SPOR - 22 Eylül 2017 Cuma 15:37

ÖZET İZLE: Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş |FB BJK maçı geniş özeti ve golleri izle

A
A
A
ÖZET İZLE: Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş |FB BJK maçı geniş özeti ve golleri izle

Fenerbahçe Beşiktaş derbisi Süper Lig'in 6. haftasında sonucu en fazla merak edilen karşılaşmanın kazananı Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe 2 Beşiktaş 1 maç sonucu. FB BJK Maçı kaç kaç bitti. FB BJK maçı ve golleri geniş özeti izle Dev derbide 5 kırmızı kart 3 gol var. Hakem Şenol Güneş'i tribüne gönderdi. Detaylar haberimizde

Fenerbahçe, Süper Lig’in 6. haftasında sahasında Beşiktaş ile karşılaştı. Derbinin kazananı 2-1 üstünlüğüyle Fenerbahçe oldu.

Fenerbahçe:2 Beşiktaş: 1

İŞTE OLAYLI DERBİNİN GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MAÇTAN DAKİKALAR

10. dakikada Hasan Ali’nin sol kanattan ceza sahası içine girip, son çizgiye inerek yaptığı vuruşta önde bulunan Fabri, meşin yuvarlağı kornere çeldi.

14. dakikada Valbuena’nın sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde topla buluşan Neto’nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak yandan dışarı gitti.

17. dakikada ceza yayı üzerinde topla buluşan Quaresma’nın uzaktan vuruşunda meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarı çıktı.

18. dakikada Mehmet Ekici’nin sağ taraftan ortasında ceza sahası içinde Medel’in Janssen’e hareketini hakem Ali Palabıyık, penaltı olarak nitelendirdi.

20. dakikada Giuliano’nun kullandığı penaltı vuruşunda meşin yuvarlak kalecinin sağından ağlarla buluştu. 1-0

32. dakikada Quaresma’nın sol taraftan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde arka tarafında topla buluşan Oğuzhan kafa ile içeriye verdiği pasta Atiba’nın kafa vuruşu yandan az farkla dışarı çıktı.

34. dakikada Valbuena’nın sağ kanattan ortasında ceza sahası içinde Ozan’ın yerden sektirerek vuruşunda meşin yuvarlak direğin üzerinden dışarı gitti.

35. dakikada sol kanatta Babel’in pasında ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Quaresma’nın vuruşunda meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.
43. dakikada orta sahada Quaresma’nın Mehmet Ekici’ye yaptığı hareket sonucunda hakem Ali Palabıyık, Quaresma’ya ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdi.

45. dakikada Talisca’nın pasında Cenk Tosun’un ceza sahası içine girerken Neto’nun yaptığı harekete hakem Palabıyık, kırmızı kart gösterdi.

53. dakikada sağ kanattan Giuliano’nun yerden pasında penaltı noktasında bulunan Ozan Tufan'ın gelişine vuruşunda top yandan dışarı gitti.

65. dakikada Oğuzhan’ın sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde topla buluşan Cenk’in kafa vuruşunda kaleci Kameni, meşin yuvarlağı çeldi.

67. dakikada orta sahada Pepe’nin Valbuena’ya yaptığı faul sonrasında hakem Ali Palabıyık’a itiraz eden Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, tribüne gönderildi.

76. dakikada sol taraftan Alper’in ceza sahası içi son çizgiye girerek içeri çevirdiği pasta boş kaleye Ozan’ın dokunuşu direkten döndü.

85. dakikada Giuliano'nun şutunda ceza sahası içinde bulunan Atiba’nın eline çarpan top sonrasında hakem Ali Palabıyık penaltı noktasını gösterdi. Palabıyık, Atiba’ya ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdi.

86. dakikada Janssen’in kullandığı penaltı vuruşunda meşin yuvarlak kalecinin sağından ağlara gitti. 2-0

87. dakikada sol kanattan Oğuzhan ortasında arka direkte Negredo’nun kafa ile indirdiği topu Babel, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarla buluştu. 2-1

88. dakikada Oğuzhan’a yaptığı sert faul sonrasında İsmail, direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Oğuzhan Ort - Uygar Aydın - Murat Ergin - İsmail Coşkun
  

ÖZET İZLE: Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş |FB BJK maçı geniş özeti ve golleri izle

Stat: Ülker
Hakemler: Ali Palabıyık ?, Mehmet Cem Satman x, Serkan Olguncan x
Fenerbahçe: Kameni xx, Isla xx, Hasan Ali xx (İsmail Köybaşı dk. 75 x), Neustaedter xx, Neto xx, Ozan xx, Josef de Souza xx, Mehmet Ekici xx (Mehmet Topal dk. 46 x), Valbuena xx (Alper dk. 69 x), Giuliano xx, Janssen xx
Yedekler: Volkan Demirel, Erten, Fernandao, Şener, Oğuz, Aatif, Soldado
Teknik Direktör: Aykut Kocaman
Beşiktaş: Fabri xx, Medel x (Tolgay dk. 81 ?), Pepe xx, Tosic xx, Caner xx, Atiba xx, Oğuzhan xx, Quaresma x, Babel xx, Talisca xx (Negredo dk. 58 xx), Cenk Tosun xx (Lens dk. 77 x)
Yedekler: Tolga, Utku, Mitrovic, Fatih, Orkan, Necip, Mustafa
Teknik Direktör: Şenol Güneş
Goller: Giuliano (dk. 20 pen.), Janssen (dk. 86) (Fenerbahçe), Babel (dk. 87) (Beşiktaş)
Kırmızı kartlar: Neto (dk. 45) İsmail (dk. 89) (Fenerbahçe), Quaresma (dk. 43), Atiba (dk. 85), Oğuzhan (Maç bitimi) (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Janssen, Mehmet Ekici (Fenerbahçe), Tosic, Babel (Beşiktaş)
 

ÖZET İZLE: Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş |FB BJK maçı geniş özeti ve golleri izle

Fenerbahçe 15 maçtır Beşiktaş'a yenilmiyor

Beşiktaş'ı sahasında Giuliano ve Janssen'in 2 penaltı golüyle mağlup eden Fenerbahçe, rakibine karşı sahasındaki yenilmezlik serisini 15 maça çıkardı. 

Fenerbahçe, Kadıköy’de Beşiktaş’a 12 yıldır kaybetmiyor. 17 Nisan 2005 yılında oynanan ve Beşiktaş’ta Pancu’nun kaleye geçip siyah-beyazlıların 4-3 kazandığı karşılaşmanın ardından oynanan 14 karşılaşmada Fenerbahçe rakibine 8 kez üstünlük kurup 6 maçta da berabere kalmıştı. Fenerbahçe bugün oynanan karşılaşmada Giuliano ve Janssen’in attığı gollerle rakibini 2-1 mağlup ederken seriyi 15 maça çıkardı.
 

ÖZET İZLE: Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş |FB BJK maçı geniş özeti ve golleri izle

Beşiktaş, 46. mağlubiyetini aldı

Süper Lig’de 123. kez Fenerbahçe ile karşılaşan Beşiktaş, sarı-lacivertlilerden 46. mağlubiyetini aldı. 

Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşan Beşiktaş, 2-1’lik sonuçla mağlup oldu. Siyah-beyazlılar, Süper Lig tarihinde çıktığı 123. karşılaşmadan mağlup ayrılarak, sarı-lacivertlilerden 46. yenilgisini almış oldu.

123 maçlık derbi tarihinde Fenerbahçe 46 galibiyet alırken, siyah-beyazlılar ise 38 galibiyet aldı.

Bora Akyol 

Fenerbahçeli taraftarlar, galibiyeti kutladı

Fenerbahçeli taraftarlar, Beşiktaş galibiyetini stat çıkışında kutladı. 

Fenerbahçe, Süper Lig’in 6. haftasında evinde Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Müsabakanın oynadığı Ülker Stadyumu çıkışında sarı-lacivertli taraftar, derbi galibiyetini doyasıya kutladı. Büyük sevinç yaşayan taraftarlar, Teknik Direktör Aykut Kocaman’a da ayrı tezahüratta bulundu.

Oğuzhan Ort - Bora Akyol 

Şenol Güneş tribüne gönderildi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe derbisinde tribüne gönderildi. 

Beşiktaş’ta kırmızı kartla başlayan derbi cezalarla sürüyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, hakem Ali Palabıyık’ın verdiği karara itiraz edince tribüne gönderildi. Maçın 67. dakikasında orta sahada Pepe’nin Valbuena’ya yaptığı hareket sonucu hakem Ali Palabıyık, faul kararı verdi. Bu kararı beğenmeyen Güneş, hakeme tepkisiz kalmadı. Saha kenarında uzun süre itiraz ederek dördüncü hakemle diyaloğa giren Güneş, karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık tarafından tribüne gönderildi.

Bora Akyol 





 

Rakibi Mehmet Ekici'yi durdurarak hızlı atağa izin vermeyen Atiba Hutchinson hakem Ali Palabıyık tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş İş yeri yıkılan depremzede kadın, yeniden iş yeri açtı Kahramanmaraş’taki depremlerde iş yeri yıkılan 3 çocuk annesi kadın, yeniden iş yeri açarak hayata tutunmaya başladı. Hayrullah Mahallesi’nde ayakkabı satışı yapan 3 çocuk annesi Tuğba Şahin (36), "Depremde iş yerlerimiz zarar gördü. Buna rağmen pes etmedik ve yeniden iş yeri açarak kendi ayaklarımız üzerinde durmaya çalışıyoruz" dedi. 5 yıldır kendi işini yaptığını söyleyen Şahin, "Kahramanmaraş’ta ayakkabı üzerine hizmet vermekteyim. 5 yıldır kendi işimi işletiyorum. Depremden önce iki şubemiz vardı, depremden sonra yıkıldı. Şu an ise tekrardan iş yerimizi açarak devam ediyoruz. Çok zorluklar yaşadık. Kadın girişimci olarak hizmet vermeye devam ediyorum. Çok memnunuz işimizden. Depremden sonra evinden çıkmayan kadınlar varmış duyduğumuz kadarıyla. Bizler burada bir bayan olarak destek veriyoruz. Geldiklerinde burada güler yüz ve yuva sıcaklığı ile karşılanacaklar. Her zaman yerimize bekleriz. Bir bayan olarak çalışmak çok güzel bir duygu. Ekonomik özgürlüğünü kazanmak daha da önemli. Ben de bunun için uğraşıyorum, çabalıyorum. 3 çocuk annesiyim. Bu konuda cesaret çok önemli. Başlamak başarmanın yarısıdır. Bir an önce harekete geçmeliler. Bu iş konusunda benim de yapamayacağımı söyleyen çok insanlar oldu ama ben buna rağmen kendi işime sarıldım ve başardım. İllaki hayatın her alanda zorluklardan geçiyoruz geçeceğiz de ama istemek ve başarmak lazım" dedi.
Samsun 9 ayda 80 yaş ve üzeri bin hastaya evde sağlık hizmeti Samsun’da Sağlık Bakanlığınca 80 yaş ve üzeri yaşlı bireylerin sağlık hizmetlerine erişiminin kolaylaştırılması amacıyla kurulan Sağlıklı Yaş Alma Merkezi (YAŞAM) uygulaması ile 9 ayda bin hastaya hizmet verildi. Samsun İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki doktor, hemşire ve sağlık personelinden oluşan ekip, 80 yaş ve üzeri bireyleri evinde ziyaret ederek, tedavilerini yapıyor. Yaşlılar Haftası çerçevesinde 92 yaşındaki Ali Ruhi Meral’ın evini ziyaret eden ekipler, burada tansiyon ölçme, hastasının ateşinin ölçülmesi, stetoskopla dinleme ve hastanın sağlık anlamında ihtiyaçlarının belirlenmesi ile ilgili çalışma yaptı. İl genelinde evde tedavisi yapılamayan yaşlılar ise randevu alınıp hastanede muayenesi gerçekleştirildikten sonra tekrar evlerine götürülüyor. "Bin hastaya hizmet" YAŞAM’ın kurulmasıyla 9 ayda bin hastaya ulaştıklarını söyleyen Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Prof. Dr. Erdinç Yavuz, "Sağlık Yaş Alma Merkezi, Samsun’da tüm il merkezi ve ilçelerimizde kuruldu. 80 yaş ve hastalarımız için özel bir sağlık hizmetidir. Herhangi bir kriter olmaksızın tüm 80 yaş ve üzeri hastalarımızı bu hizmete dahil ediyoruz. Bu hizmette gördüğünüz gibi evde muayene, evde tetkik alımı, evde pansuman gibi, rehabilitasyon hizmetleri, fizik tedavi, psikolog, diyetisyen hizmetleri gibi bu ekiple birlikte evde sağlık hizmeti verebiliyoruz. Aynı zamandan bu hastalarımızın ikinci ve üçüncü basamak sağlık hizmetlerini de organize ediyoruz. Hastamız MHRS’den randevu almaksızın elimizdeki imkanlar dahilinde diğer branşlar kardiyoloji, nöroloji, ortopedi gibi bölümlerden hiç sıra beklemeksizin bir refakatçi arkadaşımızla beraber ilgili polikliniklere gönderiyoruz. Hiçbir zaman yaşlımızı yalnız bırakmıyoruz. Tüm sağlık hizmetlerini kapsayan bir hizmettir. Tüm ile ve ilçe merkezlerimizde yaygınlaştı. Bu hizmete başvurmakta çok kolaydır. Hastanelerimizde bulunan YAŞAM’a başvurabilirler. MHRS’de de bu merkezimiz mevcut, orada da başvurabilirler. 9 aydır verdiğimiz bir sağlık hizmetidir. Bin hasta sayımız oluştu. 80 yaş üstü daha çok vatandaşa ulaşmaya ihtiyacımız var. Polikliniklerimize başvurabilirlerse sağlık hizmetlerinden yararlanabilirler" dedi.
Samsun 9 ayda 80 yaş ve üzeri bin hastaya evde sağlık hizmeti Samsun’da Sağlık Bakanlığınca 80 yaş ve üzeri yaşlı bireylerin sağlık hizmetlerine erişiminin kolaylaştırılması amacıyla kurulan Sağlıklı Yaş Alma Merkezi (YAŞAM) uygulaması ile 9 ayda bin hastaya hizmet verildi. Samsun İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki doktor, hemşire ve sağlık personelinden oluşan ekip, 80 yaş ve üzeri bireyleri evinde ziyaret ederek, tedavilerini yapıyor. Yaşlılar Haftası çerçevesinde 92 yaşındaki Ali Ruhi Meral’ın evini ziyaret eden ekipler, burada tansiyon ölçme, hastasının ateşinin ölçülmesi, stetoskopla dinleme ve hastanın sağlık anlamında ihtiyaçlarının belirlenmesi ile ilgili çalışma yaptı. İl genelinde evde tedavisi yapılamayan yaşlılar ise randevu alınıp hastanede muayenesi gerçekleştirildikten sonra tekrar evlerine götürülüyor. "Bin hastaya hizmet" YAŞAM’ın kurulmasıyla 9 ayda bin hastaya ulaştıklarını söyleyen Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Prof. Dr. Erdinç Yavuz, "Sağlık Yaş Alma Merkezi, Samsun’da tüm il merkezi ve ilçelerimizde kuruldu. 80 yaş ve hastalarımız için özel bir sağlık hizmetidir. Herhangi bir kriter olmaksızın tüm 80 yaş ve üzeri hastalarımızı bu hizmete dahil ediyoruz. Bu hizmette gördüğünüz gibi evde muayene, evde tetkik alımı, evde pansuman gibi, rehabilitasyon hizmetleri, fizik tedavi, psikolog, diyetisyen hizmetleri gibi bu ekiple birlikte evde sağlık hizmeti verebiliyoruz. Aynı zamandan bu hastalarımızın ikinci ve üçüncü basamak sağlık hizmetlerini de organize ediyoruz. Hastamız MHRS’den randevu almaksızın elimizdeki imkanlar dahilinde diğer branşlar kardiyoloji, nöroloji, ortopedi gibi bölümlerden hiç sıra beklemeksizin bir refakatçi arkadaşımızla beraber ilgili polikliniklere gönderiyoruz. Hiçbir zaman yaşlımızı yalnız bırakmıyoruz. Tüm sağlık hizmetlerini kapsayan bir hizmettir. Tüm ile ve ilçe merkezlerimizde yaygınlaştı. Bu hizmete başvurmakta çok kolaydır. Hastanelerimizde bulunan YAŞAM’a başvurabilirler. MHRS’de de bu merkezimiz mevcut, orada da başvurabilirler. 9 aydır verdiğimiz bir sağlık hizmetidir. Bin hasta sayımız oluştu. 80 yaş üstü daha çok vatandaşa ulaşmaya ihtiyacımız var. Polikliniklerimize başvurabilirlerse sağlık hizmetlerinden yararlanabilirler" dedi.