SPOR - 17 Aralık 2014 Çarşamba 16:17

Şenol Güneş: 'En namuslu adam istifa etti'

A
A
A
Şenol Güneş: 'En namuslu adam istifa etti'

Bursaspor Teknik Direktörü Güneş, Zekeriya Alp'in istifasına değinerek, 'En namuslu adam istifa etti. Hakikaten hiçbir günahı yok. Dürüstler gidiyor, kötüler kalıyor' dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-1 berabere kaldıkları Centone Karagümrük maçı sonrası federasyona sert eleştirilerde bulundu. Bütün yanlışları yapıp, kendisinden hoşgörü beklediklerini dile getiren Güneş, "Bana kuralları uyguluyorsun, benim ağzımdan laf çıktı diye oyuncuma ceza veriyorsun. Maçtan bir gün önce bana saha burası diye kafana göre haber veriyorsun. Hata yapan bir federasyonun günahını oyuncularım çekiyor. Eğer özgürseler, gitmesinler milli takıma. Eğer sen beni kullanıyorsan, ben de kullanmalıyım. Biz yazdık onlara sakatlık riski olduğunu. Sen beni bu sahayı süremezsin. O zaman Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçını niye buraya almadılar. Alsınlar göreyim onları saat 12.00’de. Ama buldunuz gariban takımı üstüne üstüne geliyorsunuz. İyi gitmiyoruz. Susmak istiyoruz ama kusura bakmasınlar futbol adına bir şey yapmıyoruz. Bizi de eleştirebilirsiniz daha iyi oynamadınız diye. Bu kadar oynuyor oyuncu bu sahada. Futbolu kötüde birleştirmek yerine iyide birleştirelim. 10 gün önce yazı yazdık, cevap vermediler. Burada her tarafa asıyorlar 4-5 gündür ama federasyondan bize cevap gelmiyor. Bu nasıl bir kurumdur, nasıl bir kuruluştur" diye konuştu

"EN NAMUSLU ADAM İSTİFA ETTİ"

Zekeriya Alp'in istifasına da değinen başarılı teknik adam, "Hakemlere bir şeyler konuşmaya gerek yok. En namuslu adam istifa etti. Hakikaten hiçbir günahı yok. Dürüstler gidiyor, kötüler kalıyor. Bugünkü hakemlerin yeteneği bu kadar. Bir şey diyemiyorum" ifadelerini kullandı. 

KAAN ÜLKER - MEHMET SELMAN BEKTAŞ

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor Nilüfer Belediyesi, Türk Eğitim Vakfı (TEV) ile Ertuğrul Mahallesi’nde ‘Öğrenci Yurdu’ yapılması ve işletilmesine ilişkin protokol imzaladı. Uludağ Üniversitesi’ne ev sahipliği yapan ve bir öğrenci kenti olan Nilüfer’de gençlerin barınma ihtiyacını karşılamak için çeşitli çözümler üreten Nilüfer Belediyesi, kente yeni yurtlar kazandırıyor. Bu kapsamda Ertuğrul Mahallesi’nde 2 bin metrekarelik belediye hizmet alanı, yüksek öğrenim öğrenci yurdu yapılması amacıyla Türk Eğitim Vakfı’na tahsis edildi. Projesi, inşaatı ve işletmesi Türk Eğitim Vakfı tarafından yapılacak öğrenci yurdu için taraflar arasında protokol imzalandı. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, TEV Genel Müdürü Banu Taşkın ve TEV Yönetim Kurulu Üyesi A. Fatma Dilek Mutuş’un imzaladığı protokol, Nilüfer Belediyesi Halkevi’nde gerçekleşti. Yurtların yetersizliği ve kiralardaki fahiş artış nedeniyle üniversite eğitimi için Bursa’ya gelen gençlerin ciddi bir barınma sorunuyla karşı karşıya kaldığını belirten Başkan Erdem, Nilüfer Belediyesi olarak gerekirse huzurevi gibi uygun kamu binalarını öğrencilere açarak geçici çözüm üretmeye çalıştıklarını söyledi. Ancak kalıcı çözüm üretmek için de arsa tahsis ederek ve yatırımcı desteği arayarak kente yeni yurtlar kazandırmaya çabaladıklarını ifade eden Başkan Erdem, “Bu çabalarımızın sonucunda Türk Eğitim Vakfı ile bir araya gelerek Nilüfer’e 300 öğrenci kapasiteli bir kız öğrenci yurdu kazandıracağız. Bu işbirliği öğrencilerin barınma sorununun çözümüne önemli katkı sağlayacaktır” dedi. Türk Eğitim Vakfı Genel Müdürü Taşkın ve Yönetim Kurulu Üyesi Mutuş ise, Bursa’da yeni bir eğitim yatırım gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler. Protokol imza töreninde TEV Yöneticileri ile Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları da hazır bulundu. 20 yıllık süreyi kapsayan protokol kapsamında; 2 yıl içerisinde yurt binasının projesi tamamlanarak inşaata başlanması ve sonraki 2 yılda da tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor.