GÜNDEM - 30 Ekim 2014 Perşembe 19:31

Sap kalite ödülü Fenerbahçe'nin

A
A
A
Sap kalite ödülü Fenerbahçe'nin

SAP Türkiye tarafından her sene verilen, iş ve teknoloji dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan SAP Kalite Ödülü'nü Fenerbahçe aldı.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden ödülle ilgili yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Spor Kulübü, SAP Türkiye tarafından her sene verilen, iş ve teknoloji dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan SAP Kalite Ödülü’ne layık görüldü. SAP, kurumsal uygulama ve yazılım alanında global pazar lideri olarak tanınıyor. Fenerbahçe Spor Kulübü, geçtiğimiz sene yaptığı SAP yatırımı ile tüm mali, finansal, insan kaynakları, bütçe ve yönetim raporlama sistemlerini, SAP’nin Global İş Ortağı itelligence danışmanlığında hayata geçirmişti.

Fenerbahçe Spor Kulübü, Fenerbahçe Futbol A.Ş.’de 3 ay, diğer şirketlerde 4 ay olmak üzere, toplamda 7 ay süren ve pek çok ilk iş uygulamasını içinde barındıran SAP projesiyle, SAP Kalite Ödülleri’ne aday oldu. Yaklaşık 2 ay süren değerlendirmeler sonucunda “Hızlı Çözüm Kategorisinde” birinci olarak Altın Ödül’e layık görüldü. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kazandığı SAP Kalite Ödülü, 31 Ekim 2014 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde saat 14.30’da düzenlenecek olan SAP Forum’daki özel ödül töreniyle takdim edilecek.

SAP Kalite Ödülleri’nin bir sonraki aşamasında, ülke merkezlerinde birinciliğe layık görülen projeler, global ölçekte tanıtılacak ve değerlendirilecek. Fenerbahçe Spor Kulübü de iş ve teknoloji alanındaki bu önemli başarısını yurt dışında düzenlenecek etkinliklere taşıyacak. Bu ödül, SAP Kalite Ödülleri kapsamında, SAP’nin dünyada bir spor kulübüne verdiği ilk birincilik ödülü olma özelliği ile farklılaşıyor. Genellikle iş dünyasındaki önemli şirketlerin kazanabildiği bu ödül Türk spor endüstrisi için de bir ilk olma özelliğini taşıyor" denildi. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Malatya Doğanşehir’de toplu açılış Doğanşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete sunulan hizmet ve yatırımların açılışı Doğanşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nda düzenlenen toplu açılış töreniyle gerçekleştirildi. Doğanşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan ve içerisinde Doğanşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Doğanşehir Gençlik Merkezi, ve Vahap Küçük Millet Bahçesi’nin resmi açılış töreni gerçekleşti. Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt’un ilçeye kazandırdığı eserlerin toplu açılış töreni gerçekleşti. Törende konuşan Başkan Zelyurt, Açılışı yapılan projeler arasında Doğanşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Doğanşehir Gençlik Merkezi, ve Vahap Küçük Millet Bahçesi bulunuyor. Açılışı yapılan projelerin hayırlı olmasını dileyen Başkan Durali Zelyurt, "Doğanşehir Belediyemizin eserler üstüne eserler koyarak ifade ettiğimiz, vatandaşımızın gönlünü fethettiğimiz yeni 3 eserimizin içinde bulunduğumuz Doğanşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Doğanşehir Gençlik Merkezi, ve Vahap Küçük Millet Bahçesi dahil olmak üzere inşallah uğurlu ellerinizle birlikte, dualarınızla birlikte açılışlarını gerçekleştireceğiz. Merkez, kırsal gözetmeksizin çalışacağız demiştik, Değerli, aziz hemşerilerim, Bizi biz yapan, size hizmet etmek. Bizi biz yapan değer, sizlerin dertleri ile hemhal olmak, mahallelerimizin dertleriyle hemhal olmak, bir olmak, beraber olmak. Ne diyor Cumhurbaşkanımız; bir olacağız, beraber olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Doğanşehir olacağız diyorum. Buraya katılımınızdan dolayı herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum, sağ olun, var olun diyorum" dedi.