EKONOMİ - 03 Ekim 2017 Salı 11:33

Mücevherseverler beklediği fırsat günlerini başladı

A
A
A
Mücevherseverler beklediği fırsat günlerini başladı

Barok Diamond'ın üçüncüsünü düzenlediği birbirinden değerli altın, mücevher ve pırlantaların yeni sahiplerini beklediği 'Mücevher Fırsat Günleri' başladı.

Barok Diamond tarafından üçüncüsü düzenlenen Altın ve Mücevher Fırsat Günleri başladı. Özel tasarım ve güncel modellerin bulunduğu etkinlik, 1-8 Ekim tarihleri arasında İstanbul Hilton Hotel Kozyatağı’nda devam edecek.

Barok Diamond firma ortağı Corç Akdoğan, taleplerin yoğun olduğunu ve fiyat kategorilerini geniş tuttuklarını söyledi. Akdoğan, "Etkinliğimize gelecek olan müşterilerimiz, tüm ürünlerimize kredi kartına taksit avantajını kullanarak da sahip olabilecekler. Ayrıca tüm alışverişlerde hediye kolyelerimiz var, sürprizlerimiz var" ifadelerini kullandı.

On binlerce ürünü tasarlayıp getirdiklerini ve bir araba fiyatına da ürün bulma imkanının olduğunu vurgulayan Akdoğan, her bütçeye uygun ürünlerin de bulunduğunu ifade etti.

Akdoğan, etkinlik alanında günde 12 saat hizmet verdiklerini belirterek, "Bu etkinliğimiz üçüncüsü. Her bir etkinlik bize tecrübe, her bir tecrübe de bizim kendimizi nasıl yenileyeceğimizi yansıtıyor. Daha önceden etkinliklerimizi 3-4 gün gibi kısa süreli yapıyorduk. Ama şimdi hiç kimse üzülmesin, geniş bir zaman dilimiyle 1-8 Ekim tarihleri arasında Kozyatağı Hilton Hotel’de olacağız" dedi. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Mardin Teknoloji çağında gün geçtikçe okuma oranı düşüyor Mardin’de öğrenciler, teknoloji çağında okuma oranının düştüğünü dile getirdiler. Mardin’de kütüphanelerde ders çalışan öğrenciler, okuma alışkanlıklarının her geçen gün düştüğünü söyledi. Okuma alışkanlığının ailede başlaması gerektiğine dikkat çeken Okan Hakan, "Kitap okumaya küçük yaşta başlanmalıdır. Ailenin vermesi gereken bir alışkanlık olması gerekiyor. Yaşa göre okunacak kitap değişir. Kitap okuma konuşma, diksiyon için çok yararlıdır. İlk başta aile, daha sonra okulda bununla ilgili bilgi verilmelidir. Teknolojiye göre kitap tercih edilmesi daha faydalı diye düşünüyorum" dedi. Okuma oranlarının düşmesini teknolojinin gelişmesine bağlayan Fahriye Kübra Teken ise, her türlü bilgiye internet yolu ile erişim sağladıklarını söyledi. Teken, "Her türlü bilgiye oradan ulaşmaya sahip olduk. İnsanlar teknolojiyi daha kolay bulduğu için oraya yöneliyor ama bence okumanın tadı daha farklı. Bu alışkanlığı pandemi döneminde edindim. O zamandan beri düzenli okumaya gayret ediyorum. Ayda üç kitap bitirmeye çalışıyorum. Okumadan önce olaylara daha düz bakıyordum. Kitap okuma alışkanlığı edindikten sonra insanlarla empati kurabildiğimi, hayata daha farklı baktığımı, duygusal ve manevi açıdan daha çok geliştiğimi fark ettim. Kitap okumak insanın bakış açısını genişletiyor. Kitap okumaya başlayan bir daha bırakamayacak. Çünkü kendi içinize çekiliyorsunuz ve bir nevi o karakterlerin hayatında yaşıyorsunuz. Sizin tanıdığınız insanlar gibi oluyorlar. Tanıştığınız her insan, giriştiğiniz her işte daha farklı bakmayı öğrendiğiniz için size bu tarz bir katkıda bulunuyor. Aynı zamanda Türkçemi geliştirmeme de katkısı oldu. Kitap okuyacak herkes bu şekilde faydalanabilir" diye konuştu.