SPOR - 14 Kasım 2018 Çarşamba 22:20

Sergen Yalçın: 'Alanyaspor’da görev almak bizim için mutluluk verici'

A
A
A
Sergen Yalçın: 'Alanyaspor’da görev almak bizim için mutluluk verici'

Aytemiz Alanyaspor’la ilk idmanını gerçekleştiren Teknik Direktör Sergen Yalçın, ”Alanyaspor’da görev almak bizim için mutluluk verici. Başarılı olmak ve iyi bir performans sergilemek istiyoruz, bunun içinde çalışmamız lazım” dedi.

Aytemiz Alanyaspor, yeni teknik direktörü Sergen Yalçın yönetiminde ilk antrenmanını bu akşam Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yaptı. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda çift kale maçla devam etti. Antrenman esneme hareketleriyle sona erdi. Milli takım kamplarındaki Merih Demiral, Djalma Campos ve Junior Fernandes ile sakatlığı bulunan Barış Başdaş ve Mbilla Etame katılmadı.

Yalçın: “Alanyaspor’da görev almak bizim için mutluluk verici” 

Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, kendisiyle beraber takımda yeni bir dönemin başladığını söyledi. Yalçın, ”Futbolcularla birlikte umuyorum ki iyi bir sezon geçer. Geçen hafta kaybedilen bir maç var. Çok girmek istemiyorum ama bizim müsabakamızın dışında bir maçtı. Olabilir bu tür müsabakalar kazanılabilir, kaybedebilir. Büyük maçlar her zaman zordur ama bundan sonraki süreç bizimle beraber daha farklı geçecek. Özellikle hem oyunsal anlamda bazı değişiklikler yapmak gerekecek. Oyuncularla da bunu konuyu konuştuk. Geçen sezon iyi bir performans gösterdiğimizi düşünüyoruz. Bu sezon başlamadık ama ligin devamında Alanyaspor’da görev almak bizim için mutluluk verici. Başarılı olmak ve iyi bir performans sergilemek istiyoruz, bunun içinde çalışmamız lazım. Önümüzdeki oynayacağımız maça 10 günlük bir süreç var. Bu da bizim için iyi. Oyuncularla çalışma ve birlikte olma imkanı bulacağız bu süreçte. Umarım önümüzdeki haftayla beraber iyi bir başlangıç yaparız” dedi.

“İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” 

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında sahasında oynanacak olan Kayserispor maçıyla ilgili değerlendirmede bulunan Yalçın şunları söyledi: 

”Kolay maç diye bir şey bu ligde yok. Bu ligde oynanacak bütün müsabakalar zor. Herkes çok mücadele ediyor ve maçlara iyi hazırlanıyor. Ama içeride oynamamız bizim için bir avantaj. Oyuncularla beraber iyi hazırlanıp, iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Şu anda hedef koymak için çok erken. Pozisyonumuz belli ligde. Biraz ligin alt tarafındayız ama ciddi bir puan farkı yok. Yani bunu iyi skor ve iyi bir mücadelelerle telafi edebiliriz. Biraz oynayalım ve maç kazanalım, hedefi ondan sonra koyarız.”

Erdal Anak
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir GMKA 2024 yılı sosyal gelişmeyi destekleme programını ilan etti Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Güney Marmara Bölgesinde yerel dinamikleri harekete geçirerek yoksulluk, göç ve kentleşmeden kaynaklanan sosyal sorunları gidermek, değişen sosyal yapının ortaya çıkardığı ihtiyaçlara karşılık vermek için 2024 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOPEP) uygulanacak. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini sürdüren GMKA, Büyükşehir statüsündeki illerden azami 4, diğer illerden azami 3 proje başvurusu alarak Bakanlığın değerlendirmelerine sunacak. Bu kapsamda Balıkesir için azami 4 ve Çanakkale için azami 3 proje olmak üzere toplam 7 proje değerlendirilebilecek. İlan edilen 2024 Yılı SOGEP kapsamında aşağıda sunulan öncelikler ve örnek projeler doğrultusunda projelerin geliştirilmesi, Bölgedeki temel sosyal sorunların çözümüne katkı sunulması bekleniyor. Ön başvuru aşamasında proje fikrinin ortaya konduğu SOGEP Proje Öneri Formu’nun en geç 22 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 17’ye kadar www.gmka.gov.tr web adresi üzerinden tamamlanması bekleniyor. Ayrıca bu web adresinden program detayları, öncelikler, destek limitleri gibi ayrıntılı bilgilere de ulaşılabiliyor. Ajans tarafından uygun bulunan proje fikirleri ikinci aşamaya geçecek olup, Başvuru Sahibi kurum ile birlikte GMKA koordinasyonunda proje geliştirme çalışmaları gerçekleştirilecek.
Hatay Başkan adayı konuşurken onlar oyunu bırakmadı, o anlar sosyal medyada ilgi odağı oldu Hatay’ın Dötyol ilçesinde belediye başkan adayı Cihan Tufan’ın seçim çalışmaları esnasında bir kahvehanede vatandaşların konuşmaya aldırış etmeden oyun oynamaya devam ettiği anlar, sosyal medyada ilgi odağı oldu. 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerin adayları çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hatay’ın Dörtyol içesinde İyi Parti Belediye Başkan adayı Cihan Tufan, seçim çalışmaları esnasında bir kahvehanede konuşma gerçekleştirdi. Belediye Başkan adayı Tufan’ın bu anlarıysa ekip arkadaşları tarafından kayıt altına alındı. Görüntülerde; vatandaşların başkan adayının konuşmasına aldırış etmeden oyun oynamaya devam ettikleri görüldü. Vatandaşların kendisine odaklanmamasına rağmen kendisini anlatmaktan vazgeçmeyen adayın bu anları sosyal medyada ilgi gördü. "Onlar beni dinlese de dinlemese de, oy verse de vermese de onlarla birlikte olacağım" İyi Parti Dörtyol Belediye Başkan adayı Cihan Tufan, “Hatay’da Dörtyol’da bu seçimlerde İyi Parti’nin Belediye Başkan adayıyım. Dörtyol’da yaptığım siyasi mücadelenin ötesinde hizmet mücadelesidir. Ben memleketimdeki durumu kabul etmediğim için itiraz ettiğim için bir haysiyet mücadelesi ve hizmet etme mücadelesi yoluna çıkmış durumdayım. Yapmış olduğum çalışmalarda önüme çıkan bütün engelleri doğruyu ve hakkı söylemek her şeyin üstündedir anlayışıyla aşıyorum. Siz insanlara her zaman doğruyu ve hakkı anlatırsanız eninde ya da sonunda insanlar sizi anlayacaktır. Ben memleketime hizmet etmeye geldim. Hemşehrilerimi çok seviyorum. Onlar beni dinlese de dinlemese de, oy verse de vermese de ben onlarla birlikte olacağım. Ömrümün sonuna kadar da Dörtyol’a hizmet etmekten asla vazgeçmeyeceğim” dedi.