GÜNDEM - 04 Nisan 2018 Çarşamba 00:08

Sen Anlat Karadeniz ATV İZLE: Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm FRAGMANI.. Sen Anlat Karadeniz 12.BÖLÜM

A
A
A
Sen Anlat Karadeniz ATV İZLE: Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm FRAGMANI.. Sen Anlat Karadeniz 12.BÖLÜM

Sen Anlat Karadeniz ATV İZLE... Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm izle... SEN ANLAT KARADENİZ 12.BÖLÜM... Sen Anlat Karadeniz 12.bölümde neler olacak? Sen Anlat Karadeniz'de Tahir tutuklanacak mı? Nefes'i delirtmeyi başaran Vedat, nasıl ortaya çıkacak? Hepsi Sen Anlat Karadeniz 11.bölümde...

Sen Anlat Karadeniz İZLE... SEN ANLAT KARADENİZ 12.BOLUM... Karadeniz kapışıyor! Vedat Nefes'i delirtmeyi başardı. Yiğit'in velayetini almak isteyen Vedat'ın hain planını duyan Nefes, Adeta çılgına dönüyor. Tahir, Nefes'i telkin etmeye çalışırken kendi de sakin olmaya çalışıyor. Mahkemenin şiddet uygulayan bir babaya velayet vermeyeceğini bilen Vedat, Nefes'in akli dengesinin yerinde olmadığını iddia eden bir dava dilekçesi hazırlamıştır. Böylece Nefes'in şiddet iddialarını uydurduğunu kanıtlamaya çalışacaktır.Berrak'ın verdiği ilaç yüzünden halüsinasyonlar gören Nefes, Tahir'in zoruyla psikolojik destek almaya başlar.Ancak bu süreçte duyduğu bir şey, Tahir'i delirtir. Artık onun için tek bir yol kalmıştır; Vedat'ı Karadeniz'e gömmek. Vedat'ı öldürmekle arasındaki tek engel ise inancıdır.Mustafa'nın Yiğit'i kurtarmasının yankılarının sürdüğü Kaleli Ailesi için bahar erken gelmiştir. Hiçbirinin Tahir'in delice planından haberi yoktur. Tahir herkesle sezdirmeden vedalaşır.Vedat'ı kaçıran Tahir cinayeti işleyecek midir? Tahir ve Nefes aşkı sonsuza kadar hapsolacak mıdır? Hepsi Sen Anlat Karadeniz 12.bölümde ortaya çıkacak... Peki Sen Anlat Karadeniz CANLI nasıl izleriz?

Sen Anlat Karadeniz ATV İZLE: Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm FRAGMANI.. Sen Anlat Karadeniz 12.BÖLÜM

TAHİR TUTUKLANIYOR!

Sen Anlat Karadeniz'in son fragmanında duygu dolu anlar yaşanıyor. Vedat'ı kaçıran Tahir, polisler tarafından gözaltına alınıyor. Herkesle vedalaşıp helallik isteyen tahir, hapise girecek mi? Sorularının cevaplarını Sen Anlat Karadeniz 11.bölümde bulabilirsiniz.

 Sen Anlat Karadeniz ATV İZLE: Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm FRAGMANI.. Sen Anlat Karadeniz 12.BÖLÜM

SEN ANLAT KARADENİZ 11.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

SEN ANLAT KARADENİZ 11.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

"Ben deli değilim!"

Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkının anlatıldığı dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav oturuyor. Dizinin senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor.

Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman'ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

SEN ANLAT KARADENİZ 11.BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sen Anlat Karadeniz ATV İZLE: Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm FRAGMANI.. Sen Anlat Karadeniz 12.BÖLÜM

Tahir'in vedalaşma sahneleri duygu dolu anlara sebep oldu.

Sen Anlat Karadeniz ATV İZLE: Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm FRAGMANI.. Sen Anlat Karadeniz 12.BÖLÜM

Vedat'ın hain planı işe yarayacak mı? Yiğit'in velayetini alabilecek mi?

SEN ANLAT KARADENİZ 10.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Konak'ta başkaldırı var!

Tahir gemileri yakar ve onun sevdiği kadına zulmeden ailesiyle hesaplaşır. Vedat zulmedince boğazına sarılmaktadır ama öz anası, abisi yapınca gitmekten başka çaresi kalmamıştır. Tahir'in daha fazla canı yanmasın diye burdan götürmek için ısrar ettiği Nefes'in ise aklını kurcalayan büyük bir soru vardır. Kaleli Konağı'nda, Asiye'nin grevi vardır. Asiye, kaynanasını ve kocasını cezalandırmak için ev işleri boykotuna gider. Ancak Mustafa'nın bütün ailesine bir sürprizi olacaktır. Vedat ise Truva atı misali kullandığı Berrak'la, şimdiye kadar ilmek ilmek hazırlandığı planını devreye sokar. Nefes'i derinden sarsacak büyük plan, nihayet başlamaktadır.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Toz taşınımı Adana’da etkili oldu, araçları toz kapladı Sahra Çölü üzerinden kuvvetli rüzgarla birlikte Türkiye’ye giriş yapan toz fırtınası Adana’da etkili oldu, araçları toz kapladı. Afrika üzerinden Türkiye’ye gelen toz taşınımı vatandaşları olumsuz etkiledi. Kent genelinde etkili olan toz taşınımı özellikle araçların üzerinde kolaylıkla fark edildi. Toz taşınımından dolayı puslu bir hava hakim olurken, güneş gündüz olmasına rağmen güçlükle görünebildi. Son zamanlarda kentte artan toz taşınımı kaynaklı rahatsızlık yaşadığını belirten Yusuf Eker, "Son zamanlarda gelen bu toz bulutları bizi çok rahatsız ediyor. Araçlarımıza dikkat ederseniz zaten günlerdir toz içinde, hemen hemen her gün yıkatmak zorundayız. Bu durum bizi çok fazla rahatsız ediyor fakat şu an yetkililerin yapabileceği bir çözüm var mı bilmiyorum. Bu duruma bir çözüm bulmalarını rica ediyorum. Ben de astım rahatsızlığı var ve bu duruma bağlı olarak sürekli hapşırma ve öksürme durumunda kalıyorum. Şu an maskemi çıkarttım fakat genel olarak bu durumlarda maske ile dolaşıyorum" dedi. "Her gün araç yıkıyoruz" Astım hastası Nilgün Ceylan ise günlerdir oluşan toz taşınımından kaynaklı şikayetçi olduğunu söyledi. Başta balkon ve araçlar olmak üzere birçok yeri toz kapladığını ifade eden Ceylan, "Balkonumuzda olsun, arabalarımızda olsun aşırı toz taşınımı var. İnşallah bir an önce çözülmesini istiyoruz. Her gün araçlarımızı yıkıyoruz çünkü toz bizi çok rahatsız ediyor. Astımım var, bu dönemlerde daha da rahatsız oluyoruz. Tozdan dolayı sürekli öksürük tutuyor ve nefes alamıyorum. Bir müddet sonra daha da büyüyüp alerjiye dönüşüyor. Balkondaki rahatsızlık başlı başına bir sıkıntı, iki güne bir balkonu yıkamak zorunda kalıyoruz ve toz içeri kadar giriyor" şeklinde konuştu.