GÜNDEM - 21 Ağustos 2014 Perşembe 14:26

Sürekli çöken yolun güzergahı değiştirildi

A
A
A
Sürekli çöken yolun güzergahı değiştirildi

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde sürekli çöken ve yeniden yapılan yolda güzergah değiştirildi.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Sincik ilçesini ziyaretinde yol yapım çalışmaları hakkında bilgi aldı. AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın müteahhit firma yetkilisi Murat Vural’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sincik ilçesini ziyaret edeceğini söylemesinin ardından çalışmalar hızlandı.Sincik ilçe girişinde bulunan ve sürekli çöken yolun 1 kilometrelik bölümünde güzergah değişikliğine gidildi. Çöken yolun üst kısmından yeni bir yol açıldı.

Ahmet Aydın, firma yetkilisine yolun en kısa sürede bitirilerek hizmete girmesi için yapılması gereken her şeyin biran önce yapılmasını istedi. Firma yetkilisi Murat Vuran, ''Sayın Cumhurbaşkanımızın Sincik'i ziyaret edeceğini belirtmesi üzerine yoldaki çalışmalarımızı hızlandırdık. Bu yolu en kısa zamanda bitirmek için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah 40 gün içerisinde çalışmalar tamamlanır ve yol Sayın Cumhurbaşkanımız ilçeye gelmeden hizmete açılır'' dedi.

AHMET ERKUT
ADIYAMAN

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Gastronomi kenti Gaziantep’te 40 TL’ye menü yemek hizmeti Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hayata geçirilen ’Haydi Sofraya Lokantası’nda 40 TL’ye içerisinde 4 çeşit yemeğin bulunduğu menü hizmeti verilmeye başlandı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, gastronomi kentinde önemli bir projeyi daha hayata geçirdi. Başkan Fatma Şahin liderliğinde önemli projelerle adından söz ettiren Gaziantep Büyükşehir, son zamanlarda yeme-içme sektöründe yaşanan ciddi artışlara karşı Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi’nde ’Haydi Sofraya’ lokantasını hizmete açtı. Faaliyete başlayan Haydi Sofraya lokantasında 4 çeşit yemekten oluşan menü 40 TL’ye satılıyor. Lokantada 12.00-13.30 saatleri arasında öğle yemeği, 17.30-19.30 saatleri arasında ise akşam yemeği hizmeti veriliyor. "4 çeşitten oluşan menüyü 40 TL gibi uygun bir fiyata satarak vatandaşlara hizmet vermekteyiz" Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Haydi Sofraya Lokanta Koordinatörü Ertuğrul Er, "Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’in talimatlarıyla yiyecek-içecek sektöründe ’Haydi Sofraya’ lokantamızı hayata geçirdik. Tesisimiz Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi içerisinde yer alıyor. Tesisimizde 4 çeşitten oluşan menüyü 40 TL gibi uygun bir fiyata satarak vatandaşlarımıza hizmet vermekteyiz. Haydi Sofraya lokantalarımız uygun fiyatı ile ilerleye günlerce şehrin değişik noktalarında da hizmet vermeye başlayacak. Burada öğle ve akşam olmak üzere 2 öğün olarak vatandaşlarımıza hizmet vermekteyiz. Öğle servisimiz 12.00-13.30 saatleri arasında, akşam servisimiz ise 17.30-19.30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi var. Vatandaşlar burada yemekleri yedikten sonra çok memnun kalarak teşekkür ediyor bizlere. Yani olumlu dönüşler alıyoruz" dedi.