ASAYİŞ - 14 Aralık 2017 Perşembe 04:09

Sakarya D-100’de trafik kazası: 2 yaralı

A
A
A
Sakarya D-100’de trafik kazası: 2 yaralı

Sakarya’nın Hendek ilçesi D-100 karayolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Kaza, Hendek Adapazarı D-100 Karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Akova Mahallesi Hantek Konutları mevkiinde Y.T. yönetimindeki 54 D 8421 plakalı otomobil ile Hendek istikametinden Adapazarı istikametine gitmekte olan ve kavşaktan dönmek isteyen E.Ç. idaresindeki 34 RAY 10 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle iki otomobilin sürücüsü de yaralandı. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince E.Ç. Hendek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Diğer sürücünün tedavisi ise olay yerinde yapıldı. Kazanın meydana geldiği mevkide trafik bir süre aksadı. Ekiplerce kontrollü şekilde sağlanan trafik, kaza yapan ve çarpışmanın etkisiyle büyük çapta maddi hasar alan otomobillerin yoldan kaldırılması ile normal seyrine döndü.

Öte yandan, kazanın meydana geldiği kavşakta birçok kazanın daha meydana geldiğini ve yetkililerce kavşağa bir çözüm bulunmasını isteyen mahalleli tepkisini, “Önlem alınması için kaç kaza daha olmalı. Kaç insanımızın canı yanmalı?” diyerek dile getirdi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir İzmir’de çocuklar doğada buluşuyor İzmir’in eğlencesi en bol çocuk festivali Festival Çocuk, Çiçekliköy Moment Tabiat Park’ında kapılarını 8. kez açmaya hazırlanıyor. 2015 yılında ilk kez organize edilen ve 7 festivali geride bırakan Festival Çocuk, bu yıl temasını orman ve doğa okuryazarlığı olarak belirledi. 8. kez kapılarını açacak festival, 12 Mayıs Pazar Günü Çiçekliköy’de saat 10.00 ile 19.00 saatleri arasında düzenlenecek. Moment Tabiat Park’ındaki festival; orman yürüyüşleri, doğa atölyeleri ve tabiat parkurları ile dikkat çekecek. Festivale katılacak çocuklar; 45 adet survivor parkuru, şişme oyun alanları, yarışmalar ile eğlenirken, ailelerde stantları gezerek alışveriş yapabilecek. Yine çocuklar bir gün boyunca profesyonel çocuk eğitmenleri ve orman liderlerinin eşliğinde düzenlenen doğa atölyelerinden yararlanabilecek. Sadece çocukların değil ailelerinde keyifle zaman geçirmesi için aile oyunları, yarışmalar, sahne performansları da düzenlenecek. Sağlık sponsorluğunu Medical Point İzmir Hastanesinin üstlendiği festivalle ilgili konuşan Festival Çocuk kurucusu ve İzmirli kadın girişimci Sibel Demir Arslan, "Bu sene tema olarak ormanı seçtik. Daha çok çocuğumuz toprağa bassın, ağaca sarılsın istedik. Doğa hepimize çok iyi geliyor. Çocuklarımızın küçük yaşlardan doğa ile bağ kurmalarını çok önemsiyoruz. Evcil hayvan dostlarımıza da kapımız açık. Doğanın içinde kuş seslerinin çocuk seslerine karıştığı eğlenceli bir festival bizi bekliyor" dedi. 0-36 ay çocuklar ile özel çocukların festivale ücretsiz girebileceği de öğrenildi.