SPOR - 19 Ağustos 2016 Cuma 15:41

Nani’den Fenerbahçe hakkında olay sözler

A
A
A
Nani’den Fenerbahçe hakkında olay sözler

Fenerbahçe’den İspanyol ekibi Valencia’ya transfer olan Luis Nani, Fenerbahçe’ye zorla transfer olduğunu ve sarı lacivertlilerde beklediğini bulamadığını söyledi.

Fenerbahçe’nin transfer döneminde Valencia’ya sattığı Luis Nani, İngiliz basınına flaş açıklamalarda bulundu. Guardian’a konuşan Portekizli yıldız, Manchester United’da yaşadığı günleri anlatırken, ayrılık sürecine dair kulübün kendisine yaptığı baskıdan bahsetti. "Fenerbahçe’ye zorla transfer oldum" ifadelerini kullanan futbolcu, sarı lacivertlilerde ise beklediğini bulamadığını belirtti.

İşte Luis Nani’nin Fenerbahçe hakkındaki sözleri:

"Manchester United’da güzel günler yaşıyordum ancak sonra kulüp baskısıyla Fenerbahçe’ye transfer oldum. Yeni bir takıma transfer olduğunuzda insanların size yardım edeceğini düşünürsünüz. Ama böyle olmadı. Stres olan yerde hiçbir şey iyiye gitmez. F.Bahçe’de hayal kırıklığı yaşadım.ve Valencia’ya transfer oldum."

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Yalova Yalova’da bisiklet yolu ağı genişliyor Yalova Belediyesi’nin Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde başlattığı yeni bisiklet ve yürüyüş yolu çalışmaları, Kemer Köprü Caddesi’nden başlayıp 8. sokağa kadar devam edecek olan asfalt ve baskı işlemleri devam ediyor. Yalova Belediyesi, yeni bisiklet ve yürüyüş yolları için çalışmalarını sürdürüyor. Sağlıklı yaşamı ve kent içinde bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla başlatılan bisiklet yolu projesinde Gaziosmanpaşa Mahallesi’ndeki 8. Sokak’ta asfalt serimi devam ediyor. Toplam 770 metrelik yol güzergâhında çalışmalar, Kemer Köprü Caddesi’nden Gaziosmanpaşa Caddesi’ne kadar devam edecek. Kemer Köprü Caddesi ile Şelale Sokak arasında kalan alanda ise dekoratif aydınlatmalar kullanılarak göze hitap edecek bir çalışmaya imza atılmak isteniyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren belediye yetkilileri, “Bisiklet ve yürüyüş yolu çalışmalarımızda aşınma tabakasının serimi ile baskı işlemleri eş zamanlı olarak devam ediyor. İlk olarak Kemer Köprü Caddesi’nden başlayan çalışmalar, yaklaşık 590 m uzunluğundaki Gaziosmanpaşa Caddesi’ne kadar devam ediyor. Akabinde yaklaşık 180 metre uzunluğundaki 8. Sokak’ta da çalışmalarımızı da kısa sürede tamamlayacağız. Baskı çalışmamızın tamamlanması sonrasında dekoratif boyama asfalt boyama, çizgi çalışmaları, dekoratif aydınlatma ve peyzaj çalışmalarını da tamamlayarak yolumuzu hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” ifadelerine yer verdi.