MAGAZİN - 02 Haziran 2018 Cumartesi 17:48

Survivor 2 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 2 Haziran elemeden kimler çıktı!

A
A
A
Survivor 2 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 2 Haziran elemeden kimler çıktı!

Survivor 2 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor’da kim elendi? gibi tüm merak ettikleriniz bu haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Survivor 2 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı? gibi sorularının cevabını buradan bulabilirsinizTV 8 ekranlarında yayınlan Survivor 2018 All Star'da finale çok az bir zaman kala yarışmanın seyircileri Survivor'da 2 Haziran dokunulmazlığı kimin kazandığını merak ediyorlar.  Yine yarışmanın izleyicileri Survivor'da 2 Haziran'da dokunumazlığı kimin kazandığını öğrenmek istiyorlar. Bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununu sonucunda kaybeden takım eleme adayları çıkaracak.  Peki Survivor 2 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte bütün detaylar haberimizde...

SURVİVOR 2 HAZİRAN DOKUNULMAZLIK OYUNU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Survivor 2 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 2 Haziran elemeden kimler çıktı!

SURVİVOR 1 HAZİRAN'DA NE OLDU?

Survivor son bölüm olan Survivor 86. bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımları ödül oyununda karşı karşıya geldi. Türkiye ödülünden dönen gönüllüler takımı mor oda oyununda yine son derece hırslı bir şekilde sahaya çıktı. Gönüllüler takımı 8-2 öne geçtiği oyunda farklı bir skor yakaladı. Ünlüler takımı ise 8-2'den skoru 9-6'ya getirdi ve burada bir kırılma anı yaşandı. Ancak son oyunda Murat, Mustafa Kemal'i mağlup ederek takımına galibiyeti getiren isim oldu. Murat Ceylan son ödül oyununda 3'te 3 yaparak günün başarılı isimlerinden biri oldu ve Acun Ilıcalı'dan da büyük övgü aldı. 

SURVİVOR 2 HAZİRAN'DA NELER OLACAK?

Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 87. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Survivor yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? Kuzey Kıbrıs'taki büyünk finale sayılı günler kala hızlı çekimlere başlandığı Survivor'da iki takım da dokunulmazlık oyununda karşı karşıya gelecek. Öte yandan Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 86. bölüm fragmanında izleyenler aynı zamanda ada konseyinde büyük SMS'in son gününde destekledikleri yarışmacıya oy atabilecek. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Bayrampaşa’da "ayak ezme" tartışması kanlı bitti: 1 ölü Bayrampaşa’da bir esnafın kardeşi, aracıyla başka bir esnafın oğlunun ayağını ezdi. Şahıs hastane masraflarını karşılamayınca esnaflar arasında çıkan bıçaklı kavgada, ayağı ezilen kişinin babası hayatını kaybetti. Kavga anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, 22 Nisan tarihinde sabah 10.00 sıralarında, Bayrampaşa Yenidoğan Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, geçtiğimiz ay, restoran işletmecisi Adem G.’nin kardeşinin kullandığı araç, aynı caddede beyaz eşya dükkanı işleten Ercan K.’nın oğlunun ayağını arabayla ezdi. Kazada, aracın içinde bulunan Adem G., hastane masraflarını ödemedi. Bunun üzerine Adem G. ile Ercan K. arasında tartışma çıktı. Tartışma, bir süre sonra kavgaya dönüştü. Ercan K., Adem G. ve beraberindeki iki kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Ercan K., o esnada kardeşi Cengiz K.’yı aradı. Dükkana gelen Cengiz K. ise bıçak darbelerinden kendini korudu. İki çocuk babası Ercan K. (47), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kavga anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Ercan K.’nın cenazesi, defnedilmek üzere Giresun’a götürüldü. Şüphelilerin daha önce de bıçaklı saldırı girişiminde bulundukları öğrenildi. Öte yandan konuyla ilgili polis ekipleri çalışma başlattı. Çalışmalar çerçevesinde, Ercan K. ve oğlu Anıl K.’nın Adem G. ve Metin G. ile aralarında daha önceden alacak verecek nedeniyle husumet bulunduğu öğrenildi. Çalışmalar kapsamında Adem G. ile kuzeni olduğu belirlenen Metin G. isimli şüpheli şahıslar aynı gün polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıslar, “kasten öldürme” suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.