EKONOMİ - 14 Kasım 2017 Salı 17:32

Saray Bisküvi İnovaLİG Finali'ne kalan 10 şirketten biri oldu

A
A
A
Saray Bisküvi İnovaLİG Finali'ne kalan 10 şirketten biri oldu

Saray Bisküvi, Türkiye’nin ilk inovasyon geliştirme programı olan ve inovasyon şampiyonlarını belirleyen İnovaLİG 2017'de, 'İnovasyon Organizasyon ve Kültürü' kategorisinde ilk 10'a girerek finale kalmayı başardı.

Saray Bisküvi, Türkiye'nin ilk inovasyon geliştirme programı olan ve inovasyon şampiyonlarını belirleyen İnovaLİG 2017’de finale kalmayı başardı. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından 2014 yılından beri gerçekleştirilen İnovaLİG’de şirket 'İnovasyon Organizasyon ve Kültürü' kategorisinde ilk 10'a girerek finalistler arasına girdi.

Saray Bisküvi’nin inovasyona dönük süreçleri özümsemiş bir yapıya sahip olduğuna dikkat çeken Saray Holding Pazarlama Direktörü Gülnur Uluğ, "Uzun yıllardır, inovasyon bilinciyle çalışan bir marka olarak İnovaLİG finalinde yarışmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Dünyadaki teknolojik değişim hızına baktığımızda inovasyonun artık bir gereklilik olduğunu görüyoruz. Şirketimizde inovasyon kültürüne sahip bir iklimi yaymak adına önemli çalışmalar yürütüyoruz. Beyaz ve mavi yaka tüm çalışanlarımızla gerçekleştirdiğimiz eğitimler sayesinde inovasyon yapılacak farklı alanları keşfettik. İnovasyonu destekleyen projelerimize çalışanlarımızın katılımı her geçen gün artıyor. Bu da bize inovasyonun kalıcılığını sağlama anlamında da önemli adımlar attığımızı gösteriyor" dedi.
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Başkan İhsan Kurnaz: "Doğayı ve çevreyi koruyacak nesilleri İlkadım’da yetiştireceğiz" İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "Gelecek nesillerimize daha sağlıklı ve daha yaşanabilir bir çevre bırakmak ve ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla atıkların önemli olduğunu biliyoruz. Bu konuda İlkadım Belediyesi olarak önemli yatırımlar yapacağız" dedi. İlkadım Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları (Tap) Derneği tarafından başlatılan “Atık Pil Toplama Projesi”ne İbrahim Tanrıverdi Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri destek verdi. Atık pillerin doğayı kirletmemesi ve dönüşüme kazandırılması amacıyla; çevreye büyük oranda zarar veren ve kullanım süreleri dolmuş atık piller ile ilgili “Atık Pil Toplama Projesi” başlatan İlkadım Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, resmi kurum ve okullara bıraktığı atık pil toplama noktalarından çıkan piller düzenlenen program dahilinde toplanıyor. Bu kapsamda İbrahim Tanrıverdi Sosyal Bilimler Lisesi öğrenciler farkındalık oluşturarak 10 kilo atık pil topladı. "Geri dönüşüme her zaman destek vereceğiz" Çevre ve insan sağlığı için atık pillerin düzenli şekilde toplanması gerektiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "Atık pillerin toplanması konusunda farkındalık sağlamak amacıyla okullarımızda atık pillerini bırakarak kampanyaya destek olan öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Unutmamalıyız ki; atık pillerin çöpler vasıtasıyla toprağa karışması, denizlere, akarsulara ve kanalizasyonlara atılması çevrenin kirlenmesine yol açabiliyor. Bu sebeple atık pillerin geri dönüşüme katılması, çevremiz ve geleceğimiz için büyük önem arz ediyor. Yarının umudu çocuklarımıza temiz bir çevre bırakabilmek ve ekonomimize destek olmak için İlkadım Belediyesi olarak geri dönüşüme her zaman destek vermeye devam edeceğiz" diye konuştu. Duyarlı öğrencilere teşekkür etti Çevreye gösterdikleri duyarlılıklarından dolayı okula bir ziyaret gerçekleştiren İlkadım Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Süleyman Tanrıseven de Okul Müdürü Hamza Sofuoğlu ile birlikte öğrencileri tebrik etti.