SPOR - 30 Mart 2017 Perşembe 13:30

Şenol Güneş: 'Turu geçmek istiyoruz'

A
A
A
Şenol Güneş: 'Turu geçmek istiyoruz'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Öncelikli olarak Olimpique Lyon maçlarımız var. O iki maçta en iyi futbolu oynayarak turu geçmek istiyoruz" dedi.

Teknik Direktör Şenol Güneş, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"Rakibin güçlü olduğunu biliyoruz"

Deneyimli çalıştırıcı, "Ligde ve UEFA'da yarışan bir takımız ligde 9 maçımız var. 5 kendi sahamızda 4 deplasman. Öncelikli olarak Olimpique Lyon maçlarımız var. O iki maçta en iyi futbolu oynayarak turu geçmek istiyoruz. Bizden beklenen gücümüz neyse onu kullanabilmektir. Rakibin güçlü olduğunu biliyoruz. Bize ait olan değerleri bilip turu geçersek bu yolumuzun açık olacağını gösterir" diye konuştu.

3 eksik

Milli maçlar nedeniyle Aboubakar, Mitrovic ve Quaresma'nın takıma katılmadığını ifade den Şenol Güneş, "Aboubakar'ın durumu farklı, cezalı olduğu için. Beşiktaş zor dönemleri aşarak buralara geldi. Geçmişten bugüne kadar yönetimler, başkanlar, antrenörler, oyuncular ve herkes bu kulüp de görev yaptı. Bugün itibariyle geçmişe göre Beşiktaş ailesinin çok daha iyi olduğunu görüyoruz. Burada başkan ve yönetimin öncelikli olduğunu söylemeliyim" ifadelerini kullandı.

"Rakiplerin güçlü olmasını isteriz"

Ligdeki bütün rakiplerin güçlü olmasını istediklerinin altını çizen deneyimli çalıştırıcı, "Kulüpler arasında düşmanlık olmaz rekabet olur. Futbol her şey demek değildir. Futbol dışında da bir hayat var. Sadece futbola odaklanırsak hem kendimizi hem de birbirimizi hırpalarız. Futbolun güzelliklerini sayarak eğlenceyi keyfe dönüştürerek bundan mutluluk duyarız" dedi.

"Takıma çok katkı yaptılar"

Beşiktaş taraftarından da isteklerde bulunan Şenol Güneş, "Daha önce Olcay'a bir tepki olmuştu, şimdi Tolga'ya. Oyuncuların hatalarını sorgularken onları yok ettiğimizi de unutmayalım. Olcay da Tolga da saha içerisinde ve dışında takıma çok katkı yaptılar. Hatasını düzeltmeyi beklemek varken onu dışlamak takımı da olumsuz etkiler" açıklamalarında bulundu. 

Doğan Gündoğdu - Mehmet Şirin Topaloğlu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Gastronomi kenti Gaziantep’te 40 TL’ye menü yemek hizmeti Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hayata geçirilen ’Haydi Sofraya Lokantası’nda 40 TL’ye içerisinde 4 çeşit yemeğin bulunduğu menü hizmeti verilmeye başlandı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, gastronomi kentinde önemli bir projeyi daha hayata geçirdi. Başkan Fatma Şahin liderliğinde önemli projelerle adından söz ettiren Gaziantep Büyükşehir, son zamanlarda yeme-içme sektöründe yaşanan ciddi artışlara karşı Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi’nde ’Haydi Sofraya’ lokantasını hizmete açtı. Faaliyete başlayan Haydi Sofraya lokantasında 4 çeşit yemekten oluşan menü 40 TL’ye satılıyor. Lokantada 12.00-13.30 saatleri arasında öğle yemeği, 17.30-19.30 saatleri arasında ise akşam yemeği hizmeti veriliyor. "4 çeşitten oluşan menüyü 40 TL gibi uygun bir fiyata satarak vatandaşlara hizmet vermekteyiz" Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Haydi Sofraya Lokanta Koordinatörü Ertuğrul Er, "Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’in talimatlarıyla yiyecek-içecek sektöründe ’Haydi Sofraya’ lokantamızı hayata geçirdik. Tesisimiz Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi içerisinde yer alıyor. Tesisimizde 4 çeşitten oluşan menüyü 40 TL gibi uygun bir fiyata satarak vatandaşlarımıza hizmet vermekteyiz. Haydi Sofraya lokantalarımız uygun fiyatı ile ilerleye günlerce şehrin değişik noktalarında da hizmet vermeye başlayacak. Burada öğle ve akşam olmak üzere 2 öğün olarak vatandaşlarımıza hizmet vermekteyiz. Öğle servisimiz 12.00-13.30 saatleri arasında, akşam servisimiz ise 17.30-19.30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi var. Vatandaşlar burada yemekleri yedikten sonra çok memnun kalarak teşekkür ediyor bizlere. Yani olumlu dönüşler alıyoruz" dedi.