GÜNDEM - 25 Temmuz 2014 Cuma 14:50

Ortahisar'da asfalt çalışmaları başladı

A
A
A
Ortahisar'da asfalt çalışmaları başladı

Trabzon'un Ortahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçenin genelinde asfalt çalışmalarına başladı. Öncelikle doğalgaz ve elektrik nakil hatlarının çalışmaları nedeniyle bozulan yollar asfaltlanmaya başlandı.

Ortahisar ilçesinin genelinde çalışmaların belirli bir program dahilinde yürütüldüğünü belirten Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç "Asfaltlama çalışmaları bundan böyle periyodik olarak devam edecek. Hemşerilerimize bu güne kadar sabırlı bekleyişinden ötürü teşekkür ediyorum. Bir ilçenin gelişme sürecinde altyapı çalışmalarının önemi büyüktür. Altyapının yetersiz kaldığı bir ilçede sağlıklı bir kentleşmeden söz etmek mümkün değildir.

Bu gelişme ve büyümeyi dikkate alarak Ortahisar Belediyesi olarak altyapı hizmetlerine öncelik veriyoruz. Altyapıyı bitirmeden üst yapı yapmamak gerekiyor. Yaz ayları boyunca belli bir program dâhilinde asfalt çalışmalarını sürdüreceğiz. Programa aldığımız yerlerin asfaltlanması için altyapı çalışmalarımızı tamamladık. En kısa sürede bu yollarımızın asfaltını yapacağız. Ben, doğalgaz ve elektrik nakil hatlarının yer altına alınması sürecince meydana gelen toz ve çamura katlanan halkımıza sabrından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

TRABZON

Bunlar Da İlginizi Çekebilir