ASAYİŞ - 08 Ekim 2015 Perşembe 19:21

Selma Hunca’nın cesedi morga kaldırıldı

A
A
A
Selma Hunca’nın cesedi morga kaldırıldı

Fatih Ormanı’nda uçuruma düşen aracında ölü bulunan Hunca Kozmetik’in kurucusu Adnan Hunca’nın eşi Selma Hunca’nın cesedi, savcının incelemesinin ardından özel bir hastanenin morguna kaldırıldı.

Hunca’nın bahçıvanı İbrahim Atar otoparkçının araştırılması gerektiğini söylerken, üvey oğlu Tuncay Hunca ise, “Babamın bilgisi yok. Hasta, bilmemesi daha iyi. Şüpheli bir durum olmasına ilişkin emniyet yorum yapacak” dedi.

Eski Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üyesi ve Hunca Kozmetik’in kurucusu Adnan Hunca’nın eşi Selma Hunca, 2 gün önce alışveriş için markete gittiğini söyleyerek evden ayrılmış, kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Hunca’nın telefonunun en son sinyal verdiği Fatih Ormanı’nda başlatılan aramalarda Hunca, Bahçeköy-Kilyos yolu üzerinde şarampole uçan aracında ölü bulunmuştu. Olay yerine gelen savcının incelemelerinin ardından Hunca’nın cesedi sıkıştığı yerden çıkarıldı. Savcının talimatı ile Hunca’nın cesedi, otopsi yapılmak üzere özel bir hastanenin morguna kaldırıldı. Aracı vinç yardımı ile çıkarılırken, olay yerine Hunca’nın üvey oğlu ve yakınları geldi. Bahçıvanı İbrahim Atar ile bazı yakınlarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan bahçıvan İbrahim Atar, “Selma Hunca evden yanız çıkmıştı. Terziye gittiği, oradan terziden çıkmış arabasını otoparktan almış. Hep yalnız gidiyordu. Terzi, 15 dakika kaldı çıktı dedi. Otoparkçı ilkten bize söylemedi, sonra polis sıkıştırınca söylemiş. Otoparkçının araştırılmasını istiyorum” dedi.

Hunca’nın üvey oğlu Tuncay Hunca ise, “Babamın bilgisi yok. Hasta, bilmemesi daha iyi. Şüpheli bir durum olmasına ilişkin emniyet yorum yapacak” diye konuştu.
Polisin olayla ilgili incelemeleri devam ediyor. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Diyarbakır Diyarbakır’a hafta sonu 1 milyona yakın taraftar gelmesi bekleniyor TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve 77 puan ile lider olan Amed Sportif Faaliyetleri Başkanı Aziz Elaldı, “Emniyetin ve belediyenin verdiği bilgilerde hafta sonu Diyarbakır’a 1 milyona yakın kişi gelecek. Emniyetin rakamı 600 bin, belediyenin rakamı da 1 milyon insanın il dışından gelmesi. Bizim sevincimize ortak olmak için, karnavalımıza katılmak için gelecekler” dedi. Basın mensuplarıyla Kayapınar ilçesindeki Amedspor Şeyhmus Özer Tesisleri’nde bir araya gelen Elaldı, Iğdır maçı ile ilgili birçok sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Elaldı, stadyumun toplam kapasitesi 33 bin kişilik olduğunu, ama emniyetin ve belediyenin verdiği bilgilerde hafta sonu Diyarbakır’a 1 milyona yakın kişinin geleceği öngörüldüğünü söyledi. Emniyetin rakamı 600 bin, belediyenin rakamına göre ise 1 milyon insan il dışından gelmesi beklendiğini aktaran Elaldı, “Bizim sevincimize ortak olmak için karnavalımıza katılmak için gelecekler. Bu gelen insanların çoğu stadyuma girip o şampiyonluk maçını birebir yaşamak istiyor. Bilet satışlarımız bitti. İki gündür bundan dolayı da bir takım tatsızlıklar oluştu. Böyle büyük organizasyonda eksiklikler olabiliyor. Ama nihayetinde talep çok fazla olduğu için ne kadar özen göstersek de illaki aksaklık oluyor. Taraftarlarımızdan, camiamızdan ve halkımızdan bu konuda anlayış bekliyoruz" dedi. İl Spor Güvenlik Kurulu’nca yapılan toplantıda alınan taraftar yasağına ilişkin de konuşan Elaldı, “Iğdır’dan gelen arkadaşlarımız var. Biz onlarla beraber bu maçı izleyeceğiz. İskenderun’da yaptığımız tribünü burada yapacağız. Iğdır’dan isteyen taraftar gelsin, biz onları misafir edeceğiz” ifadelerinde bulundu.