ASAYİŞ - 30 Haziran 2015 Salı 17:03

Otomobil ve LPG yüklü kamyona çarpan araç alev aldı

A
A
A
Otomobil ve LPG yüklü kamyona çarpan araç alev aldı

Gaziantep-Adana Otobanında yaşanan trafik kazası sonrası bir araç alev aldı. Alevler içerisinde kalan araç tamamen küle dönerken kazada şans eseri kimse yaralanmadı.

Edinilen bilgiye göre, otobanda 2 araç ve bir LPG yüklü kamyonun karıştığı kaza sonrası sürücüsü öğrenilemeyen LGP’li araç biranda alev aldı. O onlar yoldan geçen bir sürücü tarafından cep telefonu ile saniye saniye görüntülenirken yaşanan panikte görüntülere yansıdı. Kaza sonrası yara almadan araçtan kurtulmayı başaran araç sürücüsü olay yerinden uzaklaşırken küçük bir kıvılcım ile başlayan yangında otomobil bir anda alevler arasında kaldı. Yanan aracın patlama riski nedeniyle yoldan geçen sürücüler uzaklaşırken bazı araçlar ise yangına aldırış etmeden aracın yanından geçmeye devam etti.

Yanan aracın hemen yanında yan atan LPG kamyonuna alevlerin sıçramaması ise olası bir faciayı engellerken dakikalar sonra ola yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Olay sonrası yanan araç küle dönerken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir