EKONOMİ - 20 Kasım 2018 Salı 13:04

Otomatik Katılım Sistemi’ne Allianz’la dahil olan firmaya indirimli TSS

A
A
A
Otomatik Katılım Sistemi’ne Allianz’la dahil olan firmaya indirimli TSS

Allianz, Otomatik Katılım Sistemi’ne kendi bünyesinde dahil olan firmalara grup tamamlayıcı sağlık sigortasında indirim sunduğunu duyurdu.

Allianz bünyesinde Otomatik Katılım Sistemi’ne (OKS) dahil olan firmalar avantajlı fiyatlarla grup tamamlayıcı sağlık sigortası (TSS) satın alabileceğini duyurdu. Şirketten yapılan açıklamada; 31 Aralık 2018 tarihine kadar geçerli olacak kampanyadan, 2017-2018 yıllarında OKS’ye Allianz aracılığıyla dahil olan tüm firmalar da yararlanabilecek. Kampanya kapsamında ilk defa Grup TSS ürünü satın alacak firmalara, çalışan sayısına bağlı olarak yüzde 25’e varan indirim fırsatı sunulacak. 

Uygun fiyata özel sağlık sigortası konforu 

Yapılan bilgilendirmede Allianz TSS; SGK ve TSS anlaşması olan özel sağlık kurumlarında sadece SGK katkı payını ödeyerek sağlık hizmeti alma olanağı sunacak. Ayakta ve yatarak tedavi teminatı içeren TSS, poliçe özel şartları dahilinde SGK’dan onay alınan tüm işlemler için kullanılabilecek. Uygun fiyata özel sağlık sigortası konforu yaşatan şirketin TSS'si, Allianz ile OKS’ye giriş yapmış 65 yaş altındaki tüm grup tamamlayıcı sağlık sigortalımız faydalanabiliyor.

Ömür boyu yenileme garantisi 

3 yıllık kesintisiz sigortalı olunması ve hasar prim oranı yüzde 75’in altında kalmış kişilere ömür boyu yenileme garantisi veren Allianz TSS, yatarak tedavi, suni uzuv ve tıbbi malzeme teminatları sunuyor. Ayakta tedavi ve 12 ay bekleme süresini doldurmak koşuluyla doğum teminatının da isteğe bağlı olarak poliçeye eklenebildiği Allianz TSS’den yeni doğan bebekler de tıbbi risk değerlendirmesi sonrasında doğum tarihinden itibaren poliçe kapsamına alınabiliyor.  

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Bakan Yumaklı TZOB’da istişare toplantısına katıldı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın katılımıyla Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nde (TZOB) istişare toplantısı gerçekleştirildi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ve Yönetim Kurulu üyeleri ile istişare toplantısına katıldı. Bakan Yumaklı, TZOB heyetiyle istişare toplantısında bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tarımsal üretimin daha ileriye taşınmasında meslek örgütleriyle iş birliği içinde çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Toplantıda TZOB heyetinin görüş ve önerilerini dinleyerek gerekli adımları atacaklarının altını çizen Yumaklı, her türlü öneriye açık olduklarını ifade etti. TZOB Genel Başkanı Bayraktar da verimli bir toplantı gerçekleştireceklerini vurgulayarak, “Bakanımız ve 4 bakan yardımcımızla yaptığımız istişare toplantısı çiftçilerimiz adına umut vericidir. Bakanlığımızla birlikte Birliğimizin görüş alışverişinde bulunması, sorunların masaya yatırılıp çözüm bulunması adına yapılan bu toplantının çiftçilerimiz için bir kazanım olmasını diliyorum” dedi. Gıda sektöründe yaşanan sorunları takip ettiklerini söyleyen Bayraktar, “Gıdanın üretiminden sofraya ulaşmasına dek yaşanan pek çok sorun var. Ama bizler sektör paydaşları olarak bu sorunları en aza indirmek ve çiftçilerimizin hak ettikleri kazancı elde etmelerini sağlamak için çalışıyoruz. Gıda milliyetçiliğinin gündemden düşmediği bugünlerde üreticilerimize sahip çıkmalıyız” ifadelerini kullandı. Toplantıda Türkiye Ziraat Odaları Birliği tarafından gıdada kalıntının önlenmesine ilişkin hazırlanan projenin de sunumu yapıldı. TZOB’daki toplantıda Tarım ve Orman Bakan Yardımcıları Ebubekir Gizligider, Dr. Ahmet Bağcı ve Abdulkadir Polat da hazır bulunurken, Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nden ise Başkanvekili Ahmet Bahadır Sezgin, Muhasip Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kozoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Hepokur, Hüseyin Darcan, Arslan Soydan, Eyyup Elmalı, Yunus Kılınç, Mehmet Baştuğ, Ahmet Eyyüpoğlu ve Genel Sekreter Hasan Hüseyin Coşkun yer aldı.