MAGAZİN - 21 Nisan 2018 Cumartesi 19:48

Survivor 22 Nisan Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Survivor’da Kim Elendi? (Survivor 23 Nisan ELEME)

A
A
A
Survivor 22 Nisan Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Survivor’da Kim Elendi? (Survivor 23 Nisan ELEME)

Survivorda gerilim ve tansiyon gün geçtikçe artıyor. Bu akşam nefes kesen dokunulmazlık oyunu oynandı. Peki 22 Nisan survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivorda elemeye kim çıktı? Survivorda kim elendi?

Survivorda dokunulmazlığı kim kazandı? 22 Nisan survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?Cumali'nin gitmesinden sonra adadaki taşlar tek tek döküldü. Gönüllüler takımı artık dokunulnazlık kaybetmek istemiyor. Dokunulmazlık oyunundan yana şanssız olan Gönüllüler takımı bu oyuna tüm güçlerini verecek. Büyük taktik yaparak Cumali'nin elenmesini sağlayan takım, Cumali'siz oyun kazanabildi mi? . Peki Survivorda dokunulmazlığı kim kazandı? 22 Nisan survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivorda elemeye kim çıktı? Survivorda kim elendi? 

SURVİVORDA ELEMEYE ÇIKAN İSİMLER İÇİN TIKLAYINIZ...

SURVİVOR İZLE İÇİN TIKLAYINIZ...

SURVİVOR'DA YENİ DÖNEME GİRİLİYOR

Acun Ilıcalı Eleme konseyinde yeni bir döneme girildiğini açıkladı. Ilıcalı yarın akşam da bir konsey olacağı ve bu konseyde toplu bir sms oylaması yapılacağını açıkladı. Bu akşamki elemenin ardından bundan sonraki tüm elemelerde yapılan bu toplu sms oylamasına göre elemeler olacak.

Performas ödülleri belli oldu

Bu haftaki performs ödülleri sahiplerini buldu. Erkeklerde haftanın en iyi performans sergileyen yarışmacısı Gönüllüler takımında Hakan olurken, ikinci isim de yine aynı takımdan Anıl oldu. Kadınlar da ise ödüller yine Gönüllüler takımına gitti. Haftanın en iyi kadın yarışmacısı Birsen olurken, ikinci isim ise Nagihan oldu...

SURVİVOR KİM ELENDİ KİM GİTTİ?

Ve Survivor 2018'de adaya veda eden isim belli oldu. Bu hafta ünlüler takımının kaybettiği dokunulmazlık oyunlarının ardında Adem, Sahra ve Mustafa Kemal aday elenecek adaylar olmuştu. Bu üçlü arasından halktan en az oyu alarak adaya veda eden isim Sahra oldu.

Survivor 22 Nisan Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Survivor’da Kim Elendi? (Survivor 23 Nisan ELEME)

SURVİVORDA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivorda bu akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. Büyük bir heyecanla oynanan dokunulmazlık oyunu kazananı Gönüllüler oldu. Ünlüler takımından elemeye çıkan isimler ise Adem ve Sahra oldu. 

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyunlarının kalitesi ve oynanan oyunların zorlukları açlıkla beraber her geçen gün artmaya devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam lezzetli bir ödül için karşı karşıya geldiler. Ödül hünkar beğendiydi. Zorlu parkurda iki takım yarışmacıları zorlu dakikalar yaşadılar. Son ana kadar devam eden mücadelenin galibi gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler takımı uzun bir süreden sonra karınlarını doyurma fırsatı yaşadılar. Ödülü kazanan gönüllüler takımı bir de 23 Nisan için çocuklara hediye yollama fırsatını yakaladılar.

Survivor 22 Nisan Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Survivor’da Kim Elendi? (Survivor 23 Nisan ELEME)

GÖNÜLLÜLER'DE NAGİHAN BİRSEN KAVGASI DAMGA VURDU!

Survivor'da son iletişim ve yemek oyunlarını kazanan Gönüllüler'de moralin en üst seviyede olduğu anlarda şok bir kavga yaşandı. Acun Ilıcalı'nın yönettiği dokunulmazlık oyunu sırasında sinirler gerildi. Takım arkadaşı Birsen'e bağıran Nagihan 'Beni deli etmeyin' dedi. Anıl'ın araya girmeye çalıştığı tartışmada Birsen'in ise, 'Nagihan pişman olacağın sözler söyleme' lafları dikkat çekti. Tartışma sırasında çılgına dönen Nagihan su şişelerini fırlattı.

Survivor 22 Nisan Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Survivor’da Kim Elendi? (Survivor 23 Nisan ELEME)

MERVE VE SEMA TARTIŞMASI

Oynadığı oyunda kaybeden Sema, kendi takım arkadaşlarının yanına geldiği anda Ümit Karan'la gergin bir diyaloğa girdi. Ümit Karan, Sema'ya yanlışını anlatmak istedi fakat Sema'nın tepkisi çok farklı oldu. Bunun üstüne Merve'nin arayı yatıştırmak için yaptığı konuşma Sema'yı daha da gerdi. Sema 'Sen niye karışıyosun biz zaten küs değiliz' tavrıyla Merve'nin tepkisini çekti. Kısa süreli tartışmanın ardından yarışmacılar yine eski hallerine döndüler.

SURVİVOR'DA ELEMEYE ÇIKAN İSİMLER BELLİ OLDU!

MUSTAFA MERT KURT KİMDİR?

Survivor 22 Nisan Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Survivor’da Kim Elendi? (Survivor 23 Nisan ELEME)

Profesyonel Rugby oyuncusu olan Mustafa Kemal Kurt aynı zamanda Türk Rugby Milli Takımı'nın kaptanı ve 8 yıllık oyuncusudur. Rugby'nin yanında Crossfit ilede ilgilenen Mustafa Kemal Kurt, bu alandada uluslararası müsabakalarda yer almıştır.

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümünden mezun olan Mustafa Kemal Kurt yaşamına İstanbul'da devam etmektedir. Son olarak Survivor 2018'e dahil olması ile adından söz ettiren Mustafa Kemal Kurt, Gönüllüler Takımının iddialı yarışmacılarından biri olacak.

Survivor 22 Nisan Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Survivor’da Kim Elendi? (Survivor 23 Nisan ELEME)

DAMLA CAN KİMDİR?

Damla Can, 1990 yılında İstanbul'da doğmuştur. Genç yaşlarından itibaren sporla ilgilenmeye başlayan Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla Can, 2016 yılındaki Survivor yarışmasında yer almıştır.

Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla, Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. Spor yaptığı esnada fotoğraflarını paylaşan Damla Can düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine topluyor. Damla Can; 27 yaşında 171 boyunda ve 56 kilogram ağırlığındadır.

Survivor 22 Nisan Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Survivor’da Kim Elendi? (Survivor 23 Nisan ELEME)

MURAT CEYLAN KİMDİR?

Murat Ceylan, 15 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Liseden mezun olduktan sonra Londra'ya gitti ve orada, Central Saint Martins de Endüstriyel tasarım okudu. 2 yaşında piyano çalmaya başlayan ve müzik ile ilgilenen Murat Ceylan Wish, İstanbul Devlet Konservatuvarları Profesörü Ergican Saydam'dan müzik dersleri aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. Şu an ise Yuksek Lisans eğitimine devam etmektedir.

Müzikten başka birçok spor dalı ile ilgilenen Murat, İstanbul Atlı Spor Klubü'nde lisanslı binicilik yapmaktadır. Fitness a olan ilgisi dışında, Surf ve paten yapmayı seven ve aynı zamanda maceracı bir kişiliğe sahiptir.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir İzmir merkezli “Mahzen-13” operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen “Mahzen-13” operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaşım yaparak operasyonlar hakkında bilgi verdi. Bakan Yerlikaya’nın verdiği bilgilere göre, İzmir merkezli olarak Mersin ve Van’da gerçekleştirilen “Mahzen-13” operasyonlarında elebaşılığını Tahsim Aktaş ve Murat Hanaylıoğlu’nun yaptığı 2 ayrı suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda toplam 25 şüpheli yakalanırken 16 adet tabanca, 2 adet tam otomatik uzun namlulu silah, 10 adet tüfek, çok sayıda fişek, tüfek kartuşu ve muhtelif miktarda uyuşturucuya ise el konuldu. Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu İzmir merkezli Mersin ve Van’da düzenlenen operasyonlarda, organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, eğlence mekanlarını cebir ve tehdit kullanarak ele geçirmeye çalıştıkları, esnaflara ait işyerlerini kurşunladıkları, silahlı tehdit ile mağdur şahıslara zorla senet imzalattırdıkları, 3’üncü şahıslar adına para tahsilatı yaptıkları, silah ticareti yaptıkları, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarını işledikleri tespit edildi.