SPOR - 30 Kasım 2015 Pazartesi 13:29

Samsunspor’da moraller bozuk

A
A
A
Samsunspor’da moraller bozuk

Pazar günü yapılan maçta kendi sahasında Giresunspor’a 2-0 mağlup olan Samsunspor’da morallerin bozuk olduğu gözlendi.

PTT 1. Lig’de Karadeniz derbisini kaybederek liderlikten düşen Samsunspor, ara vermeden Denizlispor maçı hazırlıklarına başladı. Kırmızı-beyazlı ekip, saat 11.00’de Nuri Asan Tesisleri’nde bir antrenman yaptı. Antrenmanda Giresunspor karşısında forma giyen futbolcular düz koşu yaparken, az süre alan ve oynamayan oyuncular ise düz koşunun ardından topla ısınma ve dar alanda çift kale maç yaptılar. Antrenmanda futbolcuların moralinin bir hayli bozuk olduğu gözlendi.
Samsunspor, 5 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Mersin Turfanda üzüm hasadı başladı: İlk ürünler 300 TL’den satıldı Türkiye’nin yaş sebze ve meyve üretim merkezlerinden Mersin’de örtü altında turfanda üretilen üzümde hasat başladı, ilk ürünlerin kilogramı temsili olarak 300 TL’den alıcı buldu. Türkiye’nin tarım da üretim merkezlerinden Mersin’de örtü altında turfanda hasatlar devam ediyor. Karadut, erik gibi ürünlerin ardından yine örtü altı yetiştirilen beyaz üzümde hasat başladı. Erdemli Kocahasanlı bölgesinde sezonun ilk üzümleri bugün hasat edildi. Üreticilerin önemli bir gelir kapısı olan turfanda üzümün ilk hasadı temsili olarak 300 TL’den alıcı bulu. Özenle hasat edilip paketlenen üzümlerin yurt içinde İstanbul, Ankara, İzmir, Konya ve Bursa gibi büyük şehirlere ardından da Avrupa ile Arap ülkelerine gönderileceği ifade edildi. İlk hasadın temsili 300 TL’den alındığı üzümün piyasa da ilk 15 gün de 150 TL civarında olması beklendiği kaydedildi. Üzüm hasadı yapanlardan Üretici Mehmet Uygur," Seramızda ürettiğimiz üzümlerin hasadına başladık. Bu sene verim çok güzel. Şuanda kilogramı 300 TL’den temsili olarak verdik" dedi. "İlk ürünler iç piyasaya gönderiliyor Örtü altı turfanda üzümün ilk hasadına başladıklarını belirten Ziraat Mühendisi Emine Yaman Kulu ise " Bölgemizde 400 dekar alanda örtü altı üzüm üretimi var. İçinde bulunduğumuz sera 4 dekar küçük bir aile işletmesi. Bizim için çok kıymetli. Üreticimiz buradan geçimini sağlıyor, çocuklarını büyüttü okuttu, şuan da torunlarına bakıyor. Burada hasat başladı. İlk ürünlerimiz iç piyasaya gönderiliyor. Ürün ileriki günlerde artacaktır, o zaman yurt dışından gelen talepleri de karşılayacağız. Özellikle Arap ve Avrupa ülkelerinden talep geliyor" diye konuştu. "Üreticilerin yaş ortalaması yükseliyor" Girdi ve iklimsel şartların üreticiyi zaman zaman zorladığına dikkat çeken Kulu," Çiftçilerimizi yaş ortalaması yükseliyor. Şuanda 58. Bir 5 yıl sonra bu çiftçilerimizin üretimden uzaklaşacağını düşünüyoruz. Bizde genç çiftçileri üretime davet ediyoruz. Genç çiftçilere destek verilirse üretime daha güçlü oluruz" ifadelerini kullandı. (HİV-
Bilecik Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off müsabakalarında zorlu maçı Söğütspor kazandı Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Grubu’nda ikinci hafta geride kalırken zorlu maçı Söğütspor kazandı. Bilecik 1. Amatör Lig’de A ve B gruplarında ilk üç sırada bitiren takımlar şampiyonluk yarışı için Play-Off Grubu’nda geçtiğimiz hafta kıyasıya bir mücadele başlamıştı. Play-Off Grubu’nda ilk haftada Vitraspor kendi evinde 1308 Osmaneli Belediyespor’a 1-0 yenilirken, Söğütspor, İçköyspor’u 6-1 yendi. Gölpazarı Belediyespor ile Osmaneli Gençlerbirliğispor arasında oynanan maç 87 dakikasında 3-3 iken yarıda kaldı. Bu maçı Gölpazarı Belediyespor hükmen 3-0 kazandı. Zorlu maçı Söğütspor kazandı Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Grubu’nun ikinci haftasında şampiyon adayı gösterilen iki takım karşı karşıya geldi. Osmaneli İlçe Stadı’ndan 1308 Osmaneli Belediyespor ile Söğütspor karşı karşıya geldiğini maçı Söğütspor 1-0 kazarak, ikide iki yaptı. Gölpazarı Belediyespor ilk hafta aldığı hükmen galibiyet sonrası İçköyspor deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönünce o da puanını 6’ya çıkardı. Vitraspor, Osmaneli Gençlerbirliğispor karşısında deplasmanda 4-0 kazanarak, rahat bir 3 puan aldı. Bu sonuçlar sonrası Söğütspor ve Gölpazı Belediyespor 6’şar puanla ligde liderliği paylaşırken, Vitraspor, 1308 Osmaneli Belediyespor 3’er puanda 3 ve 4’üncü sırayı paylaştı. Ligde henüz puanı olmayan İçköyspor ve Osmaneli Gençlerbirliğispor 5 ve 6’ncı sırayı paylaştı. Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Grubu’nun 3’üncü haftasında İçköyspor-1308 Osmaneli Belediyespor, Gölpazarı Belediyespor-Vitraspor ve Söğütspor-Osmaneli Gençlerbirliğispor karşı karşıya gelecek.