SPOR - 27 Kasım 2015 Cuma 22:05

‘Sahada kazanmak için her şeyi yaptık ama olmadı’

A
A
A
‘Sahada kazanmak için her şeyi yaptık ama olmadı’

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Antalyaspor, sahasında Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldı. açın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Mustafa Ati Göksu, sahada kazanmak için her şeyi yaptıklarını ama sonuca ulaşamadıklarını kaydetti.

Osmanlıspor’un golüne kırmızı-beyazlılar Kamerunlu yıldız futbolcusu Samuel Eto’o ile cevap verdi. Antalyaspor’un galibiyet hasreti 5 haftaya çıktı. Maç sonu Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Antalyaspor’un golcü oyuncusu Samuel Eto’o’yu, klas bir ayak olarak nitelendirerek, bir puana razı olduklarını kaydetti.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Mustafa Ati Göksu, sahada kazanmak için her şeyi yaptıklarını ama sonuca ulaşamadıklarını kaydetti.
İlk devrede rakibin iki pozisyon bulduğunu ve değerlendiremediğini aktaran Göksu, “Maçın 30. dakikasından sonra oyunu dengeledik. Devre öyle bitti. Devreden sonra bütün oyunun hakimiyeti bizdeydi. Rakip bir kez geldi gol oldu. Oyuncularım kazanmak için her şeyi yaptı. Golü de bulduk. Son dakikalarda ikinci golü bulabilirdik. Zaman yetmiyor. Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum” dedi.
Taraftara desteklerinden dolayı teşekkür eden Göksu, 3 puan alamadıklarını için üzgün olduklarının altını çizdi.

OSMANLISPOR CEPHESİ

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, takımının deplasmanda oynaması gereken bir anlayışla oynadığını belirtti.
Rakibin ileri ucunun gücünü bildikleri gibi defansif zaaflarını da bildiklerini dile getiren Akçay, “Buna göre hazırlıklıydık. Klas bir ayak rakip için son dokunuşu son saniyede yaparak, kazanacağımız maçı beraberlikle bitirdik. Deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. Her alanı blok halinde iyi kullandık. Pozisyonlarımız vardı ama son asistler, pasların kalitesi bence yeterince iyi olmadı. Bu da bize 2 puanı kaybetmemize neden oldu” diye konuştu. 

İSA AKAR-ADEM AKALAN
ANTALYA 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir