GÜNDEM - 31 Ağustos 2015 Pazartesi 09:23

Sonbahar makyajınızı öne çıkaracak ipuçları

A
A
A
Sonbahar makyajınızı öne çıkaracak ipuçları

Sonbahar aylarında ön plana çıkan yeni renk seçenekleriyle makyajınızı daha canlı ve ışıltılı bir hale getirmek mümkün

Couleurs by QNET’in Eylül ayında ön plana çıkan ürünleri, sezonun makyaj trendlerini yakalamanıza yardımcı oluyor. Yazı bitirip sonbaharı karşıladığımız günlerde canlı kırmızı tonundaki ruj, toprak ve bronz tonlardaki mat ve ışıltılı renklerin bir arada bulunduğu far paleti, şeftali rengi allık ve bambu pudra ile canlı ve ışıltılı bir makyaja sahip olabilirsiniz. Ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmeyen Qnet “Animal Testing Declaration” belgesini taşıyor.

Makyaj çantalarının vazgeçilmezlerinden olan kırmızı ruj Couleurs by Qnet’in Eylül ayında ön plana çıkan ürünleri arasında yer alıyor. Kadife etkisi yaratan mat tonlardaki Asi Kız ruj doygun renk pigmentleri sayesinde tüm gün kalıcılığını koruyor. Couleurs by Qnet rujun ince dokunuşlu yapısı ve içeriğindeki nemlendiriciler hem sürülmesini kolaylaştırıyor hem de dudaklarınızı nemlendirmenize yardımcı oluyor.

Couleurs by Qnet’in ışıltılı bronz ve kahve tonlarını bir arada bulunduran Parlayan Yıldız göz farı farklı göz makyajı deneyimlerini bir arada sunuyor. Palette bulunan mat tonlar günlük makyajınız için rahat bir kullanım sunarken, ışıltılı bronz tonları ise sonbahar sezonun makyaj trendlerini yakalamanıza yardımcı oluyor.
Couleurs by Qnet’in Sarı Yıldız tonundaki allığı koyu şeftali rengi ve içeriğinde simler ile yaz dönüşünde cildinizin daha canlı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Kalıcı ve kolay uygulanabilen formülü sayesinde ışıltılı yanaklara sahip olmanıza yardımcı oluyor.

İpeksi dokusuyla kolay bir kullanım deneyimi sunan Couleurs by Qnet pudraların Bambu tonu bronz teninizle de uyum sağlıyor. İnce çizgi ve kırışıklıkların görünümünün azalmasına yardımcı olan pudralar, gün boyu kalıcılık özelliğiyle rahat bir kullanım imkanı sunuyor.

Ürünlere ulaşmak isteyenler, e-ticaret platformuwww.qnet.com.tr adresini ziyaret ederek hızlı ve güvenli bir şekilde alışverişlerini yapabiliyor. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir