ASAYİŞ - 15 Eylül 2014 Pazartesi 11:44

Okul önündeki bürosunda öldü

A
A
A
Okul önündeki bürosunda öldü

Manisalı Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Volkan Ö., Üzümcüler İsa Artunç İlkokulu ve Ortaokulunun karşısındaki bürosunda başına sıktığı tek kurşunla hayatına son verdi.

Manisa'nın Yunusemre İlçesi Tevfikiye Mahallesi Üzümcüler İsa Artunç İlkokulu karşısında bir kişi silahıyla intihar etti. Olay, saat 08.30 sıralarında Volkan Ö.’ye ait serbest muhasebeci ve mali müşavirlik bürosunda meydana geldi. İş arkadaşlarının kahvaltı hazırladığı sırada çekmecesindeki silahını çıkararak başına bir el ateş eden Volkan Ö, kanlar içinde yere yığıldı. Çevredeki vatandaşlar ve iş arkadaşları silah sesini duyup muhasebecinin odasına girince genç muhasebecinin cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerine çağrılan 112 ekipleri, Volkan Ö (33)’nün hayatını kaybettiğini bildirmesi üzerine cumhuriyet savcısı çağrıldı.

Okulların açıldığı ilk güne denk gelen olay, yakındaki okulda öğrencilerin İstiklal Marşı okuduğu sırada gerçekleşti. Muhasebeci bürosunun hemen karşısında bulunan Üzümcüler İsa Artunç İlkokulu ve ortaokulunun öğrencileri elim olay sonrası okul idarecileri tarafından teneffüse çıkarılmadı. Bu arada olayı duyan Volkan Ö.’nün ailesi muhasebe bürosuna geldi. Sinir krizleri geçiren aile bireylerini teselli etmek metanetini koruyan Volkan Ö.’nün babasına kaldı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Volkan Ö.’nün cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Volkan Ö.’nün intihar sebebi çok yönlü bir soruşturmayla araştırılırken, genç muhasebecinin cenazesinin Manisa’nın Soma ilçesinden kaldırılacağı öğrenildi. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir