ASAYİŞ - 02 Nisan 2009 Perşembe 14:31

Ölümden 'elleri' kurtardı!

A
A
A
Ölümden 'elleri' kurtardı!

Bursa'da bir yemek firmasının genel müdürü, iş yerine girerken kurşunlandı. Başını hedef alan kurşunlardan ellerini siper ederek kurtulan işadamı, yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, bu sabah 11.00 sıralarında Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi 204. Sokak'ta bulunan bir yemek firması önünde meydana geldi. 16 BRB 79 plakalı otomobilini iş yerinin önüne park eden S.U, firmanın girişine yöneldi. Ancak bu sırada S.U.'yu takip eden beyaz bir otomobilin içindeki şahıslar işadamına ateş etmeye başladı. 

Ellerini başına koyan S.U., hemen kaçarak iş yerine girdi. İki eline de kurşun isabet eden S.U., Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. S.U.'nun başını hedef alan kurşunlardan ellerini siper ederek kurtulduğu öğrenildi.

Bu sırada zanlıların otomobille gelerek işadamına ateş etmeleri, bir fabrikanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kayıtlarda, zanlıların işadamını takip ettikleri, otomobilden inmek üzereyken ateş ederek kaçtıkları görülüyor. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

REFİK FİDAN - MESUT GÜLEÇ-BURSA

Bunlar Da İlginizi Çekebilir