SPOR - 21 Aralık 2014 Pazar 22:57

Şahan: ‘Lider olarak bitirmek istiyoruz’

A
A
A
Şahan: ‘Lider olarak bitirmek istiyoruz’

Beşiktaş futbolcusu Olcay Şahan, 2014 yılını lider olarak bitirtmek istediklerini söyledi.

Siyah-beyazlı takımın futbolcusu Olcay Şahan, Akhisar Belediyespor maçı ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, son iki maçlarının kaldığını ve o maçları kazanarak lider olarak devreyi lider olarak tamamlamak istediklerini ifade etti.

Maça çok iyi başladıklarını ifade eden Olcay Şahan, "Maçı ilk yarısına 2-3 farkla öne geçebilirdik ama olmadı. Tabii 7-8 hafta arka arkaya yoğun maçlar olunca yorgunluk oluyor. İkinci yarı Akhisar bizden üstün oynadı. Ama biz de Sosa'nın o müthiş golüyle öne geçince rahatladık. Son dakikalara doğru yine heyecan yaptık. Ama çok mutluyuz. 2014'ü lider bitirmek istiyoruz. Son iki maçımız kaldı onları da almak istiyoruz. Devreyi lider tamamlamak istiyoruz" dedi.

"RAKİPLERİMİZİN BİZDEN ÖNCE OYNAMALARI BİZDE BASKI OLUŞTURMUYOR"

Basın mensuplarının rakiplerinizin sizden önce oynaması baskı oluşturup oluşturmadığına ile ilgili soruya ise Şahan, "Bize baskı oluşturmuyor ama kendilerinin baskı altında olduğunu düşünüyorum. Çünkü onlar bizden önce oynuyor ve maçlarını kazanmak zorundalar bizim önümüze geçmek için. Biz bu özverili oyunumuzla her zaman hakkettiğimiz yerde olacağız" şeklinde cevap verdi.

Takım doktoruna teşekkür ettiğini belirten Şahan, "Demba Ba, Veli Kavlak ve Cenk Tosun'u kimse yetişeceğini sanmıyordu ama doktorumuz yetiştirdi. Gökhan Töre hasta idi, hastalıktan yeni çıktı. Bu da bizim sağlık ekibimizin ligde en iyiler arasında olduğunu gösteriyor" dedi. 

MEHMET SELMAN BEKTAŞ

Bunlar Da İlginizi Çekebilir