MAGAZİN - 15 Ağustos 2018 Çarşamba 00:12

Nefes Nefese 5. yeni bölüm fragmanı yayınlanacak mı? Nefes Nefese 4. son bölüm izle

A
A
A
Nefes Nefese 5. yeni bölüm fragmanı yayınlanacak mı? Nefes Nefese 4. son bölüm izle

Nefes Nefese 5. yeni bölüm fragmanı yayınlanacak mı? Nefes Nefese 4. son bölüm izle. Nefes Nefese 5. yeni bölüm fragmanı yayınlanacak mı? Diziyi izleyenler bu sorunun yanıtını arıyor. Yoğun ilgiyle karşılaşan dizi senaryosu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Son bölümde seyirciyi şaşırtacak sürpriz gelişmeler yaşandı. İşte, Nefes Nefese 5. yeni bölüm fragmanı yayınlanacak mı sorusunun yanıtı, son bölüm izleme linki ve detaylar..

Nefes Nefese 5. yeni bölüm fragmanı yayınlanacak mı? Nefes Nefese 4. son bölüm izle. Star TV'nin yeni dizisi Nefes Nefese heyecan dozu yüksek sahneleriyle dikkat çekiyor. Dizi severler tarafından oldukça beğenilen Nefes Nefese dizisinin yeni bölüm fragmanı ve olayların nasıl gelişeceğini merak ediyor. Yeni fragmanda, Boran ve Yasin hem Rüya’yı hem de zümrüdü ele geçireceklerini düşünürlerken onları bekleyen kötü sürprizden habersizdirler. Peki, Nefes Nefese 4. son bölümde neler oldu?   Sıradışı gelişmelerin yaşanacağının ipuçlarının verildiği yeni fragmanda izleyiciyi şoke eden gelişmeler bekliyor. Nefes Nefese 5. yeni bölüm fragmanın dizinin sonunda yayınlanır mı henüz belli değil ancak aşağıda yer alan linklerden 4. son bölüm ve yeni bölüm fragman videolarını izleyebilir, diziyle ilgili tüm gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz. İşte, merak edilen tüm bu soruların yanıt bulacağı Nefes Nefese 5. yeni bölüm fragmanı yayınlanacak mı sorusunun yanıtı ve ayrıntılar...

NEFES NEFESE 4. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

NEFES NEFESE 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

nefes nefese, nefes nefese dizisi, nefes nefese yeni fragman, nefes nefese dizisi fragman, nefes nefese fragman, nefes nefese dizisi 2018, nefes nefese dizi izle, nefes nefese yeni fragman izle, nefes nefese 5. yeni bölüm fragmanı, nefes nefese 4. son bölüm izle

Başrollerinde Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun ve Uğur Yücel gibi usta isimlerin yer aldığı Nefes Nefese dizisi bu akşam ekrana gelecek. Sevilen dizinin yeni bölümde Alacanlar çiftliğinde Şakir Ağa'nın kurtulması için Yusuf zor bir kararın üstesinden gelmek zorundadır. Yusuf, Babası Şakir Ağa'yı kurtarmak için Rüya'yı teslim etmek zorundadır. Yusuf zor bir ikilemin içine düşmüştür. Yusuf ne babasından ne de Rüya'dan vazgeçer.

NEFES NEFESE 4. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Alacanlar Çiftliği’ndeki herkes büyük bir umutla Şakir Ağa’nın kurtarılmasını beklemektedir. Ancak Yusuf (Şükrü Özyıldız) büyük bir ikilem içindedir. Babasını kurtarabilmek için Rüya’yı (Melisa Şenolsun) Boran’ın (Nik Xhelillah) ellerine teslim etmek zorundadır.
Zümrüdü geri almak için her şeyi yapmaya hazır olan Atmaca (Uğur Yücel), Boran ve Yasin’i gözden çıkarır.
Yusuf’un ve Şakir Ağa’nın çiftliğe dönüşü sevinçle karşılanır. Herkes artık hayatlarının normale döneceğini düşünürken gelen bir telefonla her şey alt üst olur. Ailesini daha fazla tehlikeye atmak istemeyen Şakir Ağa, Antakya’dan taşınmaya karar verir. Çiftliktekiler telaşla toplanırken yerinden kıpırdamayan bir kişi vardır. Şakir Ağa’nın eşi Afet...
nefes nefese, nefes nefese dizisi, nefes nefese yeni fragman, nefes nefese dizisi fragman, nefes nefese fragman, nefes nefese dizisi 2018, nefes nefese dizi izle, nefes nefese yeni fragman izle, nefes nefese 5. yeni bölüm fragmanı, nefes nefese 4. son bölüm izle

Alacan ailesi kaçıp gidecek midir? Yoksa kendi topraklarını Atmaca’ya karşı savunmaya devam mı edeceklerdir?
Selma, Atmaca’yı yakalamak için bir plan yapar. Kılık değiştirip zümrüdün kendisinde olduğu haberini tüm Antakya’ya yayar. Bu haber kısa süre içinde Atmaca’ya ulaşır.
Selma, Atmaca’yı tuzağına çekip onu tutuklamayı başarabilecek midir? Kızına bir türlü ulaşamadığı için gittikçe endişelenen Atmaca, Rüya’nın aslında burnunun dibinde olduğundan habersizdir. Zümrüdün kaybolmasına sebep olan kızın ölüm emrini verirken aslında namlunun ucunda kendi kızı Rüya vardır.

NEFES NEFESE YENİ BÖLÜM FRAGMAN VİDEOSU

NEFES NEFESE GEÇEN BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Rüya'ya (Melisa Şenolsun) karşılık babasını kurtarmak için anlaşan Yusuf'u (Şükrü Özyıldız) evde kötü bir sürpriz beklemektedir: Rüya onu hapsettiği odanın kapısını açmış ve evden kaçmıştır. Takas için söz verdiği saate kadar Rüya'yı bulmak zorunda olan Yusuf yollara düşer. Antakya'yı karış karış arayıp Rüya'yı bulacaktır. Bu arada Rüya Suriye'deki Boran'a (NikXhelilaj) ulaşmış, annesini bulabilmek için kaçak bir arabayla karşıya geçmek için sözleşmiştir. Rüya ve Yusuf arasında zamana karşı bir yarış başlar: Yusuf Rüya Suriye'ye geçmeden onu yakalamalı, takasa götürmelidir. Rüya'nın hapis tutulduğu odaya gelip anahtarı kapının üzerinde bulan Alacanların evinde herkes birbirine aynı soruyu sorar: Anahtarı Rüya'ya kim verdi? Alacan ailesi evdeki haini ararken, apar topar Antakya'ya gelen Atmaca (Uğur Yücel) ise zümrütü alan ikinci kızın, Antakya'da olduğunu bilmediği kendi kızı Rüya'nın peşindedir. Rüya peşindeki Yusuf ve Atmaca'yı atlatıp Suriye'ye geçebilecek mi? Babasının hayatına karşılık anlaştığı gibi, Rüya'yı Suriye'ye, ölüme teslim edebilecek mi? Nefes Nefese yeni bölümde yaşanacak tüm olaylar bu şekilde gerçekleşecek. Dizinin son bölümünün yayınlanmasıyla birlikte yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak diye şimdiden merak edilmeye başlandı. Yeni bölüm fragmanını ve ilk ipuçlarını sizlere duyurmaya devam edeceğiz.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Unutulmaya yüz tutmuş gomalak ustalığını 43 yıldır İstanbul’da yapıyor Birçok insanın ismini dahi bilmediği unutulmaya yüz tutmuş Gomalak ustalığını 43 yıldır yapan Ayhan Kaymak, “bir yer açıp insanlara gomalak öğretmek bundan sonraki amacım bu olacak. İnsanlara bu mesleği öğreteceğim” dedi. Teknolojiye yenilen mesleklerin başında Gomalak Ustalığının gelmesi ile biliniyor. Antik ürünlere olan rağbetin ve o ürünleri yenileme yöntemlerinin değişmesi ile bazılarının ismini dahi duymadığı kaybolmaya yüz tutmuş Gomalak Ustalığının son temsilcilerinden Ayhan Kaymak 43 yıldır bu işi yapıyor. Ayasofya Kebir Cami’nin türbe kısmındaki kapıların cila işlemlerini yapan usta bundan sonra mesleğini gençlere öğreteceği bir atölye kurmak istiyor. Afrika’da bir böceğin dışkısı ile bazı kimyasalların karışımı sonucu elde edilen gomalak, alkol ve bazen boya ile uygulanıyor. Ahşaptan üretilen malzemeler ile ortaya çıkan eşyalar. İlk önce eski kaplamalarından arındırılıyor. Daha sonra zımparalanıp gomalak özenle ahşap yüzeye uygulanıyor. Zahmetli ve bir o kadar uğraştıran mesleğin yapanların sayısı her geçen gün azalıyor. 43 yıllık gomalak ustası Ayhan Kaymak İstanbul’da mesleğin son temsilcilerinden. “Gerçekte bu işi bilen çok fazla kişi yok” 43 yıldır Gomalak ustası Ayhan kaymak , “1965 Erzincan’da doğdum. 1981 yılında Kule dibinde bitpazarında gomalak işine başladık. Bizim işimiz genelde eski ürünler ile uğraşmak. Eski mobilyaları alıyoruz tamirini cilasına bakımını yapıyoruz. Yenileyerek tekrar müşteriye teslim ediyoruz. Gomalak şöyle üretiliyor, Afrika tarafında bir böceği dışkısı ile birleşip içerisine bazı maddeler katıp yapılan bir ciladır. Eski usul bir cila yöntemidir. Gomalak ahşabın tamamen orijinalini gösterir renksiz bir ciladır. İstediğimiz zaman renkleri biz katıyoruz. Gerçekte bu işi bilen çok fazla kişi yoktur. Bizim ustalarımız vefat etti bir tek bizim yaşıtlarımız kaldı. Bu işi seversen güzel yaparsın. Ben bu mesleği çok insanlara tanıttım” dedi. “İnsanlara bu mesleği öğreteceğim” Birçok önemli tarihi yapıda çalıştığını belirten kaymak, “20 sene evvel Ayasofya Caminin türbe kısmındaki bütün kapılarını ben yenilemiştim. Abdülhamit Han’ın türbesini kapılarını da ben yaptım. Yurt dışına çok fazla eşya yapıp gönderiyorum. Abdülhamit Han türbesi yaparken benim ecdadım burayı yapmış ben bunla ayakta dursun duyguları ile yaptım ve hiçbir detaydan çekinmedim araştırdım nasıl daha iyi yapabilirim. Tatile gittiğim zaman bile ben ilk önce gidip eski eşyalara bakıyorum eski ustaların yaptığı malzemelere bakıyorum. Ama gençlere bunu anlatamadık. Kafamda başka bir proje var bir yer açıp insanlara gomalak öğretmek bundan sonraki amacım bu olacak. İnsanlara bu mesleği öğreteceğim” diye sözlerini tamamladı.