ASAYİŞ - 18 Ocak 2017 Çarşamba 18:43

PKK/KCK'dan gözaltına alınan mühendis tutuklandı

A
A
A
PKK/KCK'dan gözaltına alınan mühendis tutuklandı

Samsun'da terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yaptığı iddia edilen mühendis, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, alınan istihbarat doğrultusunda TEİAŞ 10. Bölgede teknisyen olarak görev yapan Batman doğumlu F.D.'yi (39), 'PKK/KCK terör örgütünün propagandası yapmak ve terör örgütüne üye olmak' suçlarından önceki gün gözaltına almıştı.

2 gündür TEM Şube Müdürlüğünde sorgulanan F.D., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcıya ifade veren F.D., tutuklanması talebiyle sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi. 

Muammer Ay

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Düzce Hem Düzceliler hem şehir dışından gelenler hayran kaldı Düzce’nin doğal güzellikleri 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde tatilcilerin akınına uğradı. Düzce Belediyesi turizm şirketi Beltur A.Ş. tarafından işletilen Samandere ve Aydınpınar Şelaleleri’ni ziyaret edenler hem piknik yaptı hem de ucuz hizmetin tadını çıkardı. Düzce bayram tatili boyunca en çok tercih edilen gezi rotalarından biri oldu. 9 günlük tatilde hem Düzceliler hem de şehir dışından gezmeye gelen vatandaşlar Düzce Belediyesi Sosyal Tesisleri’ni ziyaret etti. Her gün büyük yoğunluğun gözlendiği noktaların en başında da eşsiz doğal güzellikleri ve piknik alanları ile ilgi çeken Samandere ve Aydınpınar Şelaleleri oldu. Şehir merkezine yakın lokasyonlarda yer almaları dolayısıyla ilk tercih edilen yerlerde Samandere’de 4 bin, Aydınpınar’da 4 bin 500 olmak üzere tatil boyunca toplam 8 bin 500 kişiye hizmet verildi. Ailelerin ilk tercihi aydınpınar tesisleri oldu Düzce Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde yeme-içme hizmetlerinin de uygun fiyatlarla sunulduğu özellikle Aydınpınar Şelaleleri’nde piknik alanları dolup taşarken kahvaltıya gelenler de yoğunluk oluşturdu. Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanarak hizmete hazır hale getirilen Dome çadırlar ve Bungalov evler de ilgi odağı olurken konaklama hizmeti verilmeye başlandı. Tüm tesisler ziyaretçilerden tam not aldı Düzce Belediyesi Beltur A.Ş. tarafından işletilen Mutfak Sanatları Merkezi, 23 Nisan Parkı Kahvaltı Evi, Erguvan Sosyal Tesisleri, Akçakoca Bey Konakları da kahvaltı ve yemek hizmeti vermeye devam etti. Burada da tatil boyunca vakit geçiren misafirler sunulan lezzetlerin çeşitliliği ve hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.