MAGAZİN - 29 Haziran 2018 Cuma 22:20

Survivor 2018 şampiyonu kim oldu? Survivor 2018 birincisi! Survivor kim kazandı?

A
A
A
Survivor 2018 şampiyonu kim oldu? Survivor 2018 birincisi! Survivor kim kazandı?

Survivor 2018 şampiyonu kim, Survivor birincisi kim oldu Survivor kim kazandı. 2018 Survivor birincisi kim? sorusunun cevabı belli oldu. Kıbrıs'ta gerçekleştirilen büyük finalde iki yarışmacı final heyecanı yaşandı. Canlı olarak yapılacak SMS oylaması sonucunda iki isimden birisi en çok oyu olarak şampiyon oldu. İşte Survivor 2018 All Star final haftasında yaşananlar ve Kıbrıs finali hakkında her şey...

Survivor 2018 şampiyon kim oldu?"  Survivor'u kim kazandı, 2018 Survivor birincisi kim! sorularının cevabı belli oldu. Yari final biletini alan ilk isim Hilmi Cem olmuştu. Yarışmacıların kıran kırana mücadele ettiği ikinci yarı final oyununda herkesin 5 hakkı vardı. Damla ve Adem yarı finale veda etti. Nagihan ve Anıl'ın heyecanlı geçen mücadelesini Anıl kazandı ve yarı finale çıkmaya hak kazandı. Peki Survivor'un bu seneki şampiyonu kim oldu? 2018 Survivor birincisi, Survivor 2018 kim kazandı... İşte Survivor 2018 yarışmasına ait tüm detaylar...

SURVİVOR 2018 ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

ÖĞRENEBİLMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Survivor 2018 şampiyonu kim oldu? Survivor 2018 birincisi! Survivor kim kazandı?

SURVIVOR YARIŞMASI NEDİR?

Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yapılan televizyon yarışması. Programda, yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede soyutlanarak; para ödülü ve diğer ödüller için çekişirler. Yarışmada kademeli eleme sistemi kullanılır. Yarışmacılar, yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile elerler. Yarışmayı kazanan "Sole Survivor" (Hayatta kalan kişi) unvanını da alır. Survivor formatı 1992'de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturulmuştur.

İLK YARI FİNALİST KİM OLDU?

Survivor'da iletişim oyunu sonrası merakla beklenen Kıbrıs yarı finaline ilk kimin kalacağının belirleneceği oyun oynandı. Büyük bir heyecana sahne olan oyunun finaline Nagihan'la karşılaşan Hilmi Cem İntepe, beklenmedik bir galibiyete imza attı ve Kıbrıs yarı finaline kalan ilk isim oldu.

SURVİVOR'DA 2. YARI FİNALİST KİM OLDU?

Survivor'da dün akşam ikinci Kıbrıs yarı finalisti de belli oldu. Sevilen yarışmada bu akşamki 2. Kıbrıs yarı finalistini belirleyecek olan yarışmanın finalinde Anıl ve Nagihan karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan oyunu Anıl kazandı ve 2. yarı finalist oldu. Böylelikle Kıbrıs'a giden ilk isimler Anıl ve Hilmi Cem oldu.

SURVIVOR ALL STAR

Survivor All Star, Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedirHaftada 7 gün yayınlanmaktadır. Sosyal medyada tepki alan yorumlarının ardından Survivor All Star kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan'ın yerine kadroya Ahmet Dursun alınmıştır. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

SURVİVOR ÜNLÜLER-GÖNÜLLÜLER

Survivor 2018 şampiyonu kim oldu? Survivor 2018 birincisi! Survivor kim kazandı?

Survivor Ünlüler-Gönüllüler, Türkiye'de TV8'de yayınlanan, Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir.

Yarışmanın 1. sezonunun kazananı olan Derya Büyükuncu Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Nihat Doğan İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Taner Tolga Tarlacı Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Taçmin Tümer Dördüncü, Özge Ulusoy ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 2. sezonunun kazananı olan Nihat Alptuğ Altınkaya Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Hasan Yalnızoğlu İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Anıl Tetik Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Ece Begüm Yücetan Dördüncü, Hayim Kohen ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 3. sezonunun kazananı olan Hilmi Cem İntepe Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Doğukan Hazar Manço İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Ümit Karan Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Murat Ceylan Dördüncü, Cengiz Coşkun ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 4. sezonunun kazananı olan Turabi Çamkıran Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Gökhan Keser İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Ahmet Dursun Üçüncü, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Merve Aydın Dördüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Yiğit Dikmen Beşinci, Sahra Işık ise Altıncı olmuştur.

Yarışmanın 5. sezonunun kazananı olan Çağan Atakan Arslan Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Serkay Tütüncü İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Damla Can Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Semih Öztürk Dördüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Nagihan Karadere Beşinci, İbrahim Giydirir ise Altıncı olmuştur.

Yarışmanın 6. sezonunun kazananı olan Ogeday Girişken Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Adem Kılıççı ikinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Serhat Akın üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Sema Apak dördüncü, İlhan Mansız beşinci, Sabriye Şengül ise altıncı olmuştur.

SURVİVOR 2018 GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Anıl Berk Baki
Birsen Bekgöz
Cumali Akgül
Ecem Karaağaç
Funda Alkayış
Gamze Aksu
Gizem Kurtulan
Marcus
Melih Özkaya
Nevin Yanıt Baltacı
Ramazan Kalyoncu
Yağmur Banda


SURVİVOR 2018 ALL STAR TAKIMI

Turabi Çamkıran
Sema Aydemir
Nagihan Karadere
Merve Aydın
Murat Ceylan
Hilmi Cem İntepe
Adem Kılıççı
Hakan Hatipoğlu
Nihat Doğan
Ümit Karan
Sahra Işık
Damla Can

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Frenleri tutmayan otomobil, 14 aracı biçti Ümraniye’de frenlerinin tutmaması sonucu kontrolden çıkan otomobil park halindeki 14 araca çarptı. Olay saat 21.45 sıralarında Ümraniye Armağanevler Mahallesi 23 Nisan Caddesi’nde meydana geldi. Frenleri tutmayan 34 DGK 750 plakalı Fiat marka ticari araç, seyir halindeyken Range Rover marka araca çarptı. Çarpışma sonucu lastiği fırlayan 34 DGK 750 plakalı hızını alamayıp 14 araca çarparak durabildi. Kazada şans eseri ölen yada yaralanan olmazken otomobillerde maddi hasar meydan geldi. Kazayı yapan sürücünün araçtan indikten sonra şok halinde olduğunu gören vatandaşların araması sonucu olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Maddi hasar meydana gelen bazı araçlar çekici yardımıyla götürülürken, kaza sonrası cadde polis kontrolünde trafiğe açıldı. Öte yandan kaza sonrası sürücü ifade için karakola götürüldü. Kazayı gören Zafer Karagül, "Bu yol tehlikeli. Yukarıdan gelen araba geldiği zaman bu aşağıdan yukarı araba çıkamıyor. Bu yolu tek yola çevirdikleri zaman veyahut yan yolla açtıkları zaman sıkıntı biraz azalabilir. Birkaç defa çöp kamyonu viraj alamadığı için oraya yuvarlandı. Gene bu dört yol ağzında 3-4 kere kazalar oldu. ’Ne oldu?’ freni tutmayan araba vura vura aşağı indi. Allah’tan büyük bir kazaya engel oldu" dedi. Başka görgü tanığı Serdar Burak Eker, "Doblo sürücüsü var bizim yaşlarımızda 2 tane çocuk, çok hızlı geliyorlar. Yerler de ıslak olduğu için hakimiyetini kaybetmiş. Önde bir panelvan vardı, ona sürttü. Sonra otomobile çarptı. Sonra jeep kurtulayım derken ona ön sağ kafasından çarptı. Sonra park halindeki araçlara çarparak tır dorsesinin orada durdu. Zaten Doblo’nun tekeri orada kaldı, kıvılcımlar falan çıkıyordu. Çocuk büyük ihtimalle şoktan dolayı sarhoş zannedildi, linç ettiler çocuğu. Polis geldi kaldırdı, ifade vermeye götürdüler. Kaldırıma çıkan araçlar oldu baya büyük maddi hasarlı kaza ama can kaybı yok. Ben 20 yaşındayım çocuk da benim yaşlarımda bir şey ama şoktan dolayı konuşamıyordu. Öyle üzüldüm kendisine" ifadelerini kullandı.