SPOR - 07 Aralık 2017 Perşembe 09:32

ÖZET İZLE: Vitoria Guimares Konyaspor Maçı ve Golleri Geniş özeti izle |Vitoria Guimares Konyaspor maçı kaç kaç bitti ?

A
A
A
ÖZET İZLE: Vitoria Guimares Konyaspor Maçı ve Golleri Geniş özeti izle |Vitoria Guimares Konyaspor maçı kaç kaç bitti ?

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 6. haftasında Konyaspor Vitoria Guimares ile karşı karşıya geldi. Vitoria Guimares Konyaspor maçı kaç kaç bitti? Vitoria Guimares Konyaspor maçı geniş özeti ve golleri izle.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu son maçında Atiker Konysapor deplasmanda Portekiz ekibi Vitoria Guimaraes ile 1-1 berabere kaldı.

MAÇIN GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Vitoria Guimares 1-1 Konyaspor

Maçtan dakikalar

7. dakikada sağ kanattan Vedat'ın kullandığı serbest vuruşta penaltı noktasının hemen önünde Moke'nin kafasından seken topa Ferhat'ın sol çaprazdan sert şutunda meşin yuvarlak auta çıktı.

15. dakikada ceza sahası dışından Mehdi Bourabia'nın sert şutunda top sağ üst köşeden ağlarla buluştu. 0-1

38. dakikada sağ kanattan Raphinha'nın ortasında altıpas içinde içinde Paolo Hurtado'nun kafa vuruşundameşin yuvarlak kalenin üstünden dışarı çıktı.

41. dakikada Mehdi Bourabia'nın pasıyla topla buluşan Evouna'nın ceza sahasına girip kaleciyi geçer geçmez şutunda top yandan auta gitti.

42. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Victor Garcia'nın ceza sahası içine gönderdiği topu Serkan çift yumrukla uzaklaştırmaya çalıştı. Dönen topla ceza sahası sol çaprazında buluşan Joao Vigario'nun şutu farklı şekilde dışarı çıktı. 

 UEFA Avrupa Ligi I Grubu son maçında Atiker Konysapor deplasmanda Portekiz ekibi Vitoria Guimaraes ile 1-1 berabere kalarak Avrupa'ya veda etti.

ÖZET İZLE: Vitoria Guimares Konyaspor Maçı ve Golleri Geniş özeti izle |Vitoria Guimares Konyaspor maçı kaç kaç bitti ?

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)

70. dakikada Vitoria Guimaraes'in takımının kullanılan serbest vuruş sonrasında ceza sahası içinde topla buluşan Heldon Ramos'un sağ çaprazdan şutunda kaleci Serkan meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti.
77. dakikada sol kanattan gelişen Guimaraes'in atağında ceza sahası içinde topla buluşan Aurelio'nun ortasında Ali Turan meşin yuvarlağı kendi kalesine gönderdi. 1-1
86. dakikada sol kanattan Mehdi Bourabia'nın köşe atışında ön direkte Moke'nin kafa vuruşu üst direğe çarparak oyun alanına geri döndü.
90+4 dakikada Victor Garcia'nın kısa pasıyla ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Paolo Hurtado'nun şutunda top üst direğe çarpıp oyun alanına geri döndü.

ÖZET İZLE: Vitoria Guimares Konyaspor Maçı ve Golleri Geniş özeti izle |Vitoria Guimares Konyaspor maçı kaç kaç bitti ?


Stat: Estadio D. Afonso Henriques
Hakemler: Daniel Siebert xx, Holger Henschel xx, Rafael Foltyn xx
Vitoria Guimaraes: Douglas xx, Pedrao xx, Francisco Ramos xx (Ferreira dk. 76 x), Heldon xx, Raphinha xx, Victor Garcia xx, Paolo Hurtado xx, Joao Vigario xx (Aurelio dk. 46 x), Jubal xx, Guillermo Celis xx, Rafael Martins xx (Estupinan dk. 74 x)
Yedekler: Silva, Miranda, Moreno, Sturgeon
Teknik Direktör: Pedro Martins
Atiker Konyaspor: Serkan xx, Ali Turan, xx Selim xx, Ömer Ali xx, Ali Çamdalı xx (Fofana dk. 63 x), Evouna xx, Moke xx, Vedat xx (Milosevic dk. 81 ?), Musa xx, Mehdi Bourabia xx, Ferhat xx (Skubic dk. 46 x)
Yedekler: Carlgren, İsmail, Filipovic, Patrick Friday
Teknik Direktör: Mehmet Özdilek
Goller: Mehdi Bourabia (dk. 15), (Atiker Konyaspor), Ali Turan (dk. 77 k.k.) (Vitoria Guimaraes)
Sarı kartlar: Guillermo Celis, Paolo Hurtado, Viktor Garcia (Vitoria Guimaraes), Ali Turan, Vedat, Moke, Skubic (Atiker Konyaspor)

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Berat Özdemir: “Kupayı gerçekten Trabzon’a getirmek istiyoruz; getireceğiz de inşallah” Trabzonspor’un başarılı futbolcusu Berat Özdemir, kupayı Trabzon’a getirmek istediklerini belirterek, rövanş maçında bu istek ve arzuyu sahada göstermek istediklerini dile getirdi. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Trabzonspor, sahasında karşılaştığı Fatih Karagümrük’ü 3-2 mağlup etti. Maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan bordo-mavili takımın başarılı futbolcusu Berat Özdemir, ikinci yarıda 10 kişi ile gerçek bir takım olduklarını ve o yolda ilerlediklerini gösterdiklerini söyledi. Özdemir, “İlk yarı kendi oyunumuzu kabul ettirmemize rağmen 2-1 önde kapatmayı bildik. İkinci yarıda 10 kişiyle gerçek bir takım olduğumuzu o yolda ilerlediğimizi gösterdik. Herkes yanındaki arkadaşı için fedakârca mücadele etti. 3. golü bulduk, gol yememize rağmen kazanmayı bildik. Avantajlıyız. Rövanşta bu istek ve arzuyu sahada göstermek istiyoruz” dedi. “Her geçen hafta üzerine koymaya çalışıyorum” Performansında her hafta üzerine koymaya çalıştığını kaydeden Özdemir, “Takım arkadaşlarıma her geçen gün daha fazla yardımcı olmaya çalışıyorum. Onlara beni gazlıyorlar. Thomas ve Pepe olsun tecrübelerini bize aktarıyorlar. Her geçen hafta üzerine koymaya çalışıyorum. Hocalarımızın verdiği taktikleri sahaya yansıtmaya çalışıyorum. Umarım sonuç alıyoruzdur” şeklinde konuştu. “Uzun süredir üçüncülük ve Türkiye kupası hedefimiz var” Kupayı Trabzon’a getirmek istediklerini vurgulayan Özdemir, “Uzun süredir üçüncülük ve Türkiye kupası hedefimiz var. Hep birlikte bu iki hedefe kenetlenmiş durumdayız. Kupayı gerçekten Trabzon’a getirmek istiyoruz. Getireceğiz de inşallah” diye konuştu. “Seneye ne olacak bakalım hayırlısı diyelim” Trabzonspor’da sezon sonu kiralık sözleşmesi sona erecek Berat Özdemir kariyeri ile ilgili soruya, “Kiralık veya burada bonserviste bulunmam gerçekten benim için önemli değil. Trabzonspor arması ve forması ile sahada olduğum sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Seneye ne olacak bakalım hayırlısı diyelim” ifadelerini kullandı.
Trabzon Tolunay Kafkas: "Turu ikinci maça taşıdık" Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Trabzonspor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, turu ikinci maça taşıdıklarını söyledi. Ziraat Türkiye Yarı Final ilk maçında deplasmanda Trabzonspor’a 3-2 mağlup olan Fatih Karagümrük’te Teknik Direktör Tolunay Kafkas, oyuna çok iyi başladıklarını belirterek, "Çok iyi başladığımız bir maç oldu. Set oyununu takım gole kadar çok iyi oynadı. Eşitliği yakalayana kadar maç planının olduğu iyi bir Fatih Karagümrük vardı. Çok kötü gol yedik. Golleri biz kendimiz yedik. Toparlamaya çalıştık ama set oyunuyla ilgili sıkıntılarımız oldu. Çalıştığımızın dışına çıktık. Görüntü hiç istemediğim, iyi olmayan bir görüntüye döndü. Sonuç beraberlikle de bitebilirdi. Kazanabilirdik de. Trabzonspor’u tebrik ediyorum ama biz turu ikinci maça taşıdık. Ligde maç kazanırsak, kupa maçını da iyi seviyede çıkartacağımıza iniyorum" dedi. Maçın hakemiyle ilgili olarak ise Kafkas, "Ben hakemlerle ilgili fazla konuşmuyorum ama bazı şeyleri de yanlış anlıyorlar. İyi şeyler hissettirmiyorlar. Yumruk atan oyuncuyu görmezden gelip sırtını dönüyorsan, takımın büyüklüğüne ve küçüklüğüne göre hareket ediyorsanız bu bize iyi şeyler his ettirmiyor. Zor bir sezon geçiyor hepimiz için çok şey gördüm 40 yıl içeresinde ama bu sezonki gibi görmedim. Bir an önce bitmesinde bütün takımlar için bir hayır var diyorum" ifadelerini kullandı.