SAĞLIK - 03 Mayıs 2018 Perşembe 09:49

Supplementler Yerli Üretimin Adı Aloprotein

A
A
A
Supplementler Yerli Üretimin Adı Aloprotein

Dünyanın her tarafında üretilen Sporcu besinleri artık Türkiye'de de üretiliyor. Aloprotein firması sayesinde, yıllarca diğer ülkelere bağımlı kaldığımız, sporcu besinlerini artık Türkiye'de üretmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Firma dünyaca ünlü ürünlerin yanında, şuan Türkiye de üretilen, yerli ürünleri de müşterilerine sunuyor.

Aloprotein Firması bünyesinde satılan ürünlerin tamamı doğal ve insan sağlığına kesinlikle zararı olmayan ürünlerdir. Türkiye de sporcu besinleri denildiği zaman ilk akla gelen isim olan www.aloprotein.com, ürettiği yerli ürünlerle, bu alanda yerli üretimin tek ismi olmayı da başarmıştır. 2006 Yılında, Ömer Karakol ve Murat Karakol ortaklığıyla kurulmuş olan firma, bugün Türkiye'nin her yerinde bulunan satış mağazalarıyla ve internet üzeri satışlarıyla, kolaylıkla ürünlerini müşterilerine ulaştırabilmektedir.

Firmanın sattığı ürünlerin tamamı, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığından onay almış, sağlık açısından hiçbir sakıncası bulunmayan ürünlerdir. Ayrıca son yıllarda piyasaya sürdüğü yerli ürünlerle de bu alanda Millileşmenin ilk adımlarını atmışlardır.

Sporcu besinleri alanında, E-Ticaret firmaları arasında en güçlü isim olan Aloprotein firması, sergilediği Milli duruşla da çok büyük taktir toplamıştır. Firma sahibi Murat Karakol, bir açıklamasında; “Firma olarak 2006 yılında sporcu gıdaları sektörüne girdik. 2006 ile 2013 yılları, tamamen E-Ticaret ve Toptan satış ağırlıklı olarak geçti. 2013 Yılı itibariyle, yeni bir pazar olan Sanal Pazara adım attık. Bu alanda en çok marka ve çeşide sahip olan tek firmayız. Bugün itibariyle de bulunduğumuz kulvarda, E-Ticaret alanında en çok çalışan ve en güçlü firmaların başında geliyoruz”

Millileşmek En Büyük Hedefimiz

Ürettikleri yerli ürünlerle birlikte ilk ve en büyük hedeflerinin millileşmek olduğunu belirterek; “İlk kez 8 ay önce Nutrich Nutrition ismiyle kendi markamızı da piyasaya sürdük. Bunu yapmakta ki tek amacımız, bu işi millileştirmek. 2018 yılında Nutrich Nutrition ürünlerinin çeşitliliğini  arttırarak, Dünya piyasasında bizde varız diyebilmek istiyoruz "diye konuştu.

Protein Tozu Zararlı Değildir. Doğru Kullanıldığı vakit faydaları çok fazladır

Şirketin diğer ortağı olan Ömer Karakol'da protein tozları hakkında, halkı aydınlatıcı bilgiler paylaştı. '' Protein tozu hakkında bugün, bilim adamlarının ve doktorların hepsinin ayrı bir tezi bulunmaktadır. Halen bilim dünyasında tartışmalara neden olan bu toz hiç zararsız aksine faydaları olan bir üründür. Faydalı mı değil mi tartışmasında, Dünyaca Ünlü Doktor ÖZ, çok faydalı olduğunu ve kendinin de sürekli olarak protein tozu kullandığını belirterek destek vermiştir. "

Sporcu Besinleri Bilinçli Bir Şekilde Kullanılmalıdır

Ömer Karakol, özellikle şunun altını çiziyor; bilinçli bir şekilde bu besinlerin kullanılmasının, kesinlikle insan sağlığına zararı olmayacaktır. '' Bu ürünleri, insanlar; diyet dönemlerinden tutunda, kilo alma sorunlarına kadar pek çok alanda kullanmaktadırlar. Bu gıdalara her ne kadar Sporcu gıdası adı verilse de, bilinçli kişiler kullandıktan sonra hiçbir riski bulunmamaktadır. Biz firma olarak, 18 yaş altında ki çocuklara kesinlikle bu ürünü satmıyoruz. Ayrıca sağlık sorunu olan kişilerden de doktor raporu isteyerek satışı gerçekleştiriyoruz. Bunun dışında kalan, sağlık sorunu olmayan, 18 yaşını geçmiş herkes bu ürünleri alabilir.''

Dünya Çapında 100 Milyarlık Pazar

Sayın Karakol, bu sektörün dünya çapında, 100 milyarlık bir pazar hacmine sahip olduğunu belirterek ekliyor: '' Dünyada ve ülkemizde, bilinçlenen toplumla birlikte, spora olan ilgi de her geçen gün artmaktadır. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de diğer spor dalları kadar, vücut geliştirmeye de yoğun ilgi bulunmaktadır. Sporcu besinleri piyasası henüz doyum noktasına ulaşmış değildir. 2025 Yılına değin bu hızlı büyüme hiç yavaşlamadan artacaktır. Bugün 100 Milyarın üzerinde bir pastaya sahip olan sektör, gelecekte çok daha büyük bir doyuma ulaşacaktır. Ülkemize bakılacak olursa da 100 Milyon üzerinde bir pazar payı bulunuyor. Sektör 2025 Yılına kadar bu hızla büyümeye ülkemizde de, dünyada da devam edecektir.''

Orijinal Ürünleri Tercih Ediniz

Karakol, ürün alırken en çok orijinal olmasına ve Tarım Bakanlığı onaylı olmasına dikkat edilmesi gerektiğini söylüyor… Karakol '' Öncelikle aldığınız ürünlerin sağlıklı ve bandrollü olduğuna emin olmalısınız. Bu noktada şunlara dikkat etmelisiniz; faturalı, Tarım Köy İşleri Bakanlığı onaylı ve hologram olduğundan emin olmalısınız. Ürün alırken, tedarikte çok iyi bilinen ünlü yerlerden ve dünyaca ünlü markalardan yana seçiminizi yapın. Aloprotein firması olarak, bizler hizmetlerimizde sadece dünyaca ünlü markaların ürünlerini ve kendi yerli ürünlerimizi müşterilerimize satmaktayız. 50'den fazla ürün bünyemizde satılmaktadır. Sattığımız ürünlerin, yetkili satıcısı konumunda ya da direk ana bayisi konumunda ve bazı durumlarda üreticisi konumunda bulunmaktayız. Bunların haricinde belli başlı Dünyaca ünlü birkaç markanın da ithalatını sağlamaktayız'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.aloprotein.com

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Giresun Giresun Valisi Serdengeçti: “Dünyada 10 binlerce çocuk 23 Nisan’ı göremedi” 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreninde Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, 23 Nisan’ın dünya çocukları için bir sevinç, dayanışma ve paylaşma günü olmasına rağmen dünyanın çeşitli coğrafyalarında ne yazık ki on binlerce çocuğun 23 Nisan’ı göremediğini söyledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Giresun’da da coşkuyla kutlandı. Giresun Valiliği önündeki Atatürk Anıtına İl Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikler Giresun Valiliği Meydanı’nda düzenlenen törenle devam etti. Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Özgür Özer, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemine binaen Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti törende yaptığı konuşmada, “23 Nisan ülkemiz ve tüm dünya çocukları için bir sevinç, coşku, dayanışma ve paylaşma günüdür. Ancak bu yıl da dünyanın çeşitli coğrafyalarında ne yazık ki on binlerce çocuk 23 Nisan’ı göremedi. Savaşlardan, açlık ve kuraklık tehlikelerine, kötü muameleden küçük yaşta çalıştırılmaya kadar birçok sıkıntıya maruz kalmaktadırlar. Çocuklara karşı yapılan her türlü şiddetin önlenmesi ve şiddette bulananların en ağır şekilde cezalandırılması gerekmektedir. Geleceğimizin teminatı olan en kıymetli hazinemiz çocuklarımızı, ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek kendi başına karar verebilen, kendine güvenen, hayatın güçlükleriyle baş edebilecek ölçüde donanımlı, girişimci, ufku geniş, değerlerine bağlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamak ortak sorumluluğumuz ve en büyük hedefimizdir. Çocuklar çocuk gibi yaşamalıdır. Çocuklarımıza karşı, geleceği karşı en kutsal, en acil ve en ertelenemez görevimiz budur” dedi. Yapılan konuşmaların ardından 23 Nisan temalı yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödül törenlerinin ardından kutlamalar folklor ve çeşitli gösterilerle sona erdi.
Konya Konya’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı Konya’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Kutlama etkinlikleri, Anıt Alanında Atatürk anıtına çelenklerin koyulması ile başladı. Mevlana Kültür Merkezinde devam eden kutlamalarda saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Öğrencilerin halk oyunu gösterilerinin ardından şiirler okundu. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları da çeşitli sportif gösteriler gerçekleştirdi. Kutlama töreninde konuşan Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın aziz milletimizin iradesinin temsili olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yılını ve dünyanın ilk çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir sevinç ve mutluluk içerisinde idrak ediyoruz. Kirli emellerini hayata geçirmek adına vatanımızı dört bir yandan kuşatan emperyalist güçlere karşı milli iradeyi en kararlı bir şekilde ortaya koyan Türkiye Büyük Millet Meclisi devletimizin kuruluşunda da önemli adımlardan biridir. Ezelden beri hür yaşayan ve hür yaşayacak olan milletimiz iradesini 104 yıldır bu çatı altında tecelli ettirmektedir. Milli birliğimizin ve beraberliğimizin teminatı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi İstiklal Harbini yönetmiş ve zaferle neticelendirilmiş gazi bir meclistir” dedi. Kutlama programına, Konya Valisi Vahdettin Özkan, protokol üyeleri, askeri erkan, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.