MAGAZİN - 13 Şubat 2018 Salı 18:05

Survivor 2018'de Bu Hafta Kim Elendi? Survivor'da Adaya Kim Veda Etti

A
A
A
Survivor 2018'de Bu Hafta Kim Elendi? Survivor'da Adaya Kim Veda Etti

Survivor’da kim elendi? Survivor 2018'de her hafta yapılan yarışmalar neticesinde, halk oylaması sonuçlarına göre adaya bir isim veda edecek. Survivor'da Adaya Kim Veda Etti. Survivor Survivor 2018'de bu hafta kim elendi? 2018'de üçüncü hafta yapılan sms oylaması sonucunda adadan kim elendi? Sorusunun cevabını ve elenen yarışmacının ismini öğrenebileceksiniz. İşte Survivor 2018 ile ilgili son dakika gelişmeleri...

Survivor 2018'de bu hafta kim elendi? TV8'in reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor 2018'de haftanın elenen ismini açıklanan SMS oylaması sonuçlarına göre her hafta bu haber üzerinden öğrenebilirsiniz. 

Peki Survivor'da kim gitti, kim elendi? Survivor 2018 dokunulmazlık kim kazandı? Survivor'da adaya kim veda etti?, Survivor 2018 elenen kim? gibi tüm merak ettiklerinizi haberimizden bulabilirsiniz.

Survivor 2018`in 11 Mart Pazar akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyununu kaybeden All Star takımında haftanın en iyi performansının sahibi olan ve ilk bireysel dokunulmazlığın sahibi Sema Aydemir; bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanarak konseyde bir eleme adayı belirleyecek ve dokunulmaz olacak isim ise Turabi Çamkıran oldu.All Star ve Gönüllüler takımları dokunulmazlık sembolünü alabilmek için kıyasıya bir rekabete girdi ve kazanan takım Gönüllüler oldu. Dokunulmazlık oyununda All Star karşısında üstünlük sağlayan Gönüllüler takımı dokunulmazlık sembolünün de sahibi oldu. Acun Ilıcalı, dokunulmazlık sembolünü Nagihan Karadere`ye verdi.

NİHAT DOĞAN ADAYA VEDA ETTİ

Survivor 2018'de bu hafta adaya veda eden isim Nihat Doğan oldu.

Survivor 2018'de Bu Hafta Kim Elendi? Survivor'da Adaya Kim Veda Etti

SURVIVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler hamburger ödülü için mücadele verdi. Yine çok zor bir parkurda iki takım da elinden gelen her şeyi parkura yansıttı. Gönüllüler yarışmaya çok hızlı başladı fakat Ünlüler çabuk toparladı ve geriden gelerek oyunu kazanmayı bildi.

NAGİHAN, GÖNÜLLÜLER TAKIMINA GEÇTİ

Survivor 2018'in 11 Mart Pazar akşamı yayınlanan bölümünde sürpriz bir gelişme yaşandı. Gönüllüler takımına geçmek isteyen All Star takımı yarışmacısı Nagihan Karadere'nin bundan sonra Gönüllüler takımıyla beraber yarışmaya devam edeceğini açıkladı. Bu açıklamadan sonra Gönüllüler takımına geçen Nagihan ile All Star takım arkadaşları arasında tartışmalar yaşandı.

MELİH'İN SURVİVOR MACERASI SONA ERDİ

Acun Ilıcalı, dokunulmazlık oyunu öncesinde ödül oyununda sakatlanarak hastaneye kaldırılan Melih Özkaye'nın son durumu hakkında bilgi verdi. Melih sağlık durumu elvermediği için Survivor macerasına devam edemeyecek.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU!

Oylama sonucunda eleme adayları belli oldu. Oylamada Nihat (5), Sahra (3), Murat(1), Damla(1) yazıldı ve ilk aday Nihat oldu. Bireysel dokunulmazlık sahibi Turabi ikinci adayı Damla olarak belirledi. En iyi performansa sahip Sema ise Murat dedi ve üçüncü aday da belirlendi.

Belirlenen bu üç isimden biri SMS oylaması sonucu adaya veda edecek. Adaya veda edecek isim ise yeni bölümde belli olacak.

Survivor 2018 İLK HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor 2018 ilk hafta adaya veda eden isim Marcus oldu.

Survivor 2018 İKİNCİ HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor 2018 ikinci hafta adaya veda eden isim Gizem Kurtulan oldu.

Survivor 2018 Ünlüler Gönüllüler Takımında Kimler Yarışıyor?

GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA KİMLER VAR?

Cumali Akgül,Birsen Bekgöz,Ramazan Kalyoncu,Gizem Kurtulan,Hakan Hatipoğlu,Melih Özkaya,Yağmur Banda,Ecem Karaağaç,Nevin Yanıt Baltacı,Anıl Berk Baki,Funda Alkayış,Gamze Aksu,Marcus

ÜNLÜLER TAKIMINDA KİMLER VAR?

Hilmi Cem İntepe,Merve Aydın,Murat Ceylan,Sahra Işık,Nihat Doğan,Damla Can,Turabi Çamkıran,Sema Aydemir,Adem Kıllıççı,Nagihan Karadere,Ümit Karan

Bunlar Da İlginizi Çekebilir