MAGAZİN - 25 Mayıs 2016 Çarşamba 09:01

Survivor 2016'da kim elendi!

A
A
A
Survivor 2016'da kim elendi!

Dün akşam Survivor 2016'da kim elendi? Sonuçlar açıklandı. İşte survivor'a veda eden isim...


Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunlarının ardından yapılan ada konseyinde elenen isim Gizem Memiç oldu.
Survivor'da kim elendi?
Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunlarının ardından yapılan ada konseyinde elenen isim belli oldu.

Survivor 2016'da bu hafta Gönüllüler ve Ünlüler takımından 2'şer yarışmacı elenme potasına girmişti. İlk olarak Ünlüler takımı dokunulmazlık oyununu kaybetmiş ve Atakan ile Yunus Günce aday olarak çıkmıştı. Ardından Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununu kaybetti ve Damla ile Gizem Memiç aday olarak çıktı. Sms oylaması sonucunda en az oyu alan Gizem Memiç adaya veda eden isim oldu.
Acun Ilıcalı elemenin gerçekleşeceği konseyde, eleme öncesi yarışmacılara sürpriz bir haber verdi. Konseyin ardından yapılacak ödül oyununu kazanan takım, NBABatı PlayOff maçını canlı olarak izleyebilecek.

KADINLARDA FİNAL SEMBOLÜNÜ KİM KAZANDI?

Kıbrıs için erken bilet niteliğinde olan Final Sembol oyununu kadınlarda finalde Nagihan'ı 2 – 1'lik skorla yenen Damla oldu.

ERKEKLERDE FİNAL SEMBOLÜNÜ KİM KAZANDI?

Kıbrıs finaline erken gidiş niteliği taşıyan final sembolü oyununu finalde Serkay'ı 2 – 1'lik skorla yenen İbrahim oldu. Böylelikle yemek ödülü de Gönüllüler'e gitmiş oldu.

İLK FİNALİST HAFTAYA BELLİ OLUYOR

Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, final sembolü oyunun final ve yarı finalinin haftaya oynanacağını ve ilk finalistin belli olacağını belirtti.

ACUN AÇIKLADI, YARIŞMACILAR ŞAŞKINA DÖNDÜ

Acun Ilıcalı daha önce söylediği üç büyük ödülün ilkini açıkladı. Acun Ilıcalı, kazanan takımın jete binip 6 saatlik bir yolculuğun ardından NBA Batı Finali'ni izleme şansını elde edeceğini söyledi. Ödülü duyan yarışmacılar hayli heyecanlandı…

Bunlar Da İlginizi Çekebilir