YEREL HABERLER - 18 Temmuz 2013 Perşembe 17:40

ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZ SOSYAL VE İKTİSADİ HAYATTA DAHA AKTİF HALE GELDİLER

A
A
A
ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZ SOSYAL VE İKTİSADİ HAYATTA DAHA AKTİF HALE GELDİLER

Engelli Derneklerini kabul eden Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak dezavantajlı grupların sosyal hayata daha fazla katılmalarını sağlamak ve günlük yaşamlarını daha kolay hale getirmek için her alanda sürekli yenilikler yapıldığını söyledi.
Vali Altıparmak bugün Sakatlar Derneği Erzurum Şube Başkanı Sadullah Efe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mavi Yolculuk Engelliler Derneği Başkanı Nermin Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Beyaz Ay Derneği Başkanı Ömer Onay ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti. Ziyarette dernek başkanı ve yöneticilerinden engelli vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Vali Altıparmak, engelliler açısından sıkıntıların her geçen yıl azaldığını ve toplumun bu konuda daha duyarlı hale geldiğini söyledi. Çalışma hayatında özürlülerin daha aktif hale gelmeye başladığına dikkat çeken Vali Altıparmak kamu ve özel sektör eliyle engelli vatandaşların iş sahibi olduğuna dikkat çekerek bunun memnuniyet verici olduğunu ifade etti.
Sakatlar Derneği Erzurum Şube Başkanı Sadullah Efe dernek üyeleri tarafından yapılan bir tabloyu Vali Altıparmak`a hediye etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir