MAGAZİN - 18 Aralık 2017 Pazartesi 17:29

Survivor 2018 All Star yarışmacısı Nevin Yanıt Kimdir? Kaç Yaşında, Aslen Nereli?

A
A
A
Survivor 2018 All Star yarışmacısı Nevin Yanıt Kimdir? Kaç Yaşında, Aslen Nereli?

Survivor 2018 All Star Gönüllüler takımınınkadrosunda sürpriz bir isim daha belli oldu. Acun Ilıcalı bombayı patlattı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ilıcalı, Milli atletimiz Nevin Yanıt'ın Survivor'a dahil olduğunu açıklayarak Nagihan, Merve ve Sema'ya Allah kolaylık versin dedi. Peki, Nevin Yanıt kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? İşte merak edilen tüm soruların cevabı bu haberimizde...

Survivor 2018 kadrosuna katılacak ve adaya gidecek bir isim daha belli oldu. Acun Ilıcalı bugün sosyal medya adresinden Milli atlet Nevin Yanıt’ın 2018 Survivor gönüllüler takımında yarışacağını duyurdu. Peki, Nevin Yanıt kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Bu sorular Survivor izleyicileri tarafından heyecanla aranmaya başlandı.. İşte merakla beklenen Survivor All Star kadrosu ve tüm merak edilenler….

Acun Ilıcalı'dan Nevin Yanıt açıklaması

Milli atletimiz Nevin Yanıt Survivor'da! Nevin, All Star takımına karşı Gönüllüler'in takımında yarışacak. Nagihan, Merve ve Sema'ya Allah kolaylık versin :)) #Survivor2018

 

Survivor 2018 All Star yarışmacısı Nevin Yanıt Kimdir? Kaç Yaşında, Aslen Nereli?

Survivor 2018 All Star yarışmacısı Nevin Yanıt Kimdir? Kaç Yaşında, Aslen Nereli?

SURVIVOR NEVİN YANIT'IN BAŞARILARI

SURVIVOR YARIŞMACISI NEVİN YANIT KİMDİR? NEVİN YANIT'IN BAŞARILARI

2006 Türkiye Üniversitelerarası Atletizm Şampiyonası’nda 100 metre ve 100 metre engellide altın madalya kazandı. Aynı yıl içinde İspanya’da düzenlenen ve ENKA adına yarıştığı Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda 12.98’lik derecesiyle son Avrupa şampiyonu İspanyol Gloria Alozie’yi de geçerek altın madalyanın sahibi oldu; böylece Esen Kızıldağ’a ait 100 metre bayanlar engelli yarışı Türkiye rekorunu kırarak eline geçirdi ve 100 metre engelli mesafesini 13 saniyenin altında koşan ilk Türk atlet oldu. Göteborg’da düzenlenen 2006 Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda yarışan 4×100 metre bayrak takımında yer aldı.

2007 yılında Macaristan’ın Debrecen kentinde yapılan 23 Yaş Altı Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda birinci oldu, gene 2007 yılı içinde yapılan, Tayland’ın Bangkok kentindeki Dünya Üniversite Oyunları’nda ikinci oldu. 2007 Dünya Atletizm Şampiyonası’nda yarı final koştu ve 11. oldu. Aynı yıl 12.76 ile kendisine ait Türkiye rekorunu geliştirdi. Mart 2008’de İspanya’nın Valensiya şehrinde düzenlenen 12. Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nda 60 metre engellideki 8.09’luk derecesiyle yarı finale yükseldi.

2008 Pekin Olimpiyatları’nda 12.94 koşarak Olimpiyatlar tarihinde bir kısa mesafe dalında yarı finale kalan ilk Türk atlet oldu. Ancak yarı finalde 13.28 saniye koşarak sonuncu oldu ve elendi.

Pescara’da düzenlenen 2009 Akdeniz Oyunları’nda 100 metre engellide 13.08 saniyelik derecesiyle altın madalya kazandı.

Survivor 2018 All Star yarışmacısı Nevin Yanıt Kimdir? Kaç Yaşında, Aslen Nereli?

SURVIVOR NEREDE ÇEKİLECEK?

Survivor 2018 All Star Yarışması Dominik Cumhuriyeti adalarında çekilecek.

SURVİVOR 2018 YARIŞMACILARI KİMLER?

All Starlar Ünlüler Takımı: Sema Aydemir, Nagihan Karadere, Merve Aydın, Turabi, Murat Ceylan, Hilmi Cem İntemepe, Adem Kılıçcı, Hakan Hatipoğlu

Gönüllüler Takımı: Cumali Akgül, Nevin Yanıt

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Çanakkale Hamidiye Tabyalarında 23 Nisan coşkusu yaşandı Çanakkale’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Anadolu Hamidiye Tabyalarında gerçekleştirilen etkinliklerle çocuklar, bayram coşkusunu doyasıya yaşadı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yıl dönümü kutlama programı Anadolu Hamidiye Tabyalarında gerçekleştirilen kortej yürüyüşüyle başladı. Etkinliğe; Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen ve eşi Sibel Biçen, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek ve eşi Özen Algönül Erkek, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale Savaşları Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, protokol üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama programında Ticaret Borsası İlkokulu öğrencisi Cihan Ata Sevinç tarafından “Dünya Çocuk Bayramı” isimli şiir okundu. Kepez Atatürk İlkokulu öğrencileri tarafından halk oyunları gösterisinin izlenmesinin ardından Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen ve eşi Sibel Biçen, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek ve eşi Özen Algönül Erkek ve protokol üyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında okullar ve kurumlar tarafından açılan stantları ziyaret ederek, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sevincini ve coşkusunu paylaştı. Hamidiye Tabyalarında kurulan stantlarda çocuklar ile yakından ilgilenip, bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, stantlarda bulunan ürünler hakkında bilgi aldı ve çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.