ASAYİŞ - 18 Nisan 2015 Cumartesi 21:04

Otomobille çarpışan motosikletli yaralandı

A
A
A
Otomobille çarpışan motosikletli yaralandı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza, D-110 Karayolu ile Camiatik Mahallesi’ne bağlı Meltem Sokağın kesiştiği noktada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Keşan istikametinden Malkara istikameti yönüne Londra Asfaltı üzerinde tali yolda seyir halde olan Onur Köse’nin (18) kullandığı 59 LB 167 plakalı motosiklet, aynı yolda karşı yönden gelen ve Meltem Sokağa giriş yapmak üzere olan Şenol Avcı yönetimindeki 59 YU 802 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazada motosiklet sürücüsü Onur Köse yaralanırken, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesiyle tedavisi için Malkara Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

HÜSEYİN TAYYAR

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara CHP Genel Başkanı Özel, eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i ziyaret etti CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i Gölbaşı’ndaki konutunda ziyaret etti. Görüşme yaklaşık 1,5 saat sürdü. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i ziyareti yaklaşık 1,5 saat sürdü. Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından Özel ve Sezer kapıda basın mensuplarına poz verdi. Gazetecilerin "Görüşmenizde anayasa değişikliği gündeme geldi mi" sorusuna Sezer, "Hayır. Nazik ziyareti için teşekkür ediyorum Sayın Başkan’a. Görevinde başarılar diliyorum. Zor bir görev yüklendi. Mutlaka başarılı olacaktır, umudum o" cevabını verdi. Özgür Özel de ziyarete ilişkin, "Biz Sayın Cumhurbaşkanımıza daha önce de nezaket ziyaretlerinde bulunmuştuk. Ben Genel Başkan seçildikten sonra kendisi bir tebrik telefonu açmıştı. Ben de bu tebrik telefonuna teşekkür için bir ziyarette bulunmayı istedim. Kendisinin engin devlet tecrübelerinden yararlanıyoruz, kendisinin tavsiyelerini alıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde çok önemli bir dönemde çok başarılı ve halen daha Türkiye’deki herkesin o süreci imrenerek hatırladığı bir cumhurbaşkanlığı dönemi geçirmişti. Bizim haddimize değil tabii ki bu takdir ifadelerini söylemek. Kendisinin tavsiyelerini aldık. Bundan sonraki süreçlerde de kendileri uygun gördükçe Sayın Cumhurbaşkanımızı düzenli aralıklarla ziyaret edeceğiz” şeklinde konuştu.