GÜNDEM - 03 Ekim 2015 Cumartesi 23:28

Şahitleri tribünler oldu

A
A
A
Şahitleri tribünler oldu

Samsun’da oynanan PTT 1. Lig 7. hafta mücadelesinde bir taraftar, tribünden pankart açarak sevgilisine evlenme teklifinde bulundu.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda Samsunspor-Gaziantep Büyükşehirbelediyespor karşılaşmasının 2. yarısı oynanırken enteresan bir an yaşandı. 25 yaşındaki Samsunspor taraftarı Resul Eryılmaz, 4 yıllık sevgilisine maraton tribününden pankart açtırarak evlenme teklifinde bulundu. Maçı karşı tribünden sevgilisiyle beraber izleyen Merve Numanoğlu, sevgilisin yaptığı büyük jesti görünce duygu dolu anlar yaşadı. Pankarttan sonra evlilik teklifinde bulunan genç aşık Resul Eryılmaz’ın teklifini sevgilisi Merve Numanoğlu, sevinç gözyaşları içinde kabul etti. Genç aşıkların bu davranışını stadyumda bulunan taraftarlar dakikalarca alkışladı.

"SEVGİMİZ DE SAMSUNSPOR GİBİ..."

4 yıldır sevgili olduklarını ve Samsunspor’un kendi sahasında oynadığı her maça gittiklerini belirten Resul Eryılmaz, “Sevgilimle 4 yıl önce tanıştık. O zamandan beri her maça gidiyoruz. Sevgilime sürpriz bir evlenme teklifi yapmak istedim. Bunun içinde ikimizin ortak aşkı olan Samsunspor maçını tercih ettim. Bizim oturduğumuz kapalı tribünün karşısında bulunan maraton tribünündeki arkadaşlarıma maçtan önce pankartı verdim. Pankart açılınca da evlilik teklifinde bulundum. Bu güzel atmosferde böyle güzel bir evlilik teklifi yaptığım için çok mutluyum” dedi.

Sevgilisinin böyle bir evlilik teklifi yapacağını beklemediğini belirten Merve Numanoğlu ise, “Her şey çok güzeldi. Böyle bir teklifi bu günde ve atmosferde aldığım için çok mutluyum. İnşallah bizim sevgimiz de Samsunspor gibi sonsuz olur” diye konuştu.

Merve Numanoğlu, sevgilisinin evlilik teklifini gözyaşları içinde tüm taraftarların önünde kabul etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir