SPOR - 12 Ağustos 2018 Pazar 15:53

ÖZET İZLE | Beşiktaş - Akhisarspor özet izle goller izle | Beşiktaş maçı özet izle

A
A
A
ÖZET İZLE | Beşiktaş - Akhisarspor özet izle goller izle | Beşiktaş maçı özet izle

Beşiktaş - Akhisarspor... Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Akhisarspor ile karşı karşıya geldi. Siyah - Beyazlılar rakibini 2-1'lik skorla mağlup etti. İşte Beşiktaş - Akhisarspor karşılaşmasının geniş özeti ve karşılaşmanın tüm detayları...

Beşiktaş - Akhisarspor karşılaşması... Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş kendi sahasında Akhisarspor'u konuk etti.

Vodafone Park'ta oynanan mücadeleyi Siyah - Beyazlılar 2-1'lik skorla kazanmayı başardı.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri Pepe ve Babel kaydetti. Akhisarspor'un tek golü ise Selezynov'dan geldi.
 

KARŞILAŞMANIN ÖZETİNİ İZLEYEBİLMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DİKKAT:ÜYELİK GEREKTİREBİLİR

Beşiktaş taraftarından "Küfüre karşıyız" kampanyası

Beşiktaşlı taraftarlar, küfüre karşı kampanya başlattı. Özellikle ekonomik olarak kulüplerin zor durumda kalmamasını isteyen siyah-beyazlılar, camianın bu sene ceza ödememesi için harekete geçti.

Beşiktaşlı taraftarlar, küfüre karşı kampanya başlattı. Siyah-beyazlılar yaptıkları açıklamada “Son günlerde ülkemizin karşılaştığı ekonomik yaptırımlar ve kur spekülasyonları tüm sektörü etkilediği gibi, transfer döneminde Türk futboluna hizmet eden başta Beşiktaş'ımız olmak üzere diğer camiaları da olumsuz etkilemektedir. Beşiktaş ailesi olarak içinde bulunduğumuz bu sıkıntılı süreci birbirimize daha da kenetlenerek atlatacağımıza hiç şüphemiz yoktur. Geçtiğimiz yıl kah şanssız, kah haksız kaybettiğimiz şampiyonluğu unutarak ve fakat ders çıkararak bu sene hedefimize ulaşacağız. Büyük Beşiktaş taraftarı olarak her zaman, ‘Sokakta oyna, kaldırımda destekleriz’ dedik ve armamızın olduğu her branşta takımımızın yanında olarak bu sezonu şampiyonluklarla bitireceğimizden şüphemiz yoktur” açıklaması geldi. Geçtiğimiz yıl siyah-beyazlı kulübün kötü tezahürat nedeniyle yaklaşık 5 milyon TL ceza ödemesine değinen taraftarlar, bu paranın kulüpte kalması için kampanya başlattı. 

ÖZET İZLE | Beşiktaş - Akhisarspor özet izle goller izle | Beşiktaş maçı özet izle

Zemine yoğun bakım!

Vodafone Park’ta zeminin bozulması nedeniyle yaşanan olumsuzlukların giderilmesi için zemine yoğun bir bakım yapılıyor. Bakımların 2 hafta içinde tamamlanması planlanıyor. 

LASK Linz ile oynanan karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Şenol Güneş’in zeminden şikayet etmesi sonrasında Beşiktaş, resmi sitesinden zeminin bakımıyla ilgili açıklama yapmıştı. Akhisarspor karşılaşması öncesinde zemin yoğun bakıma alındı. Maçın başlamasına kısa bir süre kala dahi, görevliler zemin üzerinde bakım çalışmalarını sürdürdü. Zemin bakımının 2 hafta içinde tamamlanması bekleniyor. 

Şenol Güneş kadroyu bozmadı

Spor Toto Süper Lig’in ilk maçında Akhisarspor’u konuk eden Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş, LASK Linz maçının kadrosunu bozmadı. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Akhisarspor karşısında, LASK Linz’e karşı çıkardığı kadroyu bozmadı. Linz karşısında dinlendirme amaçlı olarak kadroya almadığı Gökhan Töre ve hafif sakatlığı bulunduğu için kadroda bulunmayan Adriano, Akhisarspor mücadelesinde kadroda yer aldı. 2 isim de mücadeleye kulübede başladı. 

ÖZET İZLE | Beşiktaş - Akhisarspor özet izle goller izle | Beşiktaş maçı özet izle

Serdar Keleş unutulmadı

Geçtiğimiz aylarda hayata gözlerini yuman Beşiktaş’ın tribün liderlerinden Serdar Keleş, Akhisarspor maçında unutulmadı. 

Beşiktaş tribününün emektar isimlerinden olan ve geçtiğimiz aylarda vefat eden Serdar Keleş unutulmadı. Siyah-beyazlı taraftarlar, Akhisarspor karşılaşması öncesinde Serdar Keleş’in anısına her tribünde, Keleş’in fotoğraflarının bulunduğu pankartlar açtı. Pankartlarda “Seni asla unutmayacağız Kartal Yürekli Adam” ibaresi yer aldı. 

ÖZET İZLE | Beşiktaş - Akhisarspor özet izle goller izle | Beşiktaş maçı özet izle

Sezonu yine Pepe açtı

Spor Toto Süper Lig’e Akhisarspor maçıyla başlayan Beşiktaş, rakibi karşısında 39. dakikada Pepe’nin golüyle öne geçti. Pepe, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da Kartal’ın ligdeki ilk golünü atan isim oldu.
Spor Toto Süper Lig 2018-2019 sezonuna Akhisarspor maçıyla başlayan Beşiktaş, rakibi karşısında 39. dakikada Pepe’nin attığı golle öne geçerken, bu gol siyah-beyazlıların bu sezon ligde ilk golü oldu. Portekizli yıldız, 39. dakikada Medel’in soldan yaptığı ortada ceza sahasında iyi yükselerek kafayı vurarak takımını öne geçirirken, geçtiğimiz yıl da Beşiktaş’ın ligdeki ilk golünü atan isim olmuştu. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ın cezası nedeniyle seyircisiz oynanan ilk lig karşılaşmasında Antalyaspor’u konuk eden siyah-beyazlılar, 45. dakikasında Caner Erkin’in ortasında Pepe’nin kafa golüyle ligdeki ilk golünü atmıştı. Pepe, 2 sezon üst üste Beşiktaş’ın ligdeki ilk golünü atan isim oldu. 

ÖZET İZLE | Beşiktaş - Akhisarspor özet izle goller izle | Beşiktaş maçı özet izle

Şenol Güneş’ten Larin’e uyarılar

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Akhisarspor savunması arasında etkisiz kalan Kanadalı oyuncu Cyle Larin’e ilk yarı boyunca uyarıda bulundu. 

Beşiktaş’ın Akhisarspor’u konuk ettiği karşılaşmada siyah-beyazlılar ilk yarı boyunca rakibine baskı uygularken, Kanadalı futbolcu Cyle Larin, takımın en etkisiz isimlerinden birisi oldu. Rakip savunma arasında kaybolan ve markajdan kurtulamayan Larin’e sık sık uyarılarda bulunan Şenol Güneş, golcü oyuncunun sık sık çapraz koşu yapmasını istedi. Hücumda çok etkisiz kalan Larin, 63. dakikada yerini Vagner Love’a bıraktı. 

İlk gol bariz hatadan geldi!

Akhisarspor karşısında bu sezon 4. resmi karşılaşmasına çıkan Beşiktaş, kalesinde ilk kez gol gördü. Necip’in hatalı pasında Seleznyov, Akhisar’ın golünü kaydetti. 

Spor Toto Süper Lig’de sezonun ilk maçında Akhisarspor’u ağırlayan Beşiktaş, bu sezonki 4. resmi maçına çıktı. UEFA Avrupa Ligi’ne 2. Ön Eleme Turu’ndan başlayan siyah-beyazlılar, ilk eşleşmede Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn’ı 2-0 ve 6-0’lık sonuçlarla mağlup etmişti. Bir sonraki turda ise Avusturya ekibi LASK Linz’le eşleşen Beşiktaş, ilk karşılaşmada rakibini 1-0’la geçerek kalesini yine gole kapatmıştı. Siyah-beyazlılar, bu sezonki 4. maçında kalesinde ilk kez gol gördü. Akhisarspor karşılaşmasının 56. dakikasında savunmada topu alan Necip Uysal, müsait pozisyonda hatalı pas verdi topu Seleznyov’a attı. Bu futbolcu ise kendisine yapılan ikramı geri çevirmeyerek topu ağlara gönderdi ve bu sezon Beşiktaş’ın yediği ilk gole imza attı. 

Enzo Roco ilk kez sahada

Beşiktaş’ın Meksika’nın Cruz Azul takımından kadrosuna kattığı Şilili savunma oyuncusu Enzo Roco, siyah-beyazlı formayla ilk kez sahaya çıktı. 

Siyah-beyazlı takımın yeni sezon öncesinde kadrosuna kattığı Şilili savunma oyuncusu Enzo Roco, ilk kez Beşiktaş formasıyla sahaya çıktı. LASK Linz ile oynanan UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında kadroda olmasına rağmen şans bulmayan Roco, Akhisar karşılaşmasının 74. dakikasında Tolgay Arslan’ın yerine oyuna dahil oldu. Roco oyuna girdiği sırada tribünler de Şilili futbolcuya sevgi gösterisinde bulundu. 

Lens’e büyük destek

Beşiktaş’ın Hollandalı yıldızı Jeremain Lens, Akhisarspor karşısında ortaya koyduğu futbol ve yaptığı asistle tribünlerden alkış aldı.

Beşiktaş’ın geçen sezon başında kadrosuna kattığı ancak gösterdiği kötü performans nedeniyle tribünlerin tepkisini çektiği Hollandalı futbolcu Jeremain Lens, bu sezon tam tersi bir görüntü çizdi ve Beşiktaş’ın en hazır ismi olarak öne çıktı. UEFA Avrupa Ligi’nde B36 Torshavn ile oynanan maçlarda gol ve asistleriyle öne çıkan Hollandalı futbolcu, lige de çok hızlı başladı. Akhisarspor karşısında oldukça hareketli olan Lens, özellikle rakip savunmaya kurduğu baskı ve istekli futboluyla dikkat çekti. 42. dakikada Gökhan Gönül’den aldığı pasla sağ kanattan bindiren Lens, Babel’in golünde yaptığı asistle de takımının farkı 2’ye çıkarmasında katkı sağladı. İkinci yarıda da takımının en çok koşan ismi olarak öne çıkan Lens, 79. dakikada yaşadığı sakatlık sonrasında yerini alkışlarla Adriano’ya bıraktı. Beşiktaş taraftarının geçen yıl birçok maçta tepki gösterdiği Lens’e verdiği büyük destek dikkatlerden kaçmadı. Lens de oyundan çıkarken tribünleri alkışladı.

ÖZET İZLE | Beşiktaş - Akhisarspor özet izle goller izle | Beşiktaş maçı özet izle

Vagner Love, tribünlerin tepkisi çekti

Beşiktaş’ın Brezilyalı golcüsü Vagner Love, Akhisarspor karşısında kaçırdığı goller sonrası tribünlerden tepki çekti. 

Beşiktaş’ın Akhisarspor ile oynadığı mücadelede ikinci yarına Cyle Larin’in yerine oyuna dahil olan Vagner Love, kaçırdığı goller ve kaptırdığı toplar sonrasında tribünlerden tepki çekti. 63. dakikada oyuna dahil olan ve özellikle 78. dakikada Oğuzhan Özyakup’un yaptığı ortada röveşata denemesi yapan ancak başarılı olamayan Vagner, 90. dakikada da soldan yaptığı bindirmede pası atmakta geç kalınca tribünlere saç baş yoldurttu. Vagner Love, 90+2. dakikada ise kaçırdığı mutlak gol sonrasında yuhalandı. 
 

Maçtan dakikalar (İlk yarı) 

5. dakikada ceza sahası içi sol tarafındatopla buluşan Pepe’nin ortasında ön direkte Lens’in vuruşunda meşin yuvarlak Larin’e çarparak auta gitti. 

15. dakikada ceza sahası içi sağ çaprazından Gökhan Gönül yerden içeriye gönderdi. Ön direkte Larin’in dokunuşunda meşin yuvarlak yandan auta gitti. 

39. dakikada sol taraftan Caner’in içeri çevirdiği topa arka direkte Pepe’nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0 

42. dakikada sağ taraftan Gökhan Gönül’ün verdiği pasla ceza sahası içi sağ tarafında Lens topla buluştu. Hollandalı futbolcunun içeri çevirdiği topa Babel’in kale önünde yaptığı vuruşta meşin yuvarlak filelere gitti. 2-0 

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)

53. dakikada sol kanattan ceza sahası içine giren Manu’nun içeri çevirdiği topa kale önünde Seleznyov dokunamadı. Meşin yuvarlak doğrudan auta gitti. 

56. dakikada Necip’in hatalı pasında topla buluşan Seleznyov'un kaleci Tolga ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki şutunda top ağlara gitti. 2-1 

62. dakikada sağ taraftan Gökhan Gönül’ün ortasında arka direkte Babel’in kafa vuruşunda meşin yuvarlak direkten oyun alanına döndü. 

63. dakikada Seleznyov’un topuk pasıyla topla buluşan Manu’nun ceza sahası içine girerek yaptığı vuruşta meşin yuvarlak auta gitti. 

76. dakikada sol taraftan Caner’in kullandığı köşe vuruşunda kale önünde Roco’nun yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak auta gitti. 

83. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazından Bilal Kısa’nın kullandığı serbest vuruşta kale önünde Sissoko’nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti. 

87. dakikada Caner’in sol taraftan kullandığı kornerde kale önünde Roco’nun yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak direğin dibinden auta gitti. 

90+2. dakikada Oğuzhan'ın pasında ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Love'ın kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyondaki şutunu Fatih çeldi.

Stat: Vodafone Park
Hakemler: Bülent Yıldırım xx, Asım Yusuf Öz xx, Serkan Çimen xx
Beşiktaş: Tolga xx, Gökhan Gönül xx, Necip xx, Pepe xxx, Caner xx, Medel xxx, Tolgay xx (Roco dk. 73 x), Babel xx, Lens xxx (Adriano dk. 78 ?), Oğuzhan xx, Larin x (Love dk. 63 x)
Yedekler: Ersin Destanoğlu, Utku, Quaresma, Negredo, Fatih Aksoy, Dorukhan, Gökhan Töre
Teknik Direktör: Şenol Güneş
Akhisarspor: Fatih xx, Vrsjevic xx, Mustafa Yumlu xx, Caner Osmanpaşa xx, Miquel Lopes xx, Sissoko xx, Aykut Çeviker xx (Manu dk. 46 x), Ömer xx, Larrson xx (Barbosa dk. 68 x), Bilal xx, Seleznyov xx
Yedekler: Bora, Eray, Güray Vural, Onur Ayık, Onurcan Güler, Josue, Manu, Mineiro, Kadir Keleş
Teknik Direktör: Safet Susic
Goller: Pepe (dk. 39), Babel (dk. 42) (Beşiktaş) Seleznyov (dk. 56) (Akhisarspor)
Sarı kartlar: Ömer Bayram, Fatih, Lopes, Caner Osmanpaşa, Vrsajevic, Mustafa Yumlu (Akhisarspor) Medel, Necip, Caner (Beşiktaş)  

Bora Akyol - Mehmet Şirin Topaloğlu - Bozhan Memiş
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Polisin alkollü sürücü ile imtihanı: Üfleme eğitimi verilen kadın 44. seferde başardı Aksaray-Konya Karayolunda jandarmanın "dur" ihtarına uymayarak kaçan kadın sürücü, jandarma ve emniyeti alarma geçirdi. 53 kilometre kaçan kadın sürücü E-90 Karayolunda kovalamaca sonucu yakalandı. Alkolmetreye üflermiş gibi yapıp üflemeyen ve 3 alkolmetre değiştirerek kadına üfleme eğitimi veren polis, üfletme imtihanına girdiği kadın sürücünün 44. üflemesinde promilini alabildi. 0.97 promil alkollü çıkan kadın sürücüye ceza kesilerek ehliyetine el konuldu. Olay Aksaray - Konya Karayolu Eşmekaya Kavşağı’nda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Konya Karayolunda yol kontrolü yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri durumundan şüphelendikleri kadın sürücünün kullandığı 68 AAN 849 plakalı otomobile ‘dur’ ihtarında bulundu. İhtara uymayan kadın sürücü hızla denetim noktasından kaçtı. Aksaray istikametine kaçan kadın sürücünün plakası jandarma ekipleri tarafından hem jandarma hem de emniyet haber merkezine bildirildi. Bunun üzerine jandarma ve polis ekipleri karayolu ve aracın geldiği istikamete yönelik adeta bölgeyi abluka altına aldı. Jandarma ekipleriyle kısa süre kovalamacaya giren kadın sürücü 53 kilometre kaçtıktan sonra şehir merkezi girişinde polis ekiplerinin de "dur" ihtarına uymadı. Ekiplerin kaza riskine karşı kontrollü bir şekilde takip ettiği kadın sürücü çok gidemeden Tacin Mahallesi E-90 Karayolu üzerinde yakalandı. 44. üflemesinde pes eden kadın sürücü 0.97 promil alkollü çıktı Durdurulduktan sonra araçtan indirilen ve isminin Gülten Nas Y. (49) olduğu belirlenen kadın sürücü rahat tavır ve hareketleriyle dikkat çekti. Ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirilen kadın sürücüye alkol kontrolü yapmak isteyen polis memurlarının üfleme eğitimi ile imtihanı burada başladı. Alkol kontrolünden geçirilmek istenen kadına polis memurlarınca alkolmetre üfletilmek istendi. Alkolmetreyi üflemeye çalışan kadın üflermiş gibi yapıp üflemekten çekinirken, polis memurları kadına adeta üfleme eğitimi verdi. Bir polis memuru ağzıyla kadına üflemeyi gösterirken, bir değir polis memuru da elindeki üfleme çubuğunun poşetiyle üflemeyi anlattı. Eğitimin ardından polis memurlarının üfletme imtihanı başladı. Kadına defalarca alkolmetreyi üfletmeye çalışan polis memurları kadının üflemeyip üflüyormuş gibi göstermesiyle büyük bir sınav verdi. Alkolmetreye de güvenmeyen kadın sürücüye 3 farklı alkolmetre üfletildi. Zaman zaman su içen ve dinlenmeye geçen kadın sürücü 1 saat boyunca polis memurlarına ecel teri döktürdü. 43 kez alkolmetreyi üflemeyerek kandırmaya çalışan kadın sürücü 44. üflemesinde pes ederek normal bir şekilde üfledi. Üflemenin ardından kadının 0.97 promil alkollü olduğu belirlendi. Polis ve kadın arasındaki yaşanan ilginç diyaloglar ise anbean kameralara yansıdı. Alkollü araç kullanmaktan 6 bin 439 TL para cezası kesilen kadın sürücünün ehliyetine de 6 ay süreyle el konuldu. Araç ise olay yerine çağırılan bir yakınına teslim edildi.