ASAYİŞ - 19 Eylül 2017 Salı 08:52

Onlarca kişinin önünde bacanağını bıçakladı

A
A
A
Onlarca kişinin önünde bacanağını bıçakladı

Zeytinburnu'nda Suriyeli iki bacanak arasında bıçaklı kavga çıktı. Güpegündüz onlarca kişinin önünde bacanağını bıçaklayan şahıs kayıplara karışırken, saldırgan güvenlik kameralarına takıldı. Öte yandan kanlar içinde yere yığılan şahsa bazı vatandaşların çocuklarıyla izlemesi tepki çekti.

Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi'nde gündüz vakti sokak ortasında iki Suriyeli arasında çıkan tartışma çıktı. İkisinin de bacanak olduğu öğrenilen Suriyeli vatandaşlardan biri, diğerini bıçakla ağır şekilde yaraladı. Saldırgan elinde bıçakla kayıplara karışırken, vatandaşlar durumu polise bildirdi. Yaralı yerde kanlar içinde yatarken ilk müdahale vatandaşlardan geldi. Bu sırada bazı vatandaşların çocuklarıyla birlikte yerde kanlar içinde yatan adamı izlemesi tepki çekti. Ardından yaralı ambulansla hastaneye kaldırılırken, görgü tanıkları da olay yerinden kaçan zanlının bacanağını yüzünden ve göğsünden defalarca bıçakladığını söyledi.Öte yandan saldırganın elinde bıçakla kaçma anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülere saldırgan elinde bıçakla kaçarken, vatandaşlar şahıstan korkarak etrafa kaçışıyor. 

Serdal Altıntepe
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Vali Tavlı: “Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin rızalarını almayı boynumuzun borcu olarak görüyoruz” SAMSUN (İHA) – Samsun Valisi Orhan Tavlı, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman yanlarında olmayı ve rızalarını almayı boynumuzun borcu olarak gördüklerini söyledi. Vali Orhan Tavlı ve Eşi Ayşe Tavlı, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Samsun Garnizon Komutanı Gazi Tümgeneral Davut Ala, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Soğuk, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç ve protokol üyeleriyle birlikte 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. “Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin rızalarını almayı boynumuzun borcu olarak görüyoruz” Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonda yapılan iftar programında konuşan Samsun Valisi Orhan Tavlı, "Şehitlik ve gazilik mertebeleri bizim inancımızda ve kültürümüzde çok önemli olduğu gibi aynı şekilde şehit yakını olmak da büyük bir gurur ve iftihar vesilesidir. Dolayısıyla bizler de şehitlerimizin emaneti olan siz kıymetli şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman yanlarında olmayı ve rızalarını almayı boynumuzun borcu olarak görüyor, sizleri kalbimizin en müstesna köşesinde misafir etmeyi şeref biliyoruz. Şehitlerimize ve gazilerimize olan şükran borcumuzu ödemenin en güzel yolunun buradan geçtiğine inanıyor ve bunun için gayret gösteriyoruz” dedi. “Sizlere ve milletimizin huzuru, devletimizin bekası, geleceğimizin güvencesi için vazife yürüten kahraman askerlerimize ve tüm güvenlik güçlerimize de şükran borçlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum” diye Vali Tavlı, konuşmasının devamında ise şunları söyledi: “Rabbim tüm kahramanlarımızı korusun, ayaklarına taş değiştirmesin. Sizlere sağlıklı, huzurlu ve hayırlı uzun ömürler versin. Çanakkale’de, Kıbrıs’ta, Kore’de, 15 Temmuz gecesinde ve vatan toprağımızın her karışında, bayrağımıza, vatanımıza, aziz milletimize ve kutsal değerlerimize sahip çıkan isimsiz kahramanları ve kahramanlık destanı yazarken hiç düşünmeden canlarını feda eden tüm şehitlerimizi, aziz vatan evlatlarını rahmetle, şükranla ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Bu vesileyle vatanımız, bayrağımız ve ezanımız için can veren Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş Gazilerimizi bir kez daha rahmetle yâd ediyor, hayatta olan Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim şehitlerimizin ruhunu şad, mekânlarını cennet, makamlarını âli eylesin."