ASAYİŞ - 23 Aralık 2016 Cuma 15:48

Polisten nefes kesen operasyon

A
A
A
Polisten nefes kesen operasyon

İzmir'de gasp olayına karıştıkları öğrenilen 3 kişi Balıkesir'de nefes kesen kovalama sonucunda yakalandı. Vatandaşların korku ve merak dolu bakışları arasında gerçekleşen olayın tatbikat olduğu anlaşıldı.

Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri İzmir'de gasp olayına karışan 3 şüpheli şahsı kaçtıkları araç ile birlikte yakalandı. Yolu trafiğe kapatan polis ekipleri, kaçan aracı uzun süre takip etti. Şehir içine giren araç Kapalı Spor salonu önünde nefes kesen operasyonla yakalandı. Durdurulan araçtan 1 bayan ve 2 erkek kaçmaya çalışırken, polisler şahısları kısa sürede etkisiz hale getirdi. Gasp olayına karışan şahıslar kelepçelenerek ekip otolarına bindirildi. Vatandaşların korku ve merak dolu bakışları arasında gerçekleşen olayın tatbikat olduğu anlaşıldı.

Olay sonrasında İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, tatbikata katılan tüm ekipleri geçtiği anonsla tebrik etti. 

Taşkın Sarıca - Hüseyin Tokmak

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Fethiye’de Softbol Türkiye Şampiyonası başladı Muğla’nın Fethiye ilçesinde Küçük Kızlar ve Yıldız Kızlar Okul Sporları Türkiye Softbol Şampiyonası, açılış seremonisi ile başladı. Kız sporcular 5 gün boyunca mücadele edecek. Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından Fethiye’de ilk defa düzenlenen Küçük Kızlar ve Yıldız Kızlar Okul Sporları Türkiye Softbol Şampiyonası törenle başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından tören geçişiyle başlayan şampiyonada, kız öğrenciler 5 gün boyunca mücadele edecek. 29 Nisan Pazartesi gününe kadar devam edecek karşılaşmaların ardından küçük kızlar ve yıldız kızlar Türkiye şampiyonları belli olacak. 16 ilden 33 takımla 500 sporcunun katıldığını söyleyen Fethiye Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Bu tür organizasyonlar ilçenin tanıtım ve turizmine büyük katkı sağlıyor” dedi. Açılış töreninde sporculara hitap eden Fethiye Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Geçen hafta okul sporları Beyzbol şampiyonasını ilçemizde tamamlamıştık. Farklı spor dallarının müsabakalarında öğrencilerimizi misafir ediyoruz. Bu tür organizasyonlar ilçenin tanıtım ve turizmine büyük katkı sağlıyor. Bu anlamda federasyon başkanımıza da teşekkür ediyoruz. 16 ilden 500 sporcumuz, 33 takımımız var. Pazartesi günü de Türkiye şampiyonlarımız için ödül töreni yapacağız” dedi.