ASAYİŞ - 15 Kasım 2017 Çarşamba 12:18

Şırnak’ta 12 günde 34 terörist etkisiz hale getirildi

A
A
A
Şırnak’ta 12 günde 34 terörist etkisiz hale getirildi

Şırnak Bestler-Dereler bölgesinde Şırnak, Siirt ve Van güvenlik güçlerince 2 Kasım’dan bu yana başlatılan “Şehit İstihbarat Binbaşı Koray Onay” operasyonunda 34 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.

Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada, “2 Kasım 2017 tarihinde ilimiz Bestler-Dereler Bölgesinde Şırnak, Siirt ve Van güvenlik güçlerince başlatılan hava destekli Şehit İstihbarat Binbaşı Koray Onay operasyonu kapsamında; 14 Kasım 2017 günü, 1 bölücü terör örgütü mensubu Uğur Tepe bölgesinde top atışları sonucu, (2) bölücü terör örgütü mensubu da Mehmet Yusuf Dağı kuzeyindeki sığınak içerisinde hava hücum harekâtı ile etkisiz hale getirilmiş olup, devam eden operasyonda bugüne kadar toplam 34 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Ayrıca yine bugün ilimiz Cudi Dağı Anılmış bölgesinde İHA ile 2 bölücü terör örgütü mensubu tespit edilmiş ve saat 14.55’te bölgeye hava destekli operasyon icra edilerek 2 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlar aralıksız olarak devam etmektedir” denildi. 

Melih Yiğit
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Sakarya SUBÜ ailesi Ramazan Bayramı için buluştu SUBÜ’nün akademik ve idari personelleri, Ramazan Bayramı’nın ardından ilk mesai gününde düzenlenen Geleneksel Bayramlaşma Programı’nda buluştu. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) akademik ve idari personelleri, Ramazan Bayramı’nın ardından ilk mesai gününde düzenlenen Geleneksel Bayramlaşma Programı’nda bir araya geldi. Spor Bilimleri Fakültesi Kapalı Spor Salonu’nda bir kokteyl ile gerçekleştirilen buluşmaya Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ile birlikte rektör yardımcıları, dekanlar, müdürler, genel sekreter, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları, koordinatörler, akademisyenler ve idari personeller katıldı. Rektör Sarıbıyık personellerin bayramını tek tek tebrik etti. Personeller de bir araya gelerek bayramlaştı. Özel günlerde özel buluşmalar düzenleyerek bir araya gelmeye özen gösterdiklerini kaydeden SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, “Üniversitemizin kuruluşundan itibaren samimiyet ve hoşgörü üzerine kurulan ilişkilerin devamlılığını bu birlikteliğimiz sağlıyor. Hamdolsun çalışma arkadaşlarımız SUBÜ’deki huzur ortamının oluşmasında ve korunmasında büyük pay sahibiler. Ramazan, zaten manevi atmosferiyle bizleri kuşatıyor. Bunun üzerine yaşadığımız bayram sevinci çalışma ortamımızdaki kaynaşmaya ve ailemizin bağlarının daha da güçlenmesine vesile oluyor. Bu tarz buluşmaları bir gelenek haline getirmekten ve devamlılığını sağlamaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.