GÜNDEM - 23 Temmuz 2014 Çarşamba 16:34

Milli Savunma Bakanı Ardahan’a geliyor

A
A
A
Milli Savunma Bakanı Ardahan’a geliyor

Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın Ardahan’a geleceğini belirtti.

Baydar yaptığı açıklamada, “26 Temmuz Cumartesi günü İl ve İlçe Teşkilatlarımızın katılımıyla yapacağımız İl Danışma Meclis toplantısına Milli Savunma Bakanımız sayın İsmet Yılmaz’da katılacak. Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi ilimizi ziyaret edecek olan Milli Savunma Bakanımız sayın Yılmaz, süreç hakkında partililerimizle istişare yapacak.” dedi.

Teşkilat olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine odaklandıklarını belirten Baydar, ”Önümüzdeki süreç son derece ehemmiyet gerektirmektedir. Bizler İl ve İlçe teşkilatları olarak Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda seçilmesi için büyük gayret sarf ediyoruz. Ülkemizdeki istikrarın sürmesi için sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olarak köşke çıkması kaçınılmazdır. Bizler milletimizin iradesine güveniyor, onların en doğru kararı vereceğine inanıyoruz. Allah’ın izni ile 11 ağustos sabahı sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak göreceğiz“ Dedi.

İl Danışma Meclis toplantısının ardından Bakan İsmet Yılmaz’ın katılımıyla İl ve İlçe Teşkilatlarıyla birlikte iftarlarını açacaklarını belirten Baydar, geceyi Ardahan’da geçirecek olan Bakan Yılmaz’ın ertesi sabah Ardahan’dan ayrılacağını sözlerine ekledi. 

AHMET RIFAT VURAL

Bunlar Da İlginizi Çekebilir