ASAYİŞ - 25 Temmuz 2014 Cuma 23:48

Otomobil yaya geçidinde 6 kişiyi yaraladı

A
A
A
Otomobil yaya geçidinde 6 kişiyi yaraladı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen yayalara çarptı.

Kazada 6 kişi yaralanırken, otomobilin yayalara çarpma anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Kaza akşam saatlerinde Devrim Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Soner D. (28) idaresindeki 67 TT 402 plakalı otomobil yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan aynı aileden Gülhan (37), Rana (12) ve Hasna Bulut (10) ile Döndü (38), Ümmühan (5) ve Reyhan Duman’a (4) çarptı. Yaralılar için 112 sağlık görevlilerine haber verildi. Yaralılardan bir kısmı ambulans ile bir kısmı da özel araçlarla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazayı gören vatandaşlar sürücüye hızlı gittiği ve yaya geçidinde yavaşlamadığı için tepki gösterdi. Kaza yapan sürücü Soner D. ifadesinin alınması için polis tarafından Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Merkez Karakolu’na götürüldü. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu, müşahede amaçlı bir süre daha hastanede kalacakları öğrenildi.
Devrim Bulvarı üzerinde meydana gelen kaza anı yakındaki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde yaya yolundan karşıya geçmeye çalışan aileye bazı otomobil sürücülerinin durarak yol verdiği, bu sırada koşarak karşıya geçmeye çalışan 6 kişiye 67 TT 402 plakalı otomobilin çarptığı ve çevredeki vatandaşların yaralılara yardıma koştuğu görülüyor.
Polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir