda olursa hayata döndürecek ilk kişi ben olurum, iktidarı, muhalefeti, Makaryos’u, Öcalan da olsa fark etmez. Bu insanlık meselesi, ideolojilerle ilgilenmiyor” diye cevap verdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir