ASAYİŞ - 22 Haziran 2017 Perşembe 18:08

'Öğretmenimizin şehit edildiğine dair bulgu yok'

A
A
A
'Öğretmenimizin şehit edildiğine dair bulgu yok'

Tunceli Valiliği, PKK’lı teröristler tarafından Tunceli-Pülümür karayolunda aracı yakıldıktan sonra kaçırılan 23 yaşındaki öğretmen Necmettin Yılmaz’ın, şehit edildiğine dair bulgu ve emare bulunmadığını bildirdi. Öğretmenin yakılan ve kurşunlanan aracının fotoğrafı da ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Çİftçibaşı Köyü’nde öğretmenlik yapan 23 yaşındaki Necmettin Yılmaz, 16 Haziran günü tatil için özel aracıyla memleketi Gümüşhane’ye giderken yolu Tunceli-Pülümür karayolunun 46. kilometresinde PKK’lı teröristlerce kesildi. PKK’lı teröristler, aracı kurşunlayıp ateşe verdikten sonra öğretmen Necmettin Yılmaz’ı da kaçırdı.

“ÖĞRETMENİMİZİN ŞEHİT EDİLDİĞİNE DAİR BULGU YOK"

Tunceli Valiliği yaptığı açıklamada, “16 Haziran 2017 günü Tunceli-Pülümür karayolu 46 kilometresinde 1 aracın yandığı bilgisi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri ve güvenlik güçlerimiz intikal etmiş, yapılan ön incelemede araç içerisinde herhangi bir kişinin olmadığı, aracın tamamen yandığı ve araç sürücüsün kayıp olduğu, sonrasında yapılan araştırmalarda aracın Şanlıurfa-Siverek ilçesinde öğretmenlik yapan bir kişiye ait olduğu tespit edilmişti. Devam eden çalışmalarda şu ana kadar öğretmenimizin şehit edildiğine dair herhangi bir bulgu ve emareye rastlanılmamıştır. Kayıp olan öğretmenimizin bulunması için bölgede güvenlik güçlerimizce çalışmalar aralıksız devam etmektedir. Gelişmelerden kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir" denildi.

Ercan Topaç

'Öğretmenimizin şehit edildiğine dair bulgu yok'

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Başkan Güngör, “Bakanlarımız Denizli’mize müjdelerle geldiler’ Denizli’de AK Parti AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, 12 Mart Salı günü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 13 Mart Çarşamba günü Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ve 18 Mart Pazartesi günüde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in ziyaretlerinden dolayı bir haftada üç bakan ağırlamanın gurunu yaşadıklarını söyledi. Güngör, “Denizli hak ettiğini almaya devam edecek. Bakanlarımız Denizli’mize müjdelerle geldiler” dedi. Denizli’de AK Parti AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, bir haftada üç bakan ağırlamanın mutluluğunu ve gurunu yaşadıklarını söyledi. Denizli’yi 12 Mart Salı günü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 13 Mart Çarşamba günü Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ve 18 Mart Pazartesi günüde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i ziyaret ettiğini belirten İl Başkanı Güngör, “Bir dizi açılış ve programlara katılmak üzere Denizli’ye gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır, Türkiye’nin 11. Ege’nin ilk ve tek bilim merkezinin açılışını yaptı. Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde Güney Ege kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından desteklenen projelerin açılış törenine de katılan bakanımız, Çardak Organize Sanayi Bölgesi’nde OSB Müdürlüğü binası ile 5 fabrika ve kentte 6 olmak üzere binlerce kişinin istihdam edileceği toplam 11 fabrikanın toplu açılış törenine katıldı” dedi. Şehre ve şehrin ekonomisine 5.3 milyar TL harcanarak 11 tesis daha kazandırıldığını söyleyen Güngör sözlerine şöyle devam etti: “Çarşamba günü Denizli’mize gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’da şehrimiz turizmine önemli katkılar sağlayacak. Kente gelen yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olacak ‘Kent Müzemizin’ açılışını gerçekleştirdi. Dün şehrimizi ziyaret den Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’te, işadamlarımız ve sanayicilerimizle bir araya gelerek Türkiye’nin her geçen gün büyüyen ekonomisiyle ilgili bilgiler verdi. Yoğun programlarına rağmen günü birlikte olsa kentimizi ziyaret eden üç bakanımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, ülkemiz her alanda, büyümeye, gelişmeye devam edecek. Türkiye AK kadrolarla birlikte aziz milletimizin de sonsuz desteğiyle dünyadaki gelişmiş ülkeler arasında yerini almaya devam edecektir.”